سفارش تبلیغ
صبا ویژن
03955809074 سید مهدی ملک الهدی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
نوشته شده در تاریخ 95/6/4 ساعت 1:25 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


ساعت 24- نیروهای مشترک یمنی، سه پایگاه استراتژیک را در استان الجوف از وجود مزدوران عربستان پاکسازی کردند.

alalam_636076728420372865_25f_4x3.jpg

 

نیروهای مشترک یمنی روز چهارشنبه سه پایگاه استراتژیک را در استان الجوف پاکسازی کردند. نیروهای یمنی توانستند در درگیری های شدیدی در منطقه الجدعان مارب نیز تلفات سنگین جانی به مزدوران سعودی وارد کند.

یک منبع نظامی در گفت وگو با شبکه العالم اظهار داشت: «ارتش با حمایت کمیته های مردمی توانست پس از درگیری های شدید با مزدوران سعودی، سه پایگاه در منطقه المقاطع استان جوف را پاکسازی کردند. این درگیری ها شمار زیادی کشته و زخمی های در صفوف مزدوران عربستان بر جا گذاشت. این در حالی است که افراد باقیمانده نیز در حالی که سلاح خود را رها کرده بودند پا به فرار گذاشتند.
این منبع افزود: «ارتش و کمیته های مردمی یمن پس از درگیری شدید با مزدوران عربستان در وادی الضیق و پایگاه ابو خرص مشرف بر خط ارتباطی  صنعا و مارب، پیشروی مهمی به دست آوردند».



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/4 ساعت 1:17 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


بامداد امروز یک هواپیمای مسافربری مأموریت داشت تا سران رده‌بالای منافقین را از عراق به آلبانی انتقال دهد.

بامداد امروز یک هواپیمای مسافربری مأموریت داشت تا سران رده‌بالای منافقین را از عراق به آلبانی انتقال دهد.

 یک هواپیمای مسافربری مأموریت داشت تا در بامداد روز چهارم شهریور سران رده بالای منافقین که گفته می‌شود نزدیکترین افراد به مسعود رجوی سرکرده این سازمان هستند را از عراق فراری دهد.

 بر پایه این خبر هواپیمای مذکور قرار بود بیش از صد نفر از اعضای منافقین را در فرودگاه بغداد سوار کرده و از مسیری ویژه به اروپا منتقل نماید.

 تعدادی از این افراد از نزدیکان مسعود رجوی سرکرده این سازمان تروریستی بوده و حتی برخی از آنها حکم تعقیب در پلیس اینترپل دارند.

 اسامی سرکردگان سازمان که برای فرار از طریق این پرواز ویژه انتخاب شده بودند به شرح ذیل است:

 عباس میناچی که یکی از این افراد است و با اسم مستعار حسین مقدم قصد خارج شدن از عراق را دارد مسئول ارتباطات و مخابرات شخص مسعود رجوی بوده که گفته می‌شود همواره در کنار خود رجوی فعالیت می‌کرده است.

 مژگان پارسایی، مهدی برائی مسئول روابط عراق در سازمان، معصومه احتشام از مسئولین بخش روابط، ژاله داعی‌السلام که با نام مستعار ژاله جنت پور قصد فرار دارد از دیگر نفرات هستند.

 افشین فرجی نژاد از مسئولین تیم حفاظت و اطلاعات رجوی که فرمانده عملیات انفال در عراق بوده و در این عملیات مسئولیت کشتار صدها کُرد عراقی را بر عهده داشته است نیز از دیگر افراد است که با نام مستعار سیدعلی مستشاری‌پور قصد فرار از عراق را دارد.

 معصومه رضایی مسئول دفتر مسعود رجوی، سپیده ابراهیمی از اعضایی که نامش در فهرست تحت تعقیب پلیس بین‌الملل قرار دارد، فاطمه میر سیدی مسئول تشریفات رجوی با پاسپورت جعلی به نام بی‌بی‌فاطمه قائدی میرسیدی، مهناز گرامی مقدم از مسئولین حفاظت رجوی، ناصریگانه از اعضای حفاظت رجوی و صدیقه حسینی از دیگر نفرات این پرواز هستند.

 محمود قجر عضدانلو برادر و اشرف ابریشم‌چی دختر مریم قجر عضدانلو (رجوی) با پاسپورت جعلی اشرف تهرانی نیز از دیگر نفراتی هستند که قصد داشتند با این هواپیما از عراق فرار کنند.

 نرگس یعقوبیان با پاسپورت جعلی مریم میریعقوبیان، شهلا حسین‌تاش مسئول پرسنلی منافقین با پاسپورت جعلی نسرین قاسمی، نرگس محمدعلی آشپز مخصوص رجوی، دکتر جواد احمدی آلون آبادی دکتر مخصوص رجوی با پاسپورت جعلی جواد علاوی و زهره بنی‌جمالی دیگر سرکردگان سازمان هستند که قرار بود با این پرواز ویژه از عراق بگریزند.

 منابع آگاه درعراق اطلاع دادند که قرار بود نفرات سازمان ساعت 5 بامداد چهارم شهریور از درب پادگان لیبرتی خارج شده و به فرودگاه بغداد منتقل شوند.

 پرواز مذکور که قرار نبود هیچ مسافر دیگری غیر از اعضای سازمان را سوار کند، در ظاهر قرار بود با هماهنگی کمیساریای پناهندگان سازمان ملل برای انتقال این نفرات وارد عراق شود، اما در پشت پرده این ماجرا هماهنگی نیروهای نظامی آمریکایی و همچنین رایزنی‌های سعودی قرار دارد.

 به دلیل وجود افراد نزدیک و مورد وثوق مسعود رجوی در این هواپیما احتمال می‌رود خود رجوی که به استناد برخی از شواهد در کمپ لیبرتی در عراق پنهان شده، قصد فرار از عراق را داشته باشد.



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/4 ساعت 12:51 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


death-to-israel
اندیشکده بگین سادات واقع در رژیم غاصب صهیونیستی در یادداشتی به قلم ژنرال یاکوف آمیدرور نوشت

«ایران تنها کشور جهان است که می‌تواند اسرائیل را نابود کند.»

ژنرال یاکوف آمیدرور، مشاور سابق نخست وزیر و رئیس شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی، در یادداشتی که توسط مؤسسه بگین سادات منتشر شد، ایران را تهدید به حمله نظامی کرد. او در یادداشت خود نوشت «اگر ایران اقدام به ساخت بمب هسته‌ای کند، حتی در صورت مخالفت آمریکا، اسرائیل بصورت مستقل با ایران وارد جنگ خواهد شد».

 

آمیدرور پیش‌بینی کرد که دولت آینده ایالات متحده رویه جدیدی در برخورد با ایران در پیش خواهد گرفت و به سران رژیم صهیونیستی توصیه نمود که از امروز باید به فکر برقراری رابطه نزدیک با دولت آینده آمریکا باشند تا در صورت کوچکترین تخطی ایران از توافق هسته‌ای، آمریکا نیز آماده و حاضر به برخورد سخت با جمهوری اسلامی باشد.

 

او در پایان یادداشت خود نوشت «ایران تنها کشور جهان است که می‌تواند اسرائیل را نابود کند و اسرائیل چاره ای ندارد جز اینکه خود را آماده خنثی کردن یا از بین بردن این تهدید نماید.»



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/4 ساعت 12:35 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


خبرنگار مطرح یک روزنامه آمریکایی، در کتابی که قرار است به زودی منتشر شود به نقل از منابعی مدعی شده تهران در زمان مذاکرات مخفیانه در عمان بر سر موضوع برنامه هسته‌ای، واشنگتن را به خروج از مذاکرات هسته‌ای تهدید کرده بود.

13920810000033_PhotoA

فارس: سالومون»، روزنامه‌نگار مطرح «وال‌استریت‌ژورنال»، در کتاب جدیدی که نوشته ادعا می‌کند ایران در زمان مذاکرات محرمانه با آمریکا در عمان در سال 2012، واشنگتن را تهدید کرده که در صورت حمله به مواضع «بشار اسد»، رئیس‌جمهوری سوریه، پرونده مذاکرات هسته‌ای خاتمه یافته تلقی خواهد شد.
 
آقای «سالومون»، این اظهارات را در مصاحبه‌ای با شبکه خبری MSNBC، روز دوشنبه به مناسبت انتشار کتابش با عنوان «جنگ‌های ایران» مطرح کرد.
 
خبرنگار «وال‌استریت‌ژورنال» مدعی شد صرفنظر کردن «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور آمریکا از تصمیم حمله به سوریه در سال 2013، با گفت‌وگوهای محرمانه ایران و آمریکا در عمان برای آغاز مذاکرات هسته‌ای همزمان شده بود.
 
دولت اوباما بعد از وقوع یک حمله شیمیایی در منطقه «غوطه شرقی» سوریه در روز 21 آگوست سال 2013 که به کشته شدن بیش از 300 نفر منجر شد، دولت اسد را به انجام این حمله متهم و تهدید کرد سوریه را هدف حملات هوایی قرار خواهد داد. این در حالی بود که روسیه شواهدی ارائه می‌کرد که نشان می‌داد معارضان مسلح سوری مسئول انجام این حمله بودند.
 
سرانجام، در روز 9 سپتامبر، جان کری، وزیر خارجه آمریکا و سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه اعلام کردند با دولت سوریه به توافق رسیده‌اند که دولت آمریکا در ازای نابودی تمامی سلاح‌های شیمیایی سوریه، از حمله به این کشور صرفنظر خواهد کرد.

خبرنگار MSNBC، روز دوشنبه از «سالومون» پرسید که طبق مطالبی که او در کتابش مطرح کرده مسائل مربوط به ایران هم به نحوی در تصمیم آمریکا به صرفنظر کردن از حمله به سوریه دخیل بوده است.

سران آمریکا بدانندگزینه روی میز ما برای زیاده گویی ها وگزاف گویی هاآنان کلام حضرت امام خمینی (ره) است

 
«سالومون» در پاسخ گفت: «وقتی که رئیس‌جمهور (آمریکا) ابتدا تصمیمش را اعلام کرد و بعداً آن را پس گرفت دقیقا مصادف با زمانی بود که مذاکره‌کنندگان آمریکایی در حال گفت‌وگوی مخفیانه با مذاکره‌کنندگان ایرانی در عمان برای رسیدن به توافق هسته‌ای بودند.»
 
وی افزود: «هم مقام‌های ایرانی و هم مقام‌های آمریکایی به من گفته‌اند که درباره این صحبت کرده‌اند که اگر آمریکا حمله به مواضع اسد، نزدیکترین متحد عربی ایران را آغاز کند، این مذاکرات نمی‌توانند به نتیجه برسند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تعامل با آمریکا را در صورت حمله به نزدیکترین متحدش قبول نخواهد کرد.»
 
مذاکرات محرمانه میان ایران و آمریکا در سال 2013 و در هتلی در مسقط پایتخت عمان انجام شد. براساس گزارشها و اظهاراتی که به تازگی از این مذاکرات منتشر شده، دو طرف پس از انجام گفتگوهای سری و فشرده، سندی 2 صفحه‌ای امضا کردند که براساس آن آمریکا با غنی سازی جزئی در خاک ایران موافقت کرد. این سند مبنای ادامه مذاکرات هسته‌ای میان ایران و 1+5 قرار گرفت که بعدها به توافق هسته‌ای منجر شد. 


  



نوشته شده در تاریخ 95/6/4 ساعت 12:24 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


شابهت های داعش و منافقین به قدری در حال افزایش است که بیش از پیش مشخص می‌شود که هدایت هر دو جریان از یک اتاق فکر در حال انجام است.

دیده‌بان:  از زمان شکلگیری جریان تکفیر با محوریت داعش در عراق و سوریه همواره مشابهت های تشکیلاتی، عقیدتی و عملیاتی ای میان داعش و گروهک تروریستی منافقین نمایان شده است.
 
این مسئله در برهه هایی مانند حضور ترکی فیصل(از بنیانگذاران و حامیان مستقیم جریان تکفیر در منطقه) در همایش منافقین پررنگ تر شده است.
 
در آخرین اخبار مربوط به داعش گفتنی است که یکی از مفتی های این گروهک جنایتکار با تأسی از منافقین، فتوایی را صادر کرده است
 
ابومقدم المصری اذعان نموده است که"اموال شرکت های خارجی حتی در کشورهای مسلمان عربی،اگر در اختیار داعش قرار بگیرد،حلال است"
 
این فتوا در دهه 1370 توسط مسعود رجوی برای اعضای تشکیلات منافقین در راستای اهداف سازمان تعریف شده بود.
 
منافقین در همین راستا یک بخش درونی تحت عنوان"بخش مایحتاج در اروپا" را راه اندازی نمودند و وظیفه اعضای سازمان این بود تا هر چیزی را می توانند از فروشگاههای اروپایی سرقت کنند.سپس هرچه برای آنها مصرف نداشت را به عراق بفرستند.
 
در آن دوره استدلال رجوی این بود که "چون غرب یها مستکبرند،دزدی از آنها حلال است.
 
مشابهت های داعش و منافقین به قدری در حال افزایش است که هر ذهن عاقلی را بدین مسئله هدایت می کند که هدایت هر دو جریان از یک اتاق فکر در حال انجام است.


  



نوشته شده در تاریخ 95/6/4 ساعت 12:20 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


حجت الاسلام شیرزادی گفت: آخرین فشنگ روایت مردانی است که با بی‌توجهی به دستور رضاه شاه، 48 ساعت تمام مقابل لشکر شوروی به خاطر عشق به وطن مقاومت کردند.

نویسنده کتاب «آخرین فشنگ» در گفت‌وگو با ‌آناج؛
حجت الاسلام شیرزادی گفت: آخرین فشنگ روایت مردانی است که با بی‌توجهی به دستور رضاه شاه، 48 ساعت تمام مقابل لشکر شوروی به خاطر عشق به وطن مقاومت کردند.

 حجت الاسلام مهدی شیرزادی در گفت‌وگو با  آناج با اشاره به استقبال خوب مردم از کتاب تاریخیِ «آخرین فشنگ»، اظهار داشت: این اثر ماجرای یک سرجوخه و دو سربازی را روایت می‌کند که 48 ساعت در برابر شوروی‌ها مقاومت کردند و با شهادت‌شان حماسه‌آفرین شدند.


وی خاطرنشان کرد: 5 سال قبل در مرکز پژوهش‌ آستان رضوی قدس، در رابطه با رمانی در خصوص علامه طباطبایی را مطالعه می‌‌کردم و به اتفاقی که در سال 1320 رخ داده بود، برخوردم؛ عمده مردم داستان‌هایی از حماسه آذربایجانی‌ها در زمان رضا شاه را نقل می‌کردند و از آنجایی که من در جامعه المصطفی تدریس می‌‌نمودم از طریق طلبه‌های روس با مرکز آکادمی ایران‌شناسی روسیه ارتباط گرفتم.


نویسنده کتاب آخرین فشنگ با بیان اینکه در تالیف کتاب از استنادات آکادمی روسیه در تائید وقوع این واقعه تاریخی استفاده شده است، توضیح داد: هنگام حضور شوروی در ایران، رضا شاه به ایستگاه مرزی واقع در جلفا تلگراف می‌زند و از نیروهای نظامی می‌خواهد اجازه بدهند شوروی‌ها بدون درگیری از خاک ایران عبور نمایند لکن سرجوخه محمدی پیام شاه را پاره می‌کند و خطاب به سربازان می‌گوید «هرکسی بخواهد می‌تواند برو اما من می‌مانم و مقاومت می‌کنم.»


وی ادامه داد: سرجوخه محمدی اهل کلیبر به همراه دو سرباز دیگر باسمنجی و مراغه‌ای 48 ساعت در برابر لشکر چهل و هفتم شوروی مقاومت می‌کنند و بعد از اینکه به شهادت می‌رسند فرمانده روس‌ها می‌بیند تعداد نیروهای مقاومت کننده تنها 3 تک تیرانداز بوده است.


حجت الاسلام شیرزادی با اعلام اینکه فرمانده لشکر شوروی هنگام مواجهه با پیکر شهید محمدی یکی از درجه‌هایش را باز کرد و بر روی سینه سرجوخه قرار داد، عنوان کرد: فرمانده روس‌ها به خاطر ایثار و عشق به وطنِ آن سه شهید اشک ریخت و چوپانی را از اطراف پیدا کرد تا آن‌ها را دفن کند، این فرمانده به تمامی نیروهای خود گفته بود به آن سوی پل بازگردند و تا زمانی که سربازان ایرانی دفن نشده‌اند وارد خاک کشورمان نشوند.

وی یادآور شد: خانواده سرجوخه بعد از 70 سال متوجه شدند شخصی که در جلفا تدفین شده، شهید محمدی است؛ آنان فکر می‌کردند این شهید جزو اسرای کار اردوگاه سیبری است.



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/4 ساعت 12:11 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


کارشناسان ایرانی روایت می‌کنند؛

  تهران باید برای بهره‌بردن از برجام ارزش‌های خود را رها کند 

کارشناسان ایرانی‌الاصل معتقدند که بدعهدی آمریکا موفقیت روحانی در دور بعدی انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را به خطر انداخته و اکنون تهران به خاطر برنامه موشکی و پشتیبانی‌اش از محور مقاومت متهم شده است.

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/«لادن ناصری» در گزارش خود توضیح می‌دهد که چگونه «روحانی [به جای بهره بردن از برداشته شدن تحریم‌ها] با مسئولیت خود، برای افزایش رونق [زندگی] ایرانی‌ها تقلا می‌کند.» وی در قالب توصیف وضعیت زندگی «مرتضی» که باغبان یک خانواده ثروتمند است اشاره می‌کند که برجام تأثیری در وضع زندگی ایرانی‌ها نداشته است. مرتضی ضمن توضیح این‌که چرا در دور اول به روحانی رأی داده است، می‌گوید در انتخابات سال آینده رأی خود را تغییر خواهد داد،‌چون «روحانی به قول‌هایی که داد عمل نکرد.»

 

ناصری سپس توضیح می‌دهد که ناامیدی در ایران نسبت به برجام در حال افزایش است، چون افزایش مشاغل و دست‌مزدهایی که دولت گفته بود بلافاصله پس از «روز اجرای» توافق هسته‌ای با 1+5 اتفاق خواهد افتاد، هنوز رخ نداده است: «این [مسئله] هم برای روحانی که خود را برای رقابت بر سر دور دوم [ریاست‌جمهوری] آماده می‌کند مشکل است، و هم برای جامعه جهانی‌ای نگرانی است که روحانی را بهترین امید برای [داشتن] ایرانی می‌بیند که برای تجارت، باز و در سیاست خارجی، همراه‌تر [با جامعه جهانی] است.»

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/

روحانی بعد از آن‌که آمریکایی‌ها به تعهدات خود در برجام عمل نکردند، برای انتخاب در دور دوم ریاست‌جمهوری به مشکل برخواهد خورد

 

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/ سرمایه ترسو است و ایران خانه اشباح/ تهران باید برای بهره بردن از برجام ارزش‌های خود را رها کند +فیلم و عکس
چرا «معمار تحریم‌های ضدایرانی» از تجارت بانکش با ایران می‌ترسد/ چگونه آمریکا با وضع تحریم‌های غیرهسته‌ای برجام را بی‌اثر می‌کند

نویسنده گزارش با اشاره به نظرسنجی مشترک «ایران‌پل» کانادا با مرکز مطالعات امنیتی و بین‌الملل دانشگاه مری‌لند آمریکا می‌نویسد: «نتایج نشان می‌دهد اگر محافظه‌کارها یک نامزد محبوب را روانه [انتخابات ریاست‌جمهوری] کنند، روحانی ممکن است در انتخابات آسیب‌پذیر باشد.»

 

«دولت ایران تلاش می‌کند در مقابل مردم زمان بخرد»

 

ناصری از قول «انیسه بصیری تبریزی» محقق حوزه امنیت خاورمیانه در مؤسسه خدمات متحد سلطنتی انگلیس می‌نویسد: «واکنش تندروها بسیار قوی است و احتمالاً بیش‌تر هم خواهد شد. اگر روحانی نتواند «فواید ملموسی» از موفقیت دیپلماتیک خود [به مردم ایران] نشان دهد، ممکن است برای به دست آوردن حمایتی که جهت انتخاب مجدد به آن نیاز دارد، به مشکل بربخورد.»

 

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/ سرمایه ترسو است و ایران خانه اشباح/ تهران باید برای بهره بردن از برجام ارزش‌های خود را رها کند +فیلم و عکس
تهدیدهای «کارگروه اقدام مالی» بدتر از تحریم‌های آمریکا/ یک ایرانی حتی در لندن هم نمی‌تواند حساب بانکی باز کند

 

لادن ناصری در ادامه توضیح می‌دهد: «تحریم‌های آمریکا به خاطر [برنامه] ساخت موشک و ارتباط ایران با گروه‌های تعیین‌شده به عنوان تروریست هم‌چنان موجب بازدارندگی بانک‌های جهانی [از برقراری رابطه با ایران] می‌شوند. یک چهارم از جمعیت جوانان بی‌کار است. قول‌های سرمایه‌گذاری خارجی کم‌تر از میزان هدف هستند. و از آن‌جایی که هر دو نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر در آمریکا کم‌تر از اوباما به توافق پای‌بند خواهند بود، روابط [تهران] با

واشنگتن احتمالاً در حال حاضر در بالاترین سطح خود است [و ادامه رو به افول خواهد گذاشت].»

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/
سیر نزولی خرسندی ایرانی‌ها از برجام بین آگوست سال 2015 تا ژوئن 2016؛ خرسندی کامل (آبی تیره) یا خرسندی نسبی

 

توضیح درباره گزارش ناصری را با نکته‌ای به پایان می‌بریم که وی از نظرسنجی ایران‌پل نقل کرده است: «تنها 42 درصد [از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی] معتقد بودند که اقتصاد [ایران] دارد بهتر می‌شود، در حالی که سال گذشته این درصد 57 بود.» این آمار نشان می‌دهد که یک سال پس از فرجام برجام، امید ایرانی‌ها به بهبود اقتصاد کشورشان نه تنها بیش‌تر نشده، بلکه کم‌تر هم شده است. بدون شک بخشی از دلیل این ناامیدی به همان تحریم‌ها و سنگ‌اندازی‌هایی برمی‌گردد که ناصری طی گزارش خود به آن‌ها اشاره کرده است.

 

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/مشت‌های آمریکایی بر سر برجام

این گزارش با معرفی یک نقطه ابهام در توافق هسته‌ای آغاز می‌شود: «وقتی ایران و قدرت‌های جهانی سال گذشته توافق هسته‌ای را امضا کردند، حامیان و منتقدان روی یک نکته اتفاق‌نظر داشتند: این توافق میلیاردها دلار سرمایه را به سوی جمهوری اسلامی روانه می‌کند. تنها سؤال این بود که «چه‌قدر.» پاسخ این سؤال تا کنون «نه خیلی» بوده و این مسئله مقامات ایرانی را خشمگین کرده است؛ این مقامات بعد از محدود کردن برنامه هسته‌ایشان، خواستار اعطای امتیازات بیش‌تر از سوی آمریکایی‌ها از جمله دست‌رسی [ایران] به معامله‌های مبتنی بر دلار بودند.»

این در حالی است که به نوشته کامبیز فروهر منتقدان توافق در آمریکا علیه کاهش بیش‌تر محدودیت‌ها و تحریم‌های ایران هشدار داده‌اند و چنان‌که «الیزابت روزنبرگ» عضو ارشد مرکز امنیت آمریکای جدید در واشنگتن می‌گوید: «منتقدان فعالی [در آمریکا] هستند که دارند تلاش می‌کنند توافق را زمین بزنند.» از سوی دیگر، مقامات ایرانی هم از این شکایت دارند که بانک‌های اروپایی و حتی آسیایی هم‌چنان تمایلی به تعامل با ایران ندارند، چرا که از تحریم‌ها و جریمه‌های آمریکا می‌ترسند.

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/
محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان یکی از مقامات ایرانی است که بارها در دیدار با غربی‌ها و به خصوص جان کری، بر لزوم تعهد جدی‌تر آمریکا به برجام تأکید کرده است

 

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/ سرمایه ترسو است و ایران خانه اشباح/ تهران باید برای بهره بردن از برجام ارزش‌های خود را رها کند +فیلم و عکس
وقتی اوباما کاری برای برجام نمی‌کند از کلینتون و ترامپ چه انتظاری می‌رود/ چرا وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی و رئیس سابق موساد هوادار توافق هستند

نکته واضحی که در این‌جا برای یادآوری باید به آن اشاره کرد این است که بنا به ماهیت توافق هسته‌ای، هر ضرری که در نتیجه عدم اجرای توافق ممکن است به وجود بیاید، لزوماً دامن‌گیر ایران می‌شود. تعهدات ما تحت توافق به گونه‌ای نبود که بتوانیم از آن‌ها تخطی کنیم و در عین حال شاهد برداشته شدن تحریم‌ها هم باشیم. این در حالی است که در طرف مقابل، آمریکایی‌ها در کنار برداشتن ظاهری تحریم‌ها، آن هم به طور ناقص (بدون آن‌که تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا از جمله ممنوعیت معامله با دلار برطرف شود)، روش‌های مختلفی داشتند و دارند تا مانع از نتیجه‌بخش بودن واقعی برجام برای ایرانی‌ها شوند.

 

ایرانی‌ها آزادند با دنیا معامله کنند، اما پولی نباید رد و بدل شود

طبق گزارش فروهر، «آدام زوبین» معاون موقت اطلاعات مالی و تروریسم وزارت خزانه‌داری آمریکا ضمن تأکید بر این‌که آمریکا به اجرای برجام متعهد است، می‌گوید که تحریم‌های غیرهسته‌ای آمریکا علیه ایران هم‌چنان به قوت خود باقی است: «این یعنی ما کماکان جلوی افراد آمریکایی را می‌گیریم که می‌خواهند در ایران سرمایه‌گذاری کنند، از این کشور واردات و یا به آن صادرات انجام دهند، یا به گونه‌ای دیگر وارد معامله اقتصادی یا مالی با اکثر افراد و شرکت‌های ایرانی شوند. هم‌چنین ایران کماکان امکان دست‌رسی به بازارهای آمریکا را نخواهد داشت.»

 

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/ سرمایه ترسو است و ایران خانه اشباح/ تهران باید برای بهره بردن از برجام ارزش‌های خود را رها کند +فیلم و عکس
برجام هیچ چیز را تغییر نداد/«متحد علیه ایران هسته‌ای» پاتوق مقامات ایران‌ستیز آمریکایی

از جمله محدودیت‌هایی که حتی بعد از توافق هسته‌ای به خاطر تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا برای ایران وجود دارد، عدم دست‌رسی تهران به نظام مالی آمریکا از جمله هرگونه تراکنش با واحد پولی دلار است. زوبین که در دو جلسه مجزا مقابل کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان و کمیته بانک‌داری مجلس سنا حاضر شده بود، تمام تلاش خود را کرد تا به نمایندگان کنگره آمریکا اطمینان دهد که «دولت اوباما هنوز هم دارد ایران را به خاطر آزمایش‌های موشکی، حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر مجازات می‌کند.»

 

 
لادن ناصری تأکید می‌کند که بانک‌های بین‌المللی از ترس تحریم‌های آمریکا حاضر نیستند تراکنش‌های مالی شرکت‌های خارجی با ایران را به عهده بگیرند

 

تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علاقه‌مندان به تجارت در ایران را گیج کرده است

 

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/ سرمایه ترسو است و ایران خانه اشباح/ تهران باید برای بهره بردن از برجام ارزش‌های خود را رها کند +فیلم و عکس
آمریکا با جریمه‌های میلیاردی از بانک‌های بین‌المللی زهرچشم گرفته است

نتیجه این تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا موضوعی است که لادن ناصری در گزارش دیگری به آن پرداخته است. وی طی گزارشی تحت عنوان «تحریم‌های ایران، مدیرعامل‌ها[ی شرکت‌های بزرگ] را گیج کرده است[3]» می‌نویسد: «یک تحقیق جدید نشان می‌دهد بیش از نیمی از شرکت‌های بین‌المللی که علاقه به تجارت با ایران دارند، به خاطر ترس از زیر پا گذاشتن تحریم‌های باقی مانده حتی پس از توافق هسته‌ای این کشور با قدرت‌های جهانی، [از تجارت در ایران] خودداری می‌کنند.»

وی سپس به نقل از شرکت حقوقی بین‌المللی «کلاید اند کو»، ادامه می‌دهد: «58 نفر از 100 مدیر شرکت‌های بین‌المللی مستقر در انگلیس گفتند نمی‌دانند آیا با اقدامات پیش‌گیرانه ضروری برای حفاظت از سرمایه‌گذاری‌هایشان [در ایران] و جلوگیری از جریمه شدن آشنا هستند یا نه... حدود 30 درصد از این مدیران گفتند [حتی] مایل نیستند طرح‌های خود برای ورود به ایران را با بانک‌هایشان در میان بگذارند.» چنان‌که پیش‌تر هم اشاره شد، اگر شرکتی مایل به ورود به ایران باشد، اما بانکی نباشد که جرأت کند تراکنش‌های مالی مربوطه را برای آن شرکت انجام دهد، عملاً هرگونه توافقی میان آن شرکت و تهران نیز بی‌فایده و صرفاً کاغذبازی است.

«جان ویتاکر» یکی از شرکای شرکت «کلاید اند کو» به صراحت می‌گوید: «وقتی یک سوم از شرکت‌های مایل به ورود به ایران آن‌قدر در مورد تحریم‌ها[ی یک‌جانبه آمریکا] نگران هستند که می‌ترسند درباره طرح‌های خود با بانک‌هایشان صحبت کنند، [این یعنی حتماً] یک مشکل [بزرگ در این میان] وجود دارد. [درک و رعایت] مقررات فراوان [و دست‌وپاگیر] موجود برای اغلب بانک‌ها بیش از اندازه دشوار بوده است.»

در حالی که شرکت‌های اروپایی از جمله ایرباس (27 میلیارد دلار)، «بللی» (شرکت ایتالیایی در زمینه انرژی، 5 میلیارد دلار) و زیمنس (2.3 میلیارد دلار) در خط مقدم ورود به بازار 80 میلیونی ایران هستند، بانک‌های بزرگ اروپایی تمایلی به انجام تراکنش‌های مربوط به این معامله‌ها ندارند، چون یا خودشان و یا همتایانشان تا کنون توسط آمریکا به خاطر نقض تحریم‌های ضدایرانی مجازات شده‌اند.

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/

 امضای توافق میان مدیرعامل ایرباس (دوم از راست) با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران (اول از چپ) هنوز منجر به خرید هواپیما از شرکت فرانسوی نشده است

 

انداختن توپ به زمین ایران

یکی دیگر از راه‌های غربی‌ها برای توجیه بی‌میلی شرکت‌ها و بانک‌ها برای معامله با ایران، توسل به سیاست انداختن توپ به زمین کشورمان است. بر این اساس، هم ناصری و هم فروهر به اظهارات برخی مقامات آمریکایی یا مقامات سازمان‌های غربی اشاره می‌کنند که ایران را در بی‌نتیجه بودن برجام برای اقتصاد این کشور مقصر دانسته‌اند. این در حالی است که یک‌چهارم از مدیران در تحقیق «کلاید اند کو» منحصراً تحریم‌های باقی مانده آمریکا را بزرگ‌ترین نگرانی خود توصیف کرده‌اند.

با این وجود، «جاش ارنست» سخن‌گوی کاخ سفید در این خصوص توضیح می‌دهد: «وقتی دائماً موشک‌های بالستیکی را آزمایش می‌کنید که [این کارتان] تحریم‌های سازمان ملل علیه برنامه موشکی‌تان را نقض می‌کند، خب [طبیعی است که] این کار شما به رؤسای شرکت‌ها نمی‌گوید که [کشورتان] محیط امنی برای تجارت است.»

«دیوید لیپتون» معاون اول رئیس صندوق بین‌المللی پول نیز در مصاحبه‌ای که در تهران انجام داد گفت ایران برای برخوردار شدن از فواید برجام در اقتصاد خود و به عنوان یکی از گام‌های ضروری در جهت اتصال دوباره به اقتصاد جهانی باید مسائل موجود در نظام بانک‌داری خود را حل و قوانین خود در زمینه مقابله با پول‌شویی و تأمین بودجه تروریسم را تقویت کند.

روحانی جور تعهدات برجامی آمریکا را هم می‌کشد/

غربی‌ها ابزارهای گوناگونی دارند تا شرکت‌های بین‌المللی را از ورود به ایران نهی کنند؛ گزارش «کارگروه اقدام مالی» علیه ایران، یکی از قوی‌ترین ابزارها در این میان است

 

گزارش‌های این کارشناسان ایرانی‌الاصل تأکید دیگری بر این واقعیت است که بهره اقتصادی از برجام برای ایران در نظام اقتصادی بین‌الملل که به شدت تحت تأثیر دلار و تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا، اگر غیرممکن نباشد، به شدت دشوار است و چه بسا برای آن‌که پای سرمایه‌های خارجی به کشورمان باز شود مجبور باشیم حمایت از محور مقاومت و تقویت توان دفاعی خود را فدا کنیم. این یعنی آمریکایی‌ها توانسته‌اند به طور غیرمستقیم مسائل دیگر را نیز در برجام منعکس کنند، اتفاقی که قرار بود به هیچ قیمتی رخ ندهد.



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/4 ساعت 12:1 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی



کیهان در ستون "گفت و شنود" امروز خود با عنوان "قبر" نوشت:
 
گفت: وزیر خارجه مصر در پاسخ به سوال یک دانش‌آموز گفته است «بمباران و قتل‌ عام کودکان غزه را نمی‌توان عملیات تروریستی دانست»!
 
گفتم: از حکومت کودتایی و آمریکایی مصر که در نوکری برای اسرائیل از آل سعود سبقت گرفته غیر از این چه انتظاری هست؟!
 
گفت: اظهارات او اعتراض شدید و گسترده مردم فلسطین و مردم مصر را به دنبال داشته و خواستار برکناری وی شده‌اند.
 
گفتم: چرا برکناری؟ مردم مصر باید خودشان همت کنند و رژیم آمریکایی- اسرائیلی حاکم بر کشورشان را به زباله‌دان بفرستند.
 
گفت: ژنرال السیسی گفته است؛ مردم مصر حاکمیت را فرزند خود می‌دانند و به آن علاقه و اعتقاد دارند!
 

گفتم: یارو که به انواع خلافکاری‌ها و فسادها آلوده بود به دوستش می‌گفت؛ پدرم خیلی به من علاقه دارد و اگر یک ساعت دیر به خانه بروم، بعید نیست از غصه دق کند! در همین حال به در خانه رسیدند، یکی از همسایه‌ها تا او را دید، با فریاد به پدرش گفت؛ آقا بهرام! قبر نخر!... لامصب زنده است!



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/4 ساعت 11:59 ص توسط سیدمهدی ملک الهدی


لاریجانی در کنگره جامعه مهندسین:

جمهوری اسلامی مانع تغییر نقشه منطقه توسط آمریکا شد

وظیفه مسئولان دولتی نظریه‌پردازی نیست

با قصه‌گویی نمی‌توان مملکت را اداره کرد

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران جزو کشورهای مهم و بزرگ منطقه است، گفت: با قصه گویی نمی‌شود کشور را اداره کرد، گاهی گروهی می‌آیند که به وظیفه خودشان آ‌شنا نیستند گاهی هم کادر مشخصی ندارند.

  علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز پنجشنبه طی سخنانی در دوازدهمین کنگره سراسری جامعه اسلامی مهندسین که در محل مجتمع آدینه تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دولت، اظهار داشت: یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر را گرامی می‌داریم و امیدواریم نسل امروز کشور به این دو الگو تاسی کند.

وی افزود: امروز کشور در شرایطی است که باید به امور سیاسی توجه خاصی شود، شما از جریان‌های سیاسی کشور هستید، بنی صدر حزب را قبول نداشت و می‌کوبید اما خودش دفتر هماهنگی با مردم تشکیل داده بود که کارکرد حزبی داشت.

رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنانش گفت: باید پرسید سیاست و امور سیاسی برای چه خلق شدند، غربی‌ها روشی را انتخاب کردند و تشکیلات را مبنای کار گذاشتند باید پرسید آیا تشکیلات ما در کشور متناسب با این است، باید بررسی کنیم که چرا شرایط کشور ما اینگونه است چرا وضعیت اقتصادی کشور ما مناسب نیست؟

وی ادامه داد: وظایفی که یک دولتمرد باید انجام دهد گاهی به مسائل دیگر ختم می‌شود، دولت باید کشور را به پیشرفت برساند، اینکه نظریه‌پردازی کند وظیفه یک مسئول دولتی نیست و مانند این است که یک رفتگر که باید شهر را تمیز نگه دارد، بیاید آثار یک فیلسوف را برای ما بخواند.

وی با بیان اینکه مدیر سیاسی باید کشور را درست اداره کند، تصریح کرد: یک مدیر باید شرایط کشور را آباد و امنیت برای ایران ایجاد کند اما اگر به این امر توجه نکند نمی‌توانیم بگوییم موفق بوده است، چه اصولگرا باشد و چه اصلاح طلب او مدیر موفقی نیست.

رئیس مجلس با بیان اینکه مدیر موفق تعریف دارد، تاکید کرد: وضعیت اقتصادی کشور امروز برای همه شما مشخص است، سرانه تولید ناخالص داخلی معیاری برای سنجش شرایط اقتصادی ایران است که امروز از بین 185 کشور، رتبه 94 را داریم، این نشان می‌دهد که سطح رقابت در کشور ما پایین است برای این موضوع سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد اما آیا این سیاست‌ها درست اجرا شدند؟ واحدها را به عنوان بدهی به سایر نهادهای دولتی واگذار کردند، به عنوان مثال دولت به وزارتخانه بدهکار بود و نیروگاهی را به جای آن بدهی‌اش به آن وزارتخانه داد و نامش را اجرای اصل 44 گذاشت. به همین دلیل رقابت به وجود نیامد.

لاریجانی در ادامه با بیان اینکه از بین 182 کشور در زمینه نرخ بیکاری، دارای رتبه 102 هستیم گفت: وضعیت اداره کشور ساماندهی نشده است، متاسفانه از بین 188 کشور دارای رتبه 180 در نرخ تورم هستیم، هرچند تحریم‌ها هم در شرایط اقتصادی ایران موثر بوده اما ساختار اقتصادی و مشی اقتصادی مان اشکال دارد، از بین 181 کشور دارای رتبه 164 در سهم سرمایه گذاری خارجی هستیم، همچنین از بین 187 کشور دارای رتبه 167 در حمایت از سرمایه گذاری هستیم، چون مردم ترجیح می‌دهند پولشان را جایی ببرند که امنیت دارد و زود به نتیجه می‌رسد به عنوان مثال در بانک بگذارند اما در تولید سرمایه گذاری نکنند.

وی همچنین یادآور شد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که دانشگاه و صنعت باید با روش‌هایی به هم گره بخورند، کاوش‌های دانشمندان باید نیازهای تولید کشور را برطرف کند در این میان از بین 140 کشور ما دارای رتبه 102 در تعامل دانشگاه و صنعت هستیم، دنیا می‌داند که برای پیشرفت باید دانشگاه ملجا تولید باشد اما چون ما کشور را نفتی اداره می‌کنیم، مقداری پول به تولید می‌دهیم و مقداری به دانشگاه می‌دهیم و می‌گوییم بروید خودتان تولید و تحقیق کنید در حالی که تولید و دانشگاه به یکدیگر نیازمند هستند.

علی لاریجانی در ادامه تاکید کرد: از بین 140 کشور دارای رتبه 130 در حقوق مالکیت معنوی هستیم،‌ به همین دلیل برخی کارآفرینان نگرانی‌هایی دارند، افتخار نیست که مدیری بگوید به قانون کاری ندارد، اگر مدیری این سخن را بیان کند، در سطوح پایین هرج و مرج می‌شود، از بین 140 کشور دارای رتبه 134 در جذب استعدادها هستیم اما از آن طرف از بین 216 کشور دارای رتبه 12 در جمعیت شهری هستیم که مایه تاسف است، امروز 70 درصد مردم در شهرها زندگی می‌کنند و روستاها در حال تخلیه شدن هستند.


لاریجانی با بیان اینکه روستاها چرخه اقتصادی مطلوبی ندارند اظهار داشت: امروز ما از نظر مدیریت سیاسی دارای مشکل هستیم، گروهی می‌آید که یا به وظیفه خودش آشنا نیست یا کادر مشخصی ندارد، ما به مسئله امر سیاسی یا بی دقتی کردیم یا سهل انگارانه از کنار آن گذشتیم، اگر امر سیاسی جز سخت‌ترین امور کشور است باید زحمت بیشتری برای آن بکشیم.

وی با تاکید بر اینکه قبیله گرایی مشکلی را حل نمی کند گفت: باید دید چقدر کار بلدیم و چقدر برنامه داریم. یا چقدر کادر مجرب داریم. اگر این موضوعات مسائل مهمی هستند داشتن تشکل‌ها امری ضروری هستند، در حکومت اسلامی مردم سالاری دارای جایگاه ویژه ای است و ما در کشور گردش نیرو داریم فلذا باید سطحی از نخبگان را به روز کنیم، در اداره کشوری که دارای حکومت اسلامی است باید مبنا گرا باشیم، فکر سیاسی باید با مبناتر و آرمانی تر باشد، این امری ضروری است و مسلکی بودن کار درستی است.


لاریجانی با بیان اینکه در مقام عمل سیاسی باید نسبیت وجود داشته باشد گفت: باید کشور را درست اداره کنیم، ممکن است برای اداره کشور از اقلیت‌های دینی هم استفاده شود ولی لازم است آنان کاربلد باشند، اگر بخواهیم این تشکل‌ها را سامان دهیم باید مبناگرا باشیم و افراد مسلکی تربیت کنیم.

وی با یادآوری اینکه مسائل اداره کشور امر ساده‌ای نیست، گفت: ایران امروز در آشفته بازار منطقه از یک وزانت خاصی برخوردار است. امروز جریانی در منطقه به دنبال تغییر نقشه منطقه است، شاید وزرای خارجی آمریکا هم با سادگی این موضوع را فاش کردند اما عاملی که مانع آنان شد که در این مسیر توفیق پیدا نکنند، جمهوری اسلامی ایران بود که موجب شد مردم منطقه در مقابل آنان ایستادگی نمایند البته آنان زور می‌گویند ولی موفق نبودند.

لاریجانی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران جزو کشورهای مهم و بزرگ منطقه است گفت: با قصه گویی نمی‌توان مملکت را اداره کرد، امور سیاسی ذاتا دارای عملگرایی است باید از ظرفیت‌های مختلف برای حفظ امنیت کشور و منطقه استفاده کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: لازم است وزن تشکل های سیاسی را در انتخابات بالا ببریم، برای ایجاد احزاب قوی باید وقت گذاشت، به نظر می‌رسد برای آینده جمهوری اسامی ایران حضور تشکل‌های قوی نیز ،‌دارای مرام و مسلک ضروری است.



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/4 ساعت 11:55 ص توسط سیدمهدی ملک الهدی


ابوالفضل ابوترابی درباره اینکه گفته می‌شود وکلا و اطرافیان مهدی هاشمی قصد دارند با ایجاد فشار بر روی دستگاه قضا، موجب آزادی او قبل از پایان یافتن دوران محکومیتش شوند اظهار کرد: مهدی هاشمی اگر بعد از این همه دزدی‌ و اختلاس‌های نجومی، به هر دلیلی اعم از موجه یا غیرموجه، قبل از پایان یافتن دوران محکومیتش آزاد شود، افکار عمومی نمی‌پذیرد و وضعیت بغرنجی از لحاظ پذیرش این مسائل در ذهن جامعه ایجاد می‌شود.

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنابراین، مسئولان کشور باید به افکار عمومی توجه داشته باشند و دستگاه قضایی نیز باید محکم باشد و تحت فشار قرار نگیرد.

ابوترابی فرد افزود: قطعاً ما نیز در مجلس شورای اسلامی از دستگاه قضایی حمایت می‌کنیم تا برای آزادی مهدی هاشمی قبل از پایان یافتن دوران محکومیتش، تحت فشار قرار نگیرد. به طور قطع مردم نیز در این ارتباط از قوه‌قضائیه حمایت می‌کنند.

به گزارش تسنیم، برخی رسانه‌ها مدعی شدند اطرافیان مهدی هاشمی تلاش های جدیدی را برای فشار بر قوه قضائیه آغاز کرده‌اند و این روزها زمزمه هایی از تلاش برخی چهره‌های بانفوذ برای تغییر در مستندات پرونده مهدی هاشمی به گوش می رسد؛ زمزمه هایی که اواخر اسفند 93 گوشه هایی از آن نمود بیرونی پیدا کرد.

در آن زمان یکی از اعضای وقت کمیسیون قضایی مجلس نهم در مصاحبه ای اعلام کرد که «وزارت اطلاعات گزارش خود درباره موارد اتهامی علیه مهدی هاشمی را پس گرفته است» و از وزیر برای این اقدام توضیح خواست. گرچه وزارت اطلاعات این خبر را تکذیب کرد اما زمزمه ها مبنی بر فشار برخی صاحبان نفوذ برای تغییر در گزارش نهادهایی که مهم ترین موارد اتهامی مهدی در همین نهادها شکل گرفته بود را، تقویت کرد.

حالا تلاش برای تغییر گزارش چند نهاد نظارتی در پرونده مهدی هاشمی آغاز شده است تا گزارش قبلی این نهادها درباره مهدی هاشمی نقض و رونده پرونده آقازاده آیت الله، دوباره به جریان افتاده و تغییر کند. در این میان ستاد بهینه سازی مصرف سوخت که گزارش پیرامون فعالیت مهدی در آن، مهم ترین دلیل محکومیت مهدی هاشمی بود، یکی از نهادهایی است که احتمال دارد برای ارائه گزارشی که گزارش های قبلی علیه مهدی را نقض می کند، مورد اعمال نفوذ قرار گرفته باشد.

قوه قضائیه این روزها در برابر یک آزمون بزرگ دیگر قرار دارد؛ آزمونی که برخی معتقدند سخت‌تر از پرونده های دانه درشت سال‌های اخیر قوه قضائیه نظیر پرونده منصور آریا، بابک زنجانی، رحیمی و ... است. حال باید دید رئیس دستگاه قضا و مجموعه تحت امرش، در برابر این فشارها چه می کنند؛ خیلی‌ها وقتی اقدامات چند سال اخیر قوه قضائیه را مرور می کنند، تنها می‌خواهند یک جمله را بشنوند؛ «مهدی هاشمی تا 10 سال دیگر در زندان خواهد ماند.»

منبع: تسنیم


  




  پیام رسان 
+ هر کسی نام کسی گفت سرش بالا رفت ما که از لطف تو داریم سری در سر ها ازدحام است سر کوی شما اذن بده لااقل ما بنشینیم همین آخرها

+ سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم برگ زردی با سماجت شاخه را چسبیده بود دستهای خویش و دامان توام آمد به یادم یا حسین

+ سلام دوستان عزیز

+ سال پر خیر وبرکتی داشته باشین دوستان پارسی بلاگ

+ سال نو به همه دوستلن عزیز مبارک

+ سال نو بغیر از تعویض لباس و کفش وغیره سالی برای تعویض رفتار ها وکردارهایمان باشد برایملن ابدی ومبارکتر خواهد بود

+ سال1397 برای همه دوستان عزیز مبارک باشد

+ پیشاپیش سال پر خیر وبرکتی را در پناه مهدی صاحب الزمان برایتان ارزومندم انشالله سال ظهور حضرت بقیه باشد

+ الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

+ روز میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها پرستار تن رنجور ولایت، پرستار ارزش های مقدس عاشورا، زینب کبری(س) بر همه پرستاران و پیروانش مبارک باد.




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ