سفارش تبلیغ
صبا ویژن
03955809074 سید مهدی ملک الهدی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
نوشته شده در تاریخ 95/6/16 ساعت 12:29 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی



صادق زیباکلام گفت، اصلاح‌طلبان هیچ جایگزینی برای روحانی ندارند و معرفی امثال عارف به جای وی، از چاله درآمدن و به چاه افتادن است.

صادق زیباکلام


وی در مصاحبه با نشریه مثلث گفت: ذاتاً و خصلتاً نزدیکان و اطرافیان و وزرای آقای روحانی آدم‌های محافظه‌کاری هستند. شاید رادیکال‌ترین آنها آقای مهندس زنگنه و آقای آخوندی و با مقداری فاصله آقای دکتر ظریف و مهندس اکبر ترکان هستند. اگر اینها استثنا شوند مابقی چه آقای روحانی به آنها می‌گفتند که دست از پا خطا نکنند و چه نمی‌گفتند فرقی نمی‌کرد. چون کسانی نبودند که یک مقدار جسارت سیاسی داشته باشند که یکسری مباحث را بگویند و یکسری موضعگیری‌ها را انجام دهند.
 
نمونه بارزش همین آقای جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است که می‌بینیم باکوچکترین نهیبی که به او می‌زنند، او فوری دست‌هایش را بالا می‌برد و تسلیم می‌شود. آقای نوبخت از آقای جنتی بدتر، آقای نهاوندیان از هر دوی آنها بدتر، آقای نعمت‌زاده از همه بدتر.
 
هیچ کدام جسارت و شهامت اینکه سر مواضع اصولی خود بایستند ندارند. خیلی جالب است من فکر می‌کنم آقای رحمانی فضلی که یک اصولگرای به تمام معناست جسارت و شهامت و ایستادگی او روی مواضع اصولی و عقل مدارانه دولت خیلی از آقای نوبخت، نعمت‌زاده، اسحاق جهانگیری، نهاوندیان و حسام‌الدین آشنا بیشتر است و نگرانی از اینکه واکنش جناح راست چه باشد ندارد.

وی در ادامه می‌گوید: واقع این است که اصلاح‌طلبان چاره‌ای ندارند جز آنکه از آقای روحانی دفاع و حمایت کنند. من یک مرحله جلوتر می‌آیم و برخلاف آنچه آقای صوفی گفت یا برخی نزدیکان آقای عارف یا سایر اصلاح‌طلبان می‌گویند معتقدم ما همچنان باید تمام قد از آقای روحانی دفاع کنیم و در کنارش بایستیم.

عبور از روحانی عملی شد

 
دلیلش هم واضح است چون در شرایطی که آقای روحانی زیر سنگین‌ترین حملات از جانب اصولگرایان قرار دارد و ما شاهد هستیم بعد از هفتم اسفند 94 شبانه‌روز دارند به دولت روحانی حمله می‌کنند و دارند تخریبش می‌کنند و حتی اصولگرایان معتدل و میانه‌رو هم حاضر نیستند از او به دفاع برخیزند ما نمی‌توانیم واقعیت‌های جامعه را نادیده بگیریم و بگوییم که ما دست از روحانی شستیم یا یکسری شروط بگذاریم و بگوییم آقای روحانی باید به این شروط و بحث‌های ما تن دهد.
 
واقعیت امر این است که اصلاح‌طلبان و آقای روحانی مثل زن و شوهری هستند که به رغم همه دلخوری‌هایی که از همدیگر دارند مجبورند به خاطر بچه‌ها با همدیگر زندگی کنند. اصلاح‌طلبان با وجود همه گلایه‌هایی که دارند مجبورند با آقای روحانی همراهی کنند چون آلترناتیو دیگری ندارند.
 
به فرض شورای راهبردی یا سیاستگذاری یا هر مجموعه تصمیم‌گیر دیگری در جناح اصلاحات به جمع‌بندی برسد که دیگر حاضر به حمایت از آقای روحانی نیست چون حرف‌ها را به رئیس جمهور منتقل کرده و رئیس جمهور حاضر نشده شرط‌های حداقلی را بپذیرد و بر همین اساس اصلاح‌طلبان رسماً اعلام کنند دیگر از آقای روحانی در انتخابات اردیبهشت 96 حمایت نمی‌کنند، سؤال این است که از چه کسی می‌خواهند حمایت کنند؟ یا باید بگویند مردم جریان اصلاحات در انتخابات شرکت نمی‌کند و نامزدی ندارد یا باید بگویند آقای روحانی نه ولی مردم بیایید به این گزینه که رهبری اصلاحات می‌گوید رأی بدهید که هیچ کدام از این دو حالت نمی‌شود.

او می‌افزاید: جهانگیری هیچ فرقی با آقای روحانی ندارد و رئیس جمهور شدن او هیچ تغییری به وجود نمی‌آورد اما گزینه دم‌دستی‌تر و شناخته‌تر را می‌گویم که آقای دکتر عارف است. واقع‌امر بر این است که اگر اصلاح‌طلبان روحانی را کنار بگذارند و نامزد خود را در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 عارف انتخاب کنند، جریان اصلاحات از چاله درمی‌آید و به چاه می‌افتد. دستاوردهای اصلاحات در شرایطی که آقای عارف رئیس جمهور شود به مراتب بدتر و محدودتر از دوران ریاست جمهوری آقای روحانی خواهد شد.

 

 



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/16 ساعت 12:21 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


به نقل از روزنامه کیهان :

ارگان رسمی سازمان سیا از خودتحریمی دو بانک ایرانی علیه سپاه‌پاسداران هیجان‌زده شد.


وبسایت رادیو فردا نوشت: به نظر می‌رسد رویدادی بسیار مهم در نظام بانکی ایران در حال وقوع است و می‌تواند پیامدهای کلانی را نه صرفا در ایران بلکه در سطح منطقه رقم بزند.

رادیو فردا افزود: این رویداد، اقدامی است از جنس «تحریم بانکی» آن هم علیه نهادی مهم همچون قرارگاه خاتم‌الانبیاء سپاه‌پاسداران انقلاب اسلامی. با این تفاوت که این تحریم بانکی نه از سوی بانک‌های خارجی بلکه از طرف «بانک‌های داخلی» اعمال شده است.

یادآور می‌شود در پی خبط یکی دو بانک در این زمینه، رئیس بانک مرکزی با انتشار نامه‌ای تصریح کرد «خارج نشدن نام برخی اشخاص و نهادهای ایرانی از فهرست تحریم‌های ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا، که به بهانه‌های واهی غیرهسته‌ای صورت گرفته است، کماکان از نظر جمهوری اسلامی ایران، غیرقانونی و ظالمانه بوده است. در داخل کشور، تمام بانک‌ها و موسسات مالی می‌توانند با کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی، اعم از آنکه نام آنها در فهرست تحریم‌ها قرار داشته باشد یا خیر، روابط مالی و تجاری داشته باشند و هیچ نوع محدودیت ناشی از تحریم، در داخل کشور وجود ندارد و مورد پذیرش جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود.
 
از این رو هرگونه اقدام مبنی بر محدودیت یا قطع ارائه خدمات به اشخاص و نهادهای ایرانی به استناد تحریم‌های ایالات متحده آمریکا، اتحادیه اروپا یا سایر کشورها و نهادهای بین‌المللی هیچ مبنایی در برجام و سایر تعهدات بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران ندارد و بانک‌ها صرفا بر اساس قوانین جاری کشور می‌توانند طبق ضوابط بانکی و تجاری خود نسبت به ارائه خدمات بانکی به کلیه مشتریان اقدام کنند».


  



نوشته شده در تاریخ 95/6/16 ساعت 12:18 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


به کار بردن عبارت شجره‌ی ملعونه برای آل‌سعود در پیام حج رهبر انقلاب، بیانگر همان خط منحرفی است که در جهان اسلام به وجود آمده که با رفتار و گفتار خود، موجبات فتنه در بین مسلمین را ایجاد کرده‌اند.

 در بخشی از پیام حج رهبر انقلاب در توصیف آل‌سعود، از اصطلاح «شجره‌ی ملعونه» استفاده شده است. این اصطلاح که برگرفته از متن قرآن کریم است اشاره به ماجرای رؤیایی دارد که پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم دیده‌اند. در آیه‌ی 60 سوره‌ی اسرا چنین آمده است: «وَ إِذْ قُلْنا لَکَ إِنَّ رَبَّکَ أَحاطَ بِالنَّاسِ وَ ما جَعَلْنَا الرُّؤْیَا الَّتِی أَرَیْناکَ إِلَّا فِتْنَةً لِلنَّاسِ وَ الشَّجَرَةَ الْمَلْعُونَةَ فِی الْقُرْآنِ وَ نُخَوِّفُهُمْ فَما یَزِیدُهُمْ إِلَّا طُغْیاناً کَبِیراً» : «و چون برایت گفتیم: به‌راستی پروردگارت به مردم احاطه داشته‌ و آن رؤیایی را که به تو نمایاندیم و (نیز) آن درخت لعنت‌شده در قرآن را، جز وسیله‌ای برای امتحان مردم قرار ندادیم. و ما بیم‌شان می‌دهیم، پس ایشان را به‌جز طغیانی بزرگ نمی‌افزاید.»

سؤال آن است که این شجره‌ی ملعونه چیست که خداوند آن را وسیله‌ای برای آزمایش و امتحان مردم قرار داده است؟ مخصوصا آنکه در هیچ یک از آیات کریم، شجره‌ای به چشم نمی‌خورد که مورد لعن خداوند قرار گرفته باشد. برخی از مفسران معتقدند که این شجره، شجره‌ی زقوم است و به آیه‌ی 62 سوره‌ی صافات اشاره می‌کنند که «أَمْ شَجَرَةُ الزَّقُّومِ إِنَّا جَعَلْناها فِتْنَةً لِلظَّالِمِینَ». اما همانگونه که مشخص است در این آیه، صرفا به محل امتحان بودن زقوم اشاره می‌شود و دیگر مورد لعن قرار نگرفته است.

به‌همین علت برخی از مفسران دیگر اعتقاد بر این دارند که کلمه‌ی «شجره» را نباید به معنای تحت‌اللفظی آن یعنی «درخت» ترجمه کرد، بلکه با توجه به محتوای آیه می‌توان دریافت که مراد خداوند از بیان آن چیز دیگری بوده است. شبیه چنین موضوعی در آیات 24 و 26 سوره‌ی ابراهیم علیه‌السلام نیز آمده است که خداوند از دو عبارت «شجره‌ی طیبه» و «شجره‌ی خبیثه» برای توصیف وضعیت دو جریان حق و باطل استفاده شده است: «أَلَمْ تَرَ کَیْفَ ضَرَبَ ?للَّهُ مَثَلً?ا کَلِمَةً? طَیِّبَةً? کَشَجَرَةٍ? طَیِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ? وَفَرْعُهَا فِى ?لسَّمَا?ءِ» و «وَمَثَلُ کَلِمَةٍ خَبِیثَةٍ? کَشَجَرَةٍ خَبِیثَةٍ ?جْتُثَّتْ مِن فَوْقِ ?لْأَرْضِ مَا لَهَا مِن قَرَارٍ?».

در آیه‌ی فوق‌الذکر نیز کلمه‌ی شجره، بنا بر تفسیر مفسرانی چون مرحوم علامه طباطبایی، می‌بایست به معنای خاندان و دودمان در نظر گرفت که در زبان عربی نیز اتفاقا کاربرد زیادی دارد. مثلا می‌گویند فلانی از شجره‌ی مبارکی است، یعنی اینکه از خاندان مبارک و با اصل و نسب‌داری هست. در احادیث معصومین علیهم‌السلام نیز چنین معنایی از شجره به کار رفته است. به‌عنوان مثال پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم خطاب به امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام می‌فرمایند: «أنا و أنت من شجرة واحدة». پس مراد از شجره‌ی ملعونه در این آیه نیز در حقیقت، خاندانی است که به دلیل کارهایی که کرده‌اند مورد لعنت خداوند قرار گرفته است. پس پرسش بعدی این است که این خاندان، کدام خاندان‌اند؟

در تفسیر نمونه آمده است جمعى از مفسران شیعه و همچنین اهل تسنن نقل کرده‌اند رؤیایی که در ابتدای آیه ذکر شده است، اشاره به همان ماجرای معروف  پیامبر  صلی‌ الله‌ علیه‌ و آله‌وسلم دارد که خواب دیدند میمون‌هایی از منبر ایشان بالا و پایین می‌روند و پیامبر بعد از این خواب، بسیار غمگین شدند به‌طوری‌که کمتر می‌خندیدند. این خواب را بسیاری از برجستگان اهل سنت چون خطیب بغدادى، ترمذى، ابن ‌جریر، طبرانى، بیهقى، ابن ‌مردویه و علمای شیعه چون شیخ کلینی نقل کرده‌اند. بر همین اساس، مفسران سنی و شیعه (مانند قرطبی از مفسران معروف اهل سنت در تفسیر الجامع، فخر رازی در تقسیر کبیر و...) این خواب را، دلالت بر روی کار آمدن خاندان بنی‌امیه، بعد از رحلت پیامبر  صلی‌ الله‌ علیه‌ و آله‌وسلم گرفته‌اند. خاندانی که با اعمال خود موجب فتنه در جهان اسلام شدند و تاریخ اسلام را از مسیر اصلی خود منحرف کردند.

حال، به کار بردن عبارت شجره‌ی ملعونه برای آل‌سعود در پیام حج رهبر انقلاب، بیانگر همان خط منحرفی است که در جهان اسلام به وجود آمده که با رفتار و گفتار خود، موجبات فتنه در بین مسلمین را ایجاد کرده‌اند. همکاری و هماهنگی با شرورترین دشمنان مسلمانان یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی، پشتیبانی مالی و لجستیکی از گروهک‌های تروریستی چون داعش و القاعده، کشتار مردم بی‌گناه یمن، و بی‌کفایتی در ماجرای منای حج گذشته که موجب شهادت 6000 هزار حاجی از سراسر جهان اسلام شد، از نمونه‌های ملعونه بودن این خاندان است.

محمد پورغلامی



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/16 ساعت 12:14 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


هاشمی 1362: عربستان قارون دنیا است

 

هاشمی 1395: می‌توانیم دست اول را ما به سمت عربستان دراز کنیم

هاشمی درحالی از دست دراز کردن به سمت عربستان برای رابطه مسالمت آمیز سخن می‌گوید که فراموش کرده در دولت یازدهم بارها این موضوع اتفاق افتاده و نتیجه‌ مثبتی حاصل نشده است.

چند روزی به عید سعید قربان نمانده است؛ عیدی که از سال گذشته با تمامی یمن و مبارکی که دارد در دل و ذهن مسلمانان به‌ویژه ایرانیان به سبب بی لیاقتی و عدم مسئولیت‌پذیری سعودی‌ها فاجعه‌ای را یادآور می‌شود که باعث شد بسیاری از مسلمانان در راه به جا آوردن فرائض حج آسمانی شوند.

یکسال از این فاجعه سپری شده است اما سعودی‌ها مسئولیت آن را نپذیرفتند. در آن زمان نیز با وجود اینکه قریب به 500 نفر از حجاج ایرانی قربانی شدند و اجسادشان در میان خیل اجساد حجاج دیگر بر زمین مانده بود، سعودی‌ها از حضور وزیر ارشاد و مقامات ایرانی دیگر به این کشور جلوگیری کردند و رفتار ناشایستی با وزیر خارجه ایران که در نیویورک به همراه رئیس‌جمهور حضور داشت، انجام دادند.

این حادثه و به‌ویژه بی‌اخلاقی‌های سعودی‌ها که مسئولیت برگزاری این مراسم معنوی بزرگ را برعهده دارند از ذهن هیچ یک از ایرانیان خارج نمی‌شود اما بعد از این موضوع نیز کارشکنی‌ سعودی‌ها ادامه یافت تا حج امسال بدون ایرانی‌ها برگزار شود و چادرهای خالی ایرانیان در سرزمین منا و صحرای عرفات سوژه شبکه العربیه سعودی شود. [1]

مقامات دولتی نیز تا به اینجای کار نتوانستند در زمینه پیگیری حقوقی این حادثه اقدام مثبتی انجام دهند تا جایی که سعید اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت در این زمینه آب پاکی را روی دست مردم ریخت و با بیان این که رسیدگی به مسائل حقوقی شهدای منا بر عهده وزارت خارجه است گفت: «از آنجایی که کشور عربستان عضو هیچ یک از کنوانسیون‌های حقوقی بین‌المللی نیست نمی توانیم در هیچ مرجعی علیه این دولت شکایت کنیم.»[2] 

این درشرایطی است که هاشمی رفسنجانی با نادیده گرفتن همه کارشکنی‌های طرف مقابل از دست دراز کردن ایران به طرف سعودی‌ها سخن گفته است. وی بیان داشته که « اگر من رئیس‌جمهور بودم -البته نه الان آن موقع رئیس جمهور بودم – مشکلی را جلوی خودم نمی‌دیدم. وقتی چیزی را می فهمیدم که مصلحت است، عمل می کردم. الان آقای روحانی به آن وضعی که من بودم، نیست. این کار عملی است و من فکر می‌کنم عربستان را خاضع کردن خیلی سخت نیست. عربستان هم می فهمد که مقابله با ایران برایش سودی ندارد.»

هاشمی در پاسخ به این سئوال که آیا بایستی بازهم دست اول را ما به سمت عربستان دراز کنیم،‌ گفت:« اگر لازم باشد،‌چه اشکالی دارد؟ قبلا این کار را کردیم. آقای ظریف مکرر گفته که ما آماده‌ایم هر جا که لازم باشد، مذاکره کنیم. ولی آن گونه که من می‌کردم، یک مقدار فرق داشت. من خودم می‌کردم و گفتن هم لازم نداشت.»

این اظهار نظر بی موقع و ساده انگارانه هاشمی در حالی مطرح شده است که وی در دهه شصت، نظر دیگری درباره عربستان سعودیاین مط داشته است.
 
هاشمی سال 62 در مصاحبه‌ای درباره نقش عربستان در منطقه می‌گوید: ارتجاع منطقه تاکنون تنها پول خرج کرده است ولی اگر منطقه به بحران کشیده شود، ارتجاع منطقه دچار بلا می‌شود و ناچار است مستقیماً وارد جنگ شود.
 

وی در ادامه این مصاحبه می‌افزاید: روزی که تنگه هرمز بسته شود و جنگ گسترده شود بندرهای کشورهای خلیج‌فارس غیرقابل استفاده و راه‌شان بسته می‌شود و دیگر نمی‌توانند نفس بکشند این کشورها از سبزی‌خوردن‌شان تا هواپیمای‌شان را باید از خارج بیاورند و از راه همین بندرها باید بیاورند و بستن بندرها برای ما مثل آب خوردن است؛ و در آن صورت کارهای ما برای کشورهای منطقه مانند کبریت کشیدن به انبار باروت است. آنجاست که مزه جنگ را خواهند چشید... در صورت بالا رفتن قیمت نفت کارخانه‌ای که بخواهد با نفت صددلاری بگردد چه کشوری می‌تواند از محصولش استفاده کند؟ تنها قارون دنیا عربستان سعودی می‌تواند محصول آن کارخانه را بخرد و لا غیر. (مصاحبه‌های هاشمی رفسنجانی، سال 1362، صفحه 141-142)

هاشمی در همین رابطه در مصاحبه دیگری بیان می‌کند: «در طرف مقابل ما عراقی‌ها از امکانات دنیا استفاده می‌کنند. آمریکا، شوروی و اقمار آمریکا همکاری می‌کنند... ارتجاع عرب که در حقیقت بانک دنیاست بدون حساب به عراق کمک می‌کند... عربستان سعودی که می‌توان گفت قارون دنیای امروز است با جمعیت کم و آن‌هم منابع عظیم نفت... پشتوانه جنگ عراق است. کویت یک‌وجبی باآن‌همه ثروت، بقیه شیخ‌نشین‌ها همه به عراق کمک می‌کنند. (مصاحبه‌های هاشمی رفسنجانی، سال 1362، صفحه 132)

آیا هاشمی درباره رفتار خصمانه سعودی‌ها علیه ایران دچار فراموشی شده است؟

 

حال معلوم نیست هاشمی‌ای که در دهه 60 می‌گوید عربستان از صدام در جنگ ایران و عراق حمایت می‌کند و قارون دنیا است، چگونه با ساده‌نگری می‌گوید دست به سوی عربستانی دراز کنیم که عامل به آتش کشیدن غرب آسیا است! هاشمی با کدامین مبنای تحلیلی چشم خود را نسبت به حمایت‌های علنی سعودی از تکفیری‌های سوریه و عراق بسته است و با کدامین توجیه، به دنبال ذلیل کردن غیرت ایرانی است؟

دیدار هاشمی رفسنجانی با سفیر عربستان سعودی که در اثنای این دیدار آقای سفیر بوسه‌ای به پیشانی هاشمی می‌زند باعث شد تا عربستان فورا به سبب عدم رعایت پروتکل‌های حکومت عربستان درباره ایران سفیر خود را به ریاض فرابخواند.  

عبداللهیان که در آن زمان معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه بود، دراین باره مطرح می‌گوید:     سفیر عربستان بعد از معرفی، استوارنامه خودشان را گرفتند و وارد کشور شدند و کارشان را شروع کردند. آنچه مقامات عربستان در مورد ترک تهران توسط ایشان به‌طور رسمی به ما گفتند، این بود که ایشان برای ماموریت دیگری تعیین شدند و از این تاریخ ماموریتشان در تهران خاتمه پیدا می‌کند.[3]

این موضوعی است که بیشتر از پیش مساله نگاه عربستان به مناسبات سیاسی با ایران را مشخص می‌کند و نشان دهنده موضع خصمانه سعودی‌ها درباره جمهوری اسلامی حتی درباره افرادی چون هاشمی رفسنجانی است که ساز دوستی را با این حکومت می‌زنند. البته پیش از این رسانه‌های جریان اصلاح‌طلب با تحلیلی ساده‌نگرانه در زمینه نقش و نفوذ هاشمی برای حل مشکلات روابط ایران و عربستان مانور بسیاری می‌دادند و نفوذ هاشمی را کلید حل رابطه با عربستان قلمداد می‌کردند که با وجود این ماجرا و حادثه منا این موضوع منتفی شد.

آیا هاشمی درباره رفتار خصمانه سعودی‌ها علیه ایران دچار فراموشی شده است؟عربستان سعودی در حوزه‌های مختلف از جمله حین مذاکرات هسته‌ای هم برای ایجاد خلل در توافق ایران و قدرتهای جهانی تحرکات زیادی انجام داد و پول‌های زیادی برای به ثمر نشستن مذاکرات هسته‌ای خرج کرد. این تحرکات با ایجاد جنگ نفت علیه ایران با به حراج گذاشتن نفت عربستان شکل تازه‌ای به خود گرفت. درواقع سعودی‌ها با به آتش کشیدن چاه نفت خود سعی کردند ایران را مرعوب و مغلوب کنند که این موضوع نشان دهنده شدت نگاه خصمانه و دشمنی سعودی‌ها علیه ایران است که حتی حاضر است با ضرر زدن به خود به اهداف خود برسد. این موضوع در تطمیع کشورهای ذره‌ای نظیر جیبوتی که رابطه سیاسی خود را با ایران به کلی قطع کردند نیز به خوبی مشهود است.

این تحرکات با تقویت تروریسم علیه ایران توسط سعودی‌ها توام شد و بارها مقامات ایران اعلام کرده‌اند که عربستان برای ضربه زدن به امنیت کشورمان به گروه‌های تروریستی در شرق کشور کمک مالی می‌کند.[4] اوج این همراهی نیز به رسمیت شناختن منافقین توسط مقامات سعودی بود. از دیرباز با توجه به رابطه نزدیک عربستان سعودی با گروهک منافقین، واقعیت حمایت مالی حکام آل سعود از آنان بر هیچ‌کس پوشیده نبود اما حضور ترکی فیصل شاهزاده سعودی در همایش سال جاری فصل الخطابی بر تمامی تکذیب‌های صورت گرفته از سوی مقامات وهابی سعودی بود  .[5]

با این اوصاف آنچه از واقعیت ماجرا مشخص است عربستان به طور راهبردی سیاست خصمانه علیه ایران را در دستور کار خود قرار داده تا جایی که در این راه با دشمنان کشورمان نیز مراوداتی داشته است. این درحالی است که جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از مواقع با صبوری و تحمل رفتار خصمانه طرف مقابل برای ایجاد رابطه مسالمت‌آمیز تلاش کرده است اما هر بار با لجاجت سعودی‌ها برای مقابله با خود روبرو شده است که به نظر نمی‌رسد فراموش کردن این مسائل و دراز کردن دوباره دست به سمت عربستان، حلال مشکل سیاست‌های مخرب و خصمانه همراه با رفتار ناشایست سعودی‌ها درباره ایران باشد و حتی تغییری در این نوع عملکرد سعودی‌ها که خود را در رقابت شدید با ایران می‌بینند، ایجاد کند.



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/16 ساعت 12:9 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


نامه رهبری پس از انتشار در شبکه‌های اجتماعی از جمله شبکه‌های اجتماعی عربی بازتاب یافت اما یک جمله آن بیش از سایر بخش‌ها بازنشر شد.

پس از انتشار نامه دوم ، خبر نامه و بخش‌های متعدد نامه در رسانه‌ها بازنشر شد اما در میان کاربران و برخی رسانه‌های عربی بخش‌های خاصی از نامه بازتاب بیشتری یافت.

جمله‌ای که در ساعات اولیه نشر نامه، در میان کاربران عربی محبوبیت بیشتری یافت و با اقبال بیشتری رو به رو شد، جمله «من تحمیل فرهنگ غرب بر سایر ملّتها و کوچک شمردن فرهنگهای مستقل را یک خشونت خاموش و بسیار زیان‌بار تلقّی میکنم» بود.

رهبری در این بخش از نامه می‌فرماید:

«...امّا در دوره‌ی معاصر، جهان غرب با بهره‌گیری از ابزارهای پیشرفته، بر شبیه‌سازی و همانندسازی فرهنگی جهان پافشاری میکند. من تحمیل فرهنگ غرب بر سایر ملّتها و کوچک شمردن فرهنگهای مستقل را یک خشونت خاموش و بسیار زیان‌بار تلقّی میکنم. تحقیر فرهنگهای غنی و اهانت به محترم‌ترین بخشهای آنها در حالی صورت میگیردکه فرهنگ جایگزین، به‌هیچ‌وجه از ظرفیّت جانشینی برخوردار نیست. به طور مثال، دو عنصر «پرخاشگری» و «بی‌بندوباری اخلاقی» که متأسّفانه به مؤلّفه‌های اصلی فرهنگ غربی تبدیل شده است، مقبولیّت و جایگاه آن را حتّی در خاستگاهش تنزّل داده است...».

 

همچنین در میان سایت‌های مختلف عربی که این نامه و خبر آن را بازنشر دادند، سایت‌هایی بودند که همین بخش از نامه را تیتر گزارش یا خبر خود قرار دادند.


وبگاه خبری 25 فوریه کویت


 

منبع: فارس


  



نوشته شده در تاریخ 95/6/16 ساعت 11:46 ص توسط سیدمهدی ملک الهدی


کمپین مصرف کالای ایرانی در جم

شبکه ماهواره ای فارسی زبان جم تبلیغ کالای ایرانی را می کند، این در حالی است که حمایت از کالای تولید داخل توسط
مسئولان دولتی به فراموشی سپرده شده است.

 
حمایت از کالای ایرانی در جم
 شبکه ماهواره ای فارسی زبان جم در اقدامی عجیب و جالب حامی کالاهای ایرانی شده و با تبلیغ در این زمینه، ایرانیان را تشویق به استفاده از کالای ایرانی می کند.
 
این در حالی است که حمایت از کالای ایرانی یکی از اصلی ترین کارهای دولت یازدهم به حساب می آمد اما اقدامی جدی از سوی مسئولان دولتی صورت نگرفت و به فراموشی سپرده شد.
 
کمپین مصرف کالای ایرانی در جم
 
یک فیلم کوتاه و چند جمله ساده در آن، مخاطبان این شبکه را تشویق به حمایت و مصرف کالای ایرانی می کند.

در این فیلم گفته می شود: «کشاورز ما بهترین محصول را خواهد کشت. صنعتگر ما بهترین محصول را خواهد ساخت. و فردا ما دروگر بذر ناب کاشته امروز خواهیم بود. من امروز و هر روز آنچه را خواهم خواست که نام ایران بر آن نقش بسته باشد.
 
باخرید کالای با کیفیت ایراننی از صنعتگر، تولیدات ایرانی و اقتصاد ایران زمین حمایت کنیم. با کمک به تداوم و پویایی تولید، با ایجاد فرصت های شغلی، زدودن بیکاری و جذب و ماندن سرمایه ها در کشور، اقتصاد سرزمین مان را بارور کنیم.»
 
البته این شبکه در کنار تبلیغات مستقیم و پخش این آیتم ها، در صفحه اینستاگرام خود نظرسنجی را برگزار کرده تا از سوی مخاطبان برند برتر در بخش های مختلف از جمله مواد غذایی، مواد بهداشتی و .. را معرفی کند.

اگرچه مسلم است که رسانه ای که با پول دشمنان خارجی ملت ایران که دستشان به خون هزاران نفر از مردم این کشور آلوده است دلشان برای اشتغال و کار و سرمایه ایران و ایرانی نسوخته است اما این تبلیغات در کنار تبلیغات کالا های خارجی در صدا و سیما تضاد قابل توجهی را در نگاه مخاطبان بی خبر از فضای سیاسی ایجاد کرده است.
 
حمایت از کالای ایرانی 
 
صداو سیما به دنبال درآمدزایی و شبکه جم حامی کالای ایرانی
 
در حالی شبکه جم از کالای ایرانی حمایت می کند که تولید کنندگان داخلی برای تبلیغ محصولات خود زیر بار هرینه تبلیغات در شبکه های مختلف صدا و سیما می روند. آنها برای معرفی خود و ترغیب مشتری برای خرید محصولاتشان مبالغ زیادی را صرف تبلیغات تلویزیونی می کنند و نسبت به این مسئله گله مندند.
 

مسئولان دولتی هر بار از حمایت کالای ایرانی سخنانی به میان می آورند اما در عمل کاری برای تحقق یافتن این امر انجام نمی دهند. از سوی دیگر با وجود تاکیدات فراوان نسبت به حمایت از تولید داخلی با هدف رونق اقتصادی و خروج ار رکود هیچ حمایتی از این بخش نکرده و امتیازاتی را برای تولیدکنندگان در نظر نمی گیرند.



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/16 ساعت 11:42 ص توسط سیدمهدی ملک الهدی


شهرک نشینان رژیم صهیونیستی برای چندمین بار با چراغ سبز نظامیان این رژیم در اقدامی هتاکانه به صحن های مسجد الاقصی
یورش برده و شعارهای ضد اسلامی سر دادند.

یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجد الاقصی


خبرگزاری مهر: به نقل از خبرگزاری معا، شهرک نشینان رژیم صهیونیستی همچنان به هتک حرمت های گسترده خود به مسجدالاقصی ادامه می دهند.

بر اساس این گزارش، نظامیان رژیم صهیونیستی با اتخاذ تدابیر شدید امنیتی در اطراف مسجد الاقصی، راه ورود شهرک نشینان به این مسجد را هموار کردند.

به دنبال ورود شهرک نشینان به داخل صحن های مسجد الاقصی، درگیری شدیدی میان فلسطینیان و نظامیان صهیونیست درگرفت.

سربازان‌ زن‌ اسرائیلی‌ در مسجد الاقصی + تصاویر

شاهدان عینی از بازداشت چند جوان فلسطینی حاضر در مسجد الاقصی توسط نظامیان رژیم صهیونیستی خبر می دهند.

از سوی دیگر، نظامیان رژیم صهیونیستی در ادامه اقدامات سرکوبگرانه علیه شهروندان فلسطینی به مناطق «الخلیل» و «بیت لحم»

واقع در کرانه باختری یورش بردند.

 



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/16 ساعت 11:32 ص توسط سیدمهدی ملک الهدی


خلیفه خودخوانده از سایه خود می‌ترسد

«ابو لقمان خود را بر سر دو راهی می دید. اگر عدنانی را ترور کند، تنها آلترناتیو و رقیب جدی برای جانشینی هم کنار می رود»


 
عدنانی 
 
شیخ خالد الحماد، دبیر کل گروه تروریستی «جبهه اصاله و تنمیه» متشکل از تعدادی از سلفی های سوری اهل استان های حلب و رقه، واقعیت پشت پرده ماجرای ترور «ابو محمد العدنانی» سخنگوی داعش را افشا کرد و مدعی شد وی نه به واسطه بمباران هوایی بلکه به علت رقابت های داخلی داعش به قتل رسید.
 
شیخ خالد الحماد که در گذشته یکی از شیوخ سلفی پرنفوذ در شمال سوریه بود و در سال 2012، با تشکیل گروه تروریستی «جبهه اصاله و تنمیه» توانست اهمیت و موقعیت خود را برای سازمان های جاسوسی ترکیه و عربستان بالا ببرد، چندی قبل اعلام کرد شبکه اطلاعاتی و جاسوسی وسیعی را در شمال سوریه راه انداخته تا بتواند امتیاز بیش تری از سازمان های اطلاعاتی منطقه دریافت کند!
 
دبیر کل جبهه اصاله و تنمیه، این بار در کانال تلگرامی خود، ماجرای پشت پرده ترور ابو محمد عدنانی را افشا کرد. او مدعی شد عامل اصلی قتل عدنانی، «موسی الشواخ» مشهور به «ابا لقمان» بود که می خواهد بعد از مرگ ابوبکر بغدادی بر کرسی جانشینی وی تکیه زده و خود را خلیفه مسلمانان بخواند.
 
رئیس این شبکه جاسوسی تکفیری های سوریه در توضیح بیشتر می نویسد: «ابوبکر بغدادی، عدنانی را به سوریه فرستاد تا ابی لقمان را از امارت واقعی بر سراسر سوریه پایین بکشاند و جایگاه و حد وی را برای همه سران محلی و منطقه ای داعش یادآوری کند. واقعیت این بود که ابو لقمان از ماه ها قبل به هدف جانشینی ابوبکر بغدادی، قدرت خود را در تشکیلات داعش به بالاترین سطح رسانده بود و تقریبا عموم فرماندهان و والیان داعش در سوریه از وی تبعیت می کردند.»
 
به همین منظور، ابوبکر بغدادی حتی تمهیداتی را اندیشید که زمینه ساز جانشینی عدنانی در تشکیلات داعش می شد: «برای تضمین تبعیت و تمکین سران محلی داعش در سوریه از عدنانی، شجره نامه ای از طرف شخص ابوبکر بغدادی برای وی تدوین شد و خلیفه شخصا آن را تصدیق کرد. طبق این شجره نامه جعلی، نسب سخنگوی داعش به اهل بیت پیامبر می رسید تا شرط خلافت مسلمین (انحصار خلافت در قریش) رعایت گردد. به این ترتیب در حالی که بیش از 4 سال از حضور مستمر و پررنگ عدنانی در رسانه های داعش می گذرد، برای اولین بار وی را "الحسینی القرشی" خطاب کردند که به وضوح گامی در راستای تثبیت خلافت در وی بعد از مرگ ابوبکر بغدادی بود.»
 
به همین سبب، ابو لقمان بهترین راه برای دفع رقیب را "ترور" می بیند: «ابو لقمان خود را بر سر دو راهی می دید. اگر عدنانی را ترور کند، تنها آلترناتیو و رقیب جدی برای جانشینی هم کنار می رود؛ اما اگر عدنانی به سفرهای خود در سوریه ادامه دهد، حتی قدرت فعلی ابولقمان در سوریه نیز از بین می رود.»
 
در این جا، الحماد تلویحا ابولقمان را به ترورهای داخلی بیش تری متهم می کند: «ابو لقمان از دو سال قبل تلاش های وسیعی را تدارک دید تا بتواند امارت شام را برای خود تثبیت کند. در این راستا، تمام رقبا و مخالفان نسبی خود را با تمهیداتی به خارج از شام می فرستاد؛ یا لااقل از امور اجرایی و حکومتی دور می کرد! همچنین دو بار موج هاشتاگی "لانقبل والیا للشام الا أبا لقمان" (تنها ابولقمان را برای رهبری شام می پذیریم) را در توئیتر و فیس بوک رواج داد تا در بدنه مردمی و حامیان داعش نیز برای پذیرش جانشینی ابولقمان زمینه سازی شود.!»
 
به این ترتیب، ابو لقمان به یکی از نزدیک ترین و وفادارترین نیروهای خود دستور می دهد تا در مسیر خودروی عدنانی در منطقه باب در شمال حلب، تله انفجاری قرار دهند. با عبور خودروی عدنانی از این منطقه، انفجار طراحی شده رخ می دهد و مهم ترین رقیب ابو لقمان از صحنه حذف می شود.
 
حالا فضا برای جانشینی ابو لقمان کاملا مهیا گردیده است. از سویی ولایت داعش در پایتخت آن (رقه) به صورت کامل تحت نظر ابولقمان قرار دارد و حتی جزئی ترین تصمیمات حکومتی و اداری در ولایت رقه به تأیید وی می رسند. از سوی دیگر، از میان 43 مؤسس و چهره بارز اولیه داعش، تنها 2 نفر زنده مانده اند که عبارتند از ابوبکر بغدادی و موسی الشواخ (ابو لقمان). در نتیجه حسب امور ظاهری، جانشین خلیفه کسی غیر از ابو لقمان نمی تواند باشد!
 
خالد الحماد در ادامه می گوید: «جمع بندی رسمی دفتر امنیتی و جاسوسی ما در شرق سوریه بر این است که احتمالا از این پس شاهد انشقاق های وسیعی در صفوف داعش در شرق (سوریه) خواهیم بود. وضعیت داعش در شمال سوریه (استان حلب) از نظر نظامی واقعا بغرنج است و در این شرایط، اگر ابوبکر بغدادی در صدد تضعیف ابولقمان باشد، دست به ریسک بزرگ و حتی انتحار زده است؛ زیرا تنها برگه در دست داعش برای حفظ باب، در جیب ابو لقمان قرار دارد! از سوی دیگر، وضعیت شمال به ابو لقمان این فرصت را می دهد که جدی ترین رقبا و منتقدان باقیمانده در رقه را به بهانه ارسال نیروهای کمکی به باب بفرستد تا به وسیله یکی از سه ضلع رقیب ("ارتش ترکیه و ارتش آزاد سوریه"، "نیروهای ائتلاف سوریه دموکراتیک و کردها" و "ارتش نظام سوریه و جبهه مقاومت") از صحنه حذف گردند.»
 
علت دومی که برای وقوع تغییرات جدی در شرق سوریه بیان می شود، اختلاف نظر فکری و مشربی ابو لقمان با عدنانی و افراطیون جهادی است: «ابو لقمان از سران داعش در نبرد های جنوب غربی استان حمص در سال 2013 و پیش از جنگ رسمی میان داعش و معارضین سوری بود. در آن زمان دست به اقداماتی زد که انتقادات گسترده ای را در صفوف معارضان و حتی در داخل داعش به دنبال داشت. به همین علت، از همان زمان نیروهای جاسوسی و امنیتی شبکه ارتش آزاد و جبهه اصاله و تنمیه تلاش کردند تحرکات وی را زیر نظر بگیرند.
 
برخلاف عدنانی که به گسترش شبکه جهاد در سراسر جهان عمیقا ایمان و باور داشت، ابو لقمان در صدد تحفظ از قلمرو داعش در شام است و بیش تر مانند یک نظام اداری و سازمانی به داعش می نگرد! همین نکته، نیروهای رادیکال جهادی را در مورد جانشینی وی نگران می کند و لذا آن ها دست به اقدامات جدی می زنند تا بعد جهادی در تشکیلات داعش بر بعد دولتی بچربد.»
 

در همین حال «حسام طرشه» از اعضای شاخص دفتر سیاسی گروه تروریستی احرار الشام و صاحب اکانت «مزمجر الشام» در توئیتر نیز ادعا کرد مرگ عدنانی در اثر اختلافات داخلی در تشکیلات داعش بوده است! وی – هنوز - توضیحات بیش تری در این مورد نداده است!

مزمجر الشام در گذشته ادعاهایی در مورد ابو لقمان طرح کرده بود: «علی موسی الشواخ، فرد پررمز و راز و عجیبی در تشکیلات داعش است. عموم شبکه های اداری داعش اعم از دیوان حسبه (دادگاه ها و محاکم داعش) و نهادهای خدماتی معیشتی زیر نظر وی کار می کنند و به این حوزه بیش تر از حوزه امور جهادی اهتمام دارد. از این حیث، فرد متمایزی در سران داعش است.»
 
او در پست دیگری حدود 14 ماه قبل در مورد ابولقمان می نویسد: «تقریبا تمام شبکه ضدجاسوسی و امنیت داخلی داعش در سوریه، زیر نظر فردی به نام "الشواخ" فعالیت می کنند. او در موقعیتی قرار گرفته که از سویی می تواند بسیاری از سران داعش را تصفیه کند، از سوی دیگر رفتار داعش با دیگر گروه های مسلح را تحت تأثیر اراده خود قرار دهد!»
 
حسام طرشه، صاحب واقعی اکانت مزمجر الشام، دو سال قبل در حساب رسمی خود به نام حسام الطرشه، نکته مهم دیگری را بازگو کرده بود: «یکی از اصلی ترین عواملی که جنگ میان النصره و داعش را رقم زد، قتل ابی سعد الحضرمی از سران النصره بود. در آن زمان، هنوز ابوبکر بغدادی اعلان خلافت نکرده بود؛ اما داعش مکررا سران گروه های معارض را ترور می کرد. شبکه ای در جبهه اسلامیه به صورت کاملا سری پرونده ترور ابی سعد را تحت تعقیب قرار داد و تمام سر نخ ها به یک نفر منتهی شد: "ابو لقمان"»
 
او در سلسله توئیت های دیگری، در مورد درگیری های شهر حمص که باعث قطعی شدن جنگ و جدایی بین داعش و معارضان شده بود، بار دیگر نام ابو لقمان را ذکر کرد: «نیروهای داعش، تعدادی از اعضای وابسته به ارتش آزاد و گروه های جهادی را در حمص کشتند. حتی بعضا جوانان حامی انقلاب را به صرف تأکید بر آزادیخواهی یا دم زدن از دموکراسی به قتل رساندند. ناامنی شدیدی که داعش در حمص و اطراف آن ایجاد کرده بود، خطری بزرگ تر از نیروهای وفادار به اسد و شبیحه بود! در این زمان، چاره ای برای معارضان نماند جز این که ایستگاه های ایست بازرسی در سطح شهر ایجاد و عبور و مرور اعضای داعش را زیر نظر بگیرند. در آن زمان، دو نفر در تشکیلات داعش بارز تر از دیگران بودند: "ابو لقمان" که دائما بر اختلافات می افزود و "ابو علی الانباری" که هنوز با شیوخ سلفی شام ارتباط خوبی داشت...»
 

در این زمینه، پایگاه خبری عنب البلدی نیز نکته جالبی در مورد ابو لقمان بیان می کند: «(در سال 2013) مهم ترین نبردی که معارضان با آن درگیر بودند، نبرد بر سر شهر القصیر برای ارتباط میان حمص و لبنان بود. ناگهان یک اتفاق ناگوار ورق را برگرداند. عوامل داعش در روستای "السحل" در جنوب شرقی القصیر، تمام فرزندان عشیره الهندی را قتل عام کردند. بعدها فرمانده این عملیات (قتل عام) به نفر اول تشکیلات امنیتی و ضدجاسوسی رقه تبدیل شد؛ او کسی نبود جز "علی موسی الشواخ"»



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/15 ساعت 10:41 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی



    مراقبات ماه ذیحجه رؤیت هلال و خواندن دعای آن اولین کار مراقب است تا با یقین به زمان، اعمال را در اوقات مخصوص آن بجا آورد. و حتی واجب است که مراقب این را یکی از نیازهای مهم خود قرار داده و در اوقات دعا آن را از خداوند بخواهد آنگاه دعایی را که هنگام دیدن هلال هر ماه در روایات آمده است بخواند.

ماه ذیحجه

دهه اول ذیحجه یکی‌ از این توقفگاهها ده روز اول آن است. و منظور از ایام معلومات در این آیه: «تا خدا را در روزهای معین یاد کنند(حج آیه 22)» نیز همین است. ذکر کامل که در آیه بالا آمده این است که با عقل، روح، دل و بدن در ذکر خدا باشی، زیرا هر کدام از آنها ذکر مخصوصی دارند.

این فرصت را غنیمت شمار که خداوند به تو اجازه ذکر خود را داده است. درباره روایتی که پیرامون فضیلت این روزها از پیامبر صلوات‌الله‌علیه روایت شده است بیندیش، آنجا که فرمودند: هیچ کدام از روزها نزد خدا بهتر و پاداشش بیشتر از عید قربان نیست. شخصی گفت: حتی‌ جهاد در راه خدا؟ فرمودند: حتی جهاد در راه خدا مگر فردی که با جان و مال خود به جهاد رفته و همه را در راه خدا بدهد.

نماز شبهای دهه اول در هر شب از آن بین مغرب و عشا دو رکعت نماز بجا آور در هر رکعت آن سوره فاتحه الکتاب و اخلاص و این آیه را بخوان: «و واعدنا موسی ثلاثین و اتممناها بعشر فتم میقات ربه اربعین لیلته و قال موسی لاخیه هارون اخلفنی فی قومی و اصلح ولا تتبع سبیل المفسدین» تا در ثواب با حاجیها شریک شوی، گرچه حج نکرده باشی. در هنگام قرائت این آیه شریفه از خود بپرس که این وعده چیست؟ حسرت و شوق خود را برای دیدار خدا افزایش داده و از ورشکستگان مباش کسانی که دیدار خدا را انکار نمودند و آنگاه که قیامت فرا رسد، گویند وای بر ما که آسایش و سعادت این روز را از دست دادیم.

آنان بار گناهان خود را بدوش میکشند و چه بار بدی. درباره روایت پیامبر اکرم صلوات‌الله‌علیه که در آن شوق حضرت موسی علیه‌السلام به این وعده‌گاه را بیان نمودند بیندیش آنجا که فرمودند: در چهل روز رفت آمد خود بخاطر اشتیاقی که به دیدار خداوند داشت نخورد نیاشامید و نخوابید. اعمال روز اول ذیحجه روز اول آن را روزه بگیرد. در الفقیه روایت شده است: کسی که روز اول ذیحجه را روزه بگیرد، خداوند روزه هشتاد ماه را برای او می‌نویسد. نیز شیخ روایت کرده است که این روز، روزی است که خلیل در آن متولد گردیده و خداوند ابراهیم علیه السلام را بدوستی خود انتخاب فرمود. و روزی است که پیامبر صلوات‌الله‌علیه ابوبکر را مامور خواندن سوره برائت بر مشرکان نمود. در همین حال بر پیامبر وحی شد که این آیه را جز تو یا مردی که از خودت باشد نباید به مشرکان برساند.

در این هنگام پیامبر صلوات‌الله‌علیه علی علیه‌السلام را مامور کرده و به دنبال ابی‌بکر فرستادند تا آیات را از او گرفته و خودش آن را بخواند و ابوبکر را بازگرداند. علی علیه‌السلام نیز چنین کرد. درباره وقایعی که در این روز افتاده اندیشه‌نما تا نکاتی را که در این وقایع وجود دارد درک نمایی. و برای توضیح بیشتر در این زمینه می‌توان به کتاب اقبال مراجعه نمود. مستحب است در روز اول نماز فاطمه زهرا علیهاسلام خوانده شود.

این نماز چهار رکعت است با یک بار حمد و پنجاه بار قل هو الله احد که بعد از نماز تسبیح حضرت زهرا علیها‌سلام گفته می‌شود و نیز گفته می‌شود: «سبحان الله ذی العز الشامخ المنیف، سبحان ...» سایر اعمال دهه اول بعد از نماز صبح و مغرب، در تمام این روزها خواندن دعایی که اول آن «اللهم ان هذه الایام التی فضلتها علی غیرها» می‌باشد نیز مستحب است. از مهمترین کارهایی که در این دهه وارد شده، ده ذکر «لا اله الا الله» است که در هر روز ده بار گفته می‌شود و اول آن چنین است: «لا اله الا الله عدد اللیالی» ثواب زیادی در روایات برای این عمل ذکر شده است. شب عرفه درباره شب عرفه روایت شده است که دعای خیر در آن مستجاب است و کسی که در آن به فرمانبرداری خدای متعال مشغول شود پاداش صد و هفتاد سال را دارد. شب مناجات بوده و کسی که در آن شب توبه کند خداوند او را می‌بخشد و مستحب است دعایی که اول آن «اللهم یا شاهد کل نجوی...» می‌باشد، خوانده شود.

از پیامبر صلوات‌الله‌علیه نیز ده تسبیح روایت شده‌است که اگر کسی آن را هزار بار بخواند، هر چیزی که از خدا بخواهد به او عنایت می‌‌فرماید مگر این که قطع رحم یا گناهی را درخواست نماید. زیارت امام حسین علیه‌السلام در این شب مستحب است. از کارهای مهم این شب مراجعه به حاجیان معصوم علیه‌السلام در اول و آخر آن است، همانگونه که بارها در اوقات شریف گفته‌ایم.

روز عرفه، زیارت امام حسین علیه‌السلام  و آداب آن اگر کسی بتواند در روز عرفه خود را به عرفات یا به کربلا برساند، بهترین مکانها را برای دعا انتخاب کرده است و گویا این روز مختص بدعاست. بنا بر این لازم است مراقب با تمام توان خود را برای این روز بزرگ آماده نموده و مهمترین کار در این جهت، بدست آوردن شرایط استجابت دعاست. اهمیت دعا در این روز باندازه‌ای است که روزه این روز را برای کسی که روزه باعث ضعف او هنگام دعا می‌شود ممنوع کرده‌اند با این که در روایات صحیحه آمده است که روزه آن کفاره نود سال می‌باشد.

گفتیم بهتر است روز عرفه در عرفات یا کربلا دعا کند. باین جهت که توقف در عرفات در این روز از اعمال حج بوده و روایات زیادی درباره پاداش زیارت امام حسین علیه‌السلام در روز عرفه وارد شده است. مثلا در روایت صدوق از امام صادق آمده است: خداوند متعال قبل از اهل عرفات برای زائرین قبر حسینی علیه‌السلام جلوه کرده، نیازهای آنان را برآورده، گناهانشان را بخشیده و آنان را به خواسته‌هایشان می‌رساند. آنگاه نزد اهل عرفات آمده و با آنان نیز اینگونه رفتار می‌کند.

نیز از آن حضرت علیه‌السلام روایت شده است: کسی که حسین‌ بن علی علیه‌السلام را در روز عرفه زیارت کند، خدای عزوجل برای او یک میلیون حج با قائم آل محمد ارواحنافداه، یک میلیون عمره با رسول خدا صلوات‌الله‌علیه، آزاد کردن یک میلیون برده و کالاهایی که باندازه بار یک میلیون اسب باربر باشد برای او می‌نویسد. و می‌فرماید: بنده صدیق من به وعده‌ام اطمینان کرد. بهتر است زائر عارف برای زیارت و روز عرفه غسل کرده و سپس زیارت نماید به طوری که تا ظهر زیارت او تمام شود و از اول ظهر به مقدمات نماز و دعا بپردازد.

اعمال شب عید قربان از امام صادق علیه‌السلام روایت شده که از پدرانش علیهم‌السلام نقل نموده است: «امام علی علیه‌السلام دوست داشت چهار شب در سال خود را فارغ نماید: شب اول رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان.» ممکن است منظور از فراغت، فراغت برای عبادت در آن با زنده نگهداشتن آن باشد. بلکه به قرینه احادیث مشابه ظاهرا منظور همین است. زنده نگهداشتن آن عبارت از فارغ ساختن نفس، قلب و اعضای بدن در خدمت به خداوند متعال است، به این صورت که دل او در یاد خدا بوده، بدنش مشغول فرمانبرداری و عبادت خدا بوده و در طول شب هیچ چیزی حتی مناجات او را از خداوند غافل ننماید مگر اینکه مشغول شدن به این مناجات نیز برای خدا و بخاطر او باشد، که این مطلب اولین درجه مراقبت می‌باشد.

در شب و روز آن زیارت امام حسین علیه‌السلام مستحب است. از امام صادق علیه‌السلام روایت شده است: کسی که امام حسین علیه‌السلام را در یکی از سه شب زیارت کند، خداوند گناهان گذشته و آینده او را می‌آمرزد. راوی پرسید: کدام شبها؟ فرمودند: شبهای عید قربان. اعمال روز عید قربان با شروع روز عید مواظب باش تمامی کارهایی که باعث رضایت و جلب عطوفت پروردگار است را انجام دهی. در ابتدای روز به نیت پاک نمودن قلب از اشتغال به غیر خدا غسل کن. آنگاه "الله اکبر"ی‌ واقعی گفته و با این تکبیر تمام موجودات، جز شکوه و بزرگی او را کوچک شمار. و بنیت پوشش و آرایش با لباس تقوی و اخلاق نیکو، تمیزترین لباسهای خود را پوشیده و در این هنگام بگو بسم الله الرحمن الرحیم... تا آخر دعایی که در اقبال روایت شده است. آنگاه به طرف مصلا حرکت کرده و در راه بگو بسم الله و بالله الله و اکبر... و وقتی که به مصلا رسیده و در جای نمازت نشستی بگو الله و اکبر... همانگونه که در کتاب اقبال آمده است.

قربانی از کارهای مهم در این روز قربانی است این عمل همانگونه که در روایات آمده واجب است؛ گرچه مراد از وجوب در اینجا استحبابی است که بر آن تاکید شده است. باید اولین چیزی که در روز عید می‌خورد از گوشت قربانی بوده و گوشت آن را سه قسمت کند یک قسمت برای همسایه‌ها، قسمت دیگر برای کسانی که در خواست کرده و قسمت سوم را برای خانواده خود نگهدارد. پوست آن را صدقه داده و به قصاب از گوشت قربانی ندهد. عید غدیر پیوند بعثت و غدیر و یگانگی نوری پیامبر اکرم صلوات‌الله‌علیه و امیرالمؤمنین علیه‌السلام در روز مبعث پیامبر صلوات‌الله‌علیه گفتیم که این روز بجهت شرافت بعثت بهترین روز و بهترین زمان می‌باشد و روایاتی در این زمینه ذکر کردیم. و روز غدیر نسبت به این روز بمنزله آخرین جزء از علت تامه، بلکه بمنزله باطن یک چیز ظاهر و بمنزله روح نسبت به انسان است.

زیرا تمام خیرها و سعادتهایی که در مبعث وجود دارد مشروط به ولایت امیرالمؤمنین و فرزندان امامش می‌باشد.

روایات زیادی از طریق شیعه و اهل سنت وارد شده است که نورهای پیامبر صلوات‌الله‌علیه و امیرالمؤمنین علیه‌السلام یکی ‌بود تا اینکه در صلب عبدالله و ابو طالب از هم جدا گشتند. و خداوند ولایت آنان را بر همه مردم واجب نمود و این ولایت در روز غدیر آشکار شد. و به همین جهت در باره آن در قرآن آمده است: "امروز دینتان را برایتان کامل و نعمتم را بر شما تکمیل و دین اسلام را برای شما انتخاب نمودم. (مائده آیه 3) " اعمال شب عید غدیر در شب عید غدیر دوازده رکعت وارد شده، که مجموع 12 رکعت، یک رکعت، یک سلام درپایان نماز دارد. اعمال روز عید غدیر نیکوکاری در این روز مال را افزایش و عمر را طولانی می‌کند. مهربانی با یکدیگر رحمت و عطوفت خداوند را برمی‌انگیزد. از مالی که خداوند به شما داده است باندازه توانایی به برادران و خانواده خود بخشیده، با یکدیگر خوش‌رو بوده و در دیدارهای خود مسرور باشید. سپاسگزار نعمتهای خدا بوده، توقع کسانی را که از شما انتظار دارند بخوبی برآورده نموده و متناسب با امکانات خود دارایی و توانایی خود را با ضعیفان خود بتساوی تقسیم نمایید، که هر درهم از جانب خدای عزوجل برابر با دویست هزار درهم و بیشتر است.

روزه این روز از روزهایی است که خداوند آن را سفارش کرده و آن را برابر با پاداشی بزرگ قرار داده است. فضیلت عید غدیر از امام رضا علیه‌السلام روایت شده است که فرمود: در روز قیامت چهار روز با شتاب به خدا می‌رسند همانگونه که عروس به حجله خود می‌رسد. پرسیدند: این چهار روز کدام است؟ حضرت فرمود: روز قربان، روز فطر، روز جمعه و روز غدیر که روزی است که ابراهیم خلیل علیه‌السلام در آن از آتش رهایی یافت و بجهت سپاسگذاری، آن روز را روزه گرفت. و نیز روزی است که در آن پیامبر صلوات‌الله‌علیه علی علیه‌السلام را بعنوان جانشین خود معرفی و فضیلتهای او را بیان نمود و خداوند بدین وسیله دین را کامل کرد.

این روز، روز کمال، روز ناراحتی شیطان و روزی است که اعمال شیعه و دوستداران آل محمد پذیرفته شده و خداوند عمل مخالفین آنان را باطل و نابود می‌گرداند. و این همان است که خداوند در آن آیه می‌فرماید: "آن عمل را باطل و نابود نمودیم (فرقان آیه 23)" روزی است که جبرئیل دستور می‌دهد، کرسی کرامت خدا را روبروی بیت‌المعمور قرار دهید. آنگاه بالای آن رفته و فرشتگان تمامی آسمانها گرد او جمع شده، محمد صلوات‌الله‌علیه را ستایش کرده و برای شیعیان و دوستداران امیرالمومنین و امامان علیهم‌السلام آمرزش می‌خواهند. روزی است که خداوند در آن به نویسندگان بزرگوار اعمال دستور می‌دهد، به خاطر بزرگداشت محمد و علی و ائمه – درود خدا بر آنان باد – بمدت سه روز هیچ یک از خطاهای دوستداران اهل بیت و شیعیان آنان را ننویسند. روزی است که خداوند آن را مخصوص محمد، آل او و خویشان نسبی او نموده است.

روزی است که هر کس در آن خدا را پرستش نموده و خانواده، خود و برادرانش را در وسعت قرار دهد، خداوند مال او را افزایش داده و او را از آتش رها می‌کند... روز تبسم نمودن در چهره مومنین است و کسی که در روز غدیر به روی برادر خود تبسم نماید، خداوند در روز قیامت با دیده رحمت به او نگریسته، هزار حاجت او را برآورده نموده و کاخی از مرواریدهای بزرگ و درخشان و سفید برای او در بهشت ساخته و چهره او را زیبا می‌نماید. این، روز آراستن است، کسی که برای روز غدیر خود را بیاراید، خداوند تمام گناهان کوچک و بزرگ او را بخشیده، و فرشتگانی را مامور می‌کند از این روز تا سال آینده در چنین روزی، برای او کارهای نیک نوشته و مقام او را بالا ببرند و اگر از دنیا برود با شهادت از دنیا رفته و اگر زنده بماند با سعادت زندگانی خواهد کرد. و کسی که مومنی را دیدار کند خداوند هفتاد نور وارد قبر او نموده، قبر او را وسعت داده و هر روز هفتاد هزار فرشته از قبر او دیدن کرده و به او مژده بهشت می‌دهند.

روز غدیر بود که خداوند ولایت را بر اهل آسمانهای هفتگانه عرضه نمود و اهل آسمان هفتم پیش از دیگران آن را پذیرفتند. خداوند نیز آن آسمان را با عرش آراست. پس از آن اهل آسمان چهارم آن را پذیرفتند. و بهمین جهت آن آسمان با بیت‌المعمور مزین شد. پس از آن اهل آسمان دنیا آن را پذیرفتند و این آسمان با ستارگان آراسته شد. آنگاه آن را بر زمینها عرضه کرد قبل از همه مکه آن را پذیرفت که خداوند آن را با کعبه زینت داد. سپس مدینه آن را پذیرفت که با برگزیده خدا محمد صلوات‌الله‌علیه آراسته شد.

آنگاه کوفه آن را پذیرفت که با امیرالمومنین مزین شد. آن را بر کوهها عرضه داشت. اولین کوههایی که آن را پذیرفتند سه کوه بودند که بعد از این پذیرش تبدیل به کوه عقیق، فیروزه و یاقوت گردیده و تبدیل به بهترین جواهرات شدند. پس از آن کوههای دیگر آن را پذیرفتند که تبدیل به معدل طلا و نقره شدند. و کوههایی که به آن اقرار نکردند به حال خود باقی ماندد. نیز ولایت در این روز بر آبها عرضه شد، آبهایی که آن را قبول کردند تبدیل به آب گورایی شده و قسمتی از آنها که نپذیرفتند شور و تلخ شدند. همچنین بر گیاهان عرضه شد. گیاهانی که آن را پذیرفتند تبدیل به گیاهانی شیرین و مطبوع شدند و اقسامی که نپذیرفتند، تلخ گردیدند.

سپس آن را در این روز بر پرندگان عرضه کرد، دسته‌ای که پذیرفتند، تبدیل به پرندگان آوازخوان و خوش صدا شده و گروهی که نپذیرفتند کند زبان و لال گردیدند. مومنین که ایمان و ولایت امیر المومنین را پذیرفتند، مانند فرشتگانی هستند که برای آدم سجده کردند. و کسانی که ولایت امیرالمومنین را در روز غدیر قبول نکردندمانند شیطان هستند. این آیه: "امروز دینتان را بخوبی کامل نمودم...(مائده آیه 3)" در این روز نازل شد. تمام پیامبرانی که خداوند فرستاده است روز بعثت خود را باندازه روز غدیر ارج می‌نهادند. و هنگامی که برای امت خود جانشین و خلیفه‌ای برای بعد از خود، در این روز معین می‌کردند، ارزش این روز را درک می‌نمودند. نیز روایت شده است: هر عمل در این روز برابر باعمل در هشتاد ماه است. همچنین روایت شده: عمل در آن کفاره شصت سال می‌باشد.

سایر اعمال روز غدیر 1 - زیارت حضرت امیر علیه‌السلام 2 - دو رکعت نماز که بهتر است نزدیک ظهر خوانده شود. سپس برای سپاسگزاری از خداوند سجده شکر بجا آورده و صد بار در آن می‌گوید: شکراً لله و سپس خواندن دعایی که در اقبال روایت شده است. 3 - مستحب موکد است که در ابتدای روز غسل کرده، پاکیزه‌ترین لباسهای خود را پوشیده عطر استعمال کرده، و هنگام دست دادن با مومنین بگوید: "الحمدلله الذی جعلنی من المتمسکین بولایة امیر المومنین و الائمة." 4 – نماز و دعایی نیز در کتاب اقبال روایت شده است که دعا با عبارت "اللهم صل علی ولیک و اخی نبیک" شروع می‌شود. روز بیست و چهارم، روز مباهله یکی از اوقات مهم و روزهای شریف این ماه، روز بیست و چهارم می‌باشد. رسول خدا صلوات‌الله‌علیه در چنین روزی آماده مباهله با مسیحیان شده و حوادثی اتفاق افتاد که موجب خواری آنان شده و مجبور شدند به جزیه دادن همراه با ذلت تن دردهند.

اعمال روز مباهله کسی که بخواهد این اعمال را انجام بدهد باید این روز را بخاطر شکرگزاری روزه گرفته، غسل کرده، تمیزترین لباسهای خود را پوشیده، عطر استعمال کند؛ در منزل خود آرامش و وقار داشته، بعد از غسل و پوشیدن لباسها از منزل خود خارج شده، به مزار یکی از اولیای خدا یا مکان خلوت یا کوه بلندی رفته و کارهایی را که مردم هنگام رفتن سر مزار اولیای خدا، انجام می‌دهند، انجام بدهد. روز آخر ذیحجه در این روز دو رکعت نماز روایت شده است که اهل مراقبت آن را مهم می‌شمارند... کتابالمراقبات نوشته عالم عامل و عارف کامل مرحوم آیت‌الله حاج میرزا جواد آقا ملکی تبریزی(ره)  



  



نوشته شده در تاریخ 95/6/15 ساعت 6:2 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


عربستان سعودی نتوانست جلوی امضای توافق هسته‌ای ایران را بگیرد. طرح بعدی آن‌ها محدود کردن توانایی ایران در استفاده از مزایای این توافق است.

ایران و عربستان

نشریه بلومبرگ در گزارشی نوشت: عربستان تلاش می‌کند متحدانش در خلیج فارس را با خود همراه کند تا مطمئن شود، پس از بیش از چهار ماه از برداشتن تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی، ایران راه همواری برای باز کردن اقتصاد خود به روی جهان در پیش نداشته باشد.

ماه گذشته سعودی‌ها در برابر حرکت در جهت تثبیت قیمت نفت مانع‌تراشی کردند، زیرا باعث می‌شد سهم دشمن خونی‌شان در بازار نفت بیشتر شود. و در دبی، جایی که زمانی دروازه اصلی ایران به جهان بود، حالا تجار ایرانی در گفت‌وگوهای خصوصی از افزایش محدودیت‌ها گلایه می‌کنند.

برای عربستان، این آخرین دفاع در موقعیتی است که آمریکا را در حال ارزیابی دوباره نقش خود در خاورمیانه می‌بیند، و از آن سو سرمایه‌گذاران خارجی را شاهد است که در طمع ورود به آخرین بازار بزرگ دست نخورده جهان خود را آماده می‌کنند. با این حال، هنوز موانعی بر سر راه تجارت با ایران قرار گرفته که به سعودی‌ها در رسیدن به مقصودشان کمک می‌کند: بانک‌های اروپایی همچنان از ترس تحریم‌های احتمالی آمریکا نسبت به فعالیت اقتصادی در ایران تردید دارند.

به عقیده پاول پیلار، استاد دانشگاه جورج تاون، چه ایران در انزوا قرار بگیرد، یا به عنوان بازیگر عادی منطقه‌ای پذیرفته شود، رقابت بر سر جایگاه ایران در منطقه در طول چند سال آینده همچنان ادامه پیدا می‌کند. او می‌گوید: «سعودی‌ها در اردوگاه انزوا-خواهی نمی‌توانند به پیروزی مطمئن باشند. اما آن‌ها متحدانی از افراد تندرو در آمریکا دارند که با توافق هسته‌ای مخالفند».

از زمان کاهش تحریم‌ها در اوایل سال جاری، نگرانی اصلی سعودی‌ها این بوده که ایران موج بالقوه ای از سرمایه‌گذاری را به راه اندازد تا حضور خود در درگیری‌های منطقه‌ای را افزایش دهد. این یکی از دلایلی است که سعودی‌ها تمام تلاش خود را می‌کنند تا مطمئن شوند سرمایه‌های خارجی هیچ‌گاه به ایران راه پیدا نکنند.

هنری اسمیت، مدیر موسسه تحلیل ریسک جهانی در دبی می گوید: «آنچه باعث نگرانی مردم شده، بعضی سخنان سعودی‌ها درباره قطع تجارت با ایران، و انواع مکانیزم‌ها و موانع رسمی و غیررسمی است که می‌تواند از سوی آن‌ها برای اعمال فشار روی سرمایه‌گذاران برای وارد نشدن به ایران استفاده شود.»

دبی شهری است که همیشه روابط نزدیکی با ایران داشته، اما این روزها تمدید جواز فعالیت اقتصادی برای ایرانی‌ها دیگر به سادگی گذشته نیست. همچنین دریافت اقامت برای شهروندان دشوار شده، و بنا به گفته فعالان اقتصادی ایرانی، حساب‌های بانکی ایرانی‌ها تحت نظارت شدید قرار گرفته‌اند.

بلومبرگ در تماس با مسئولانی در عربستان و امارات نتوانست اظهارنظر مستقیمی دریافت کند.

شرکت تایمز ایرواسپیس که دفتر اصلی آن در انگلیس بوده و در دبی اقدام به برگزاری رویدادهای مختلف می‌کند، همایش صنعت هوانوردی ایران را به دلیل تنش‌‌های سیاسی لغو کرد. مارک براون، مدیر این گروه در مصاحبه‌ای گفت: «در حال حاضر حساسیت‌های بسیاری نسبت به ایران در میان کشورهای عرب حوزه خلیج فارس وجود دارد. به اعتقاد ما اکنون زمان نامناسبی برای برپایی رویدادی مرتبط با ایران است.»

عربستان از نفت هم به عنوان سلاحی برای حمله به ایران استفاده می‌کند. پیش از اجلاس دوحه در ماه گذشته، که تولیدکنندگان قصد تثبیت سطح تولید را داشتند،جانشین ولیعهد محمد بن سلمان در دو مصاحبه جداگانه با بلومبرگ گفته بود سعودی‌ها تنها زمانی با این برنامه پیش می‌روند که ایران هم در آن شرکت کند. همین باعث شد به آنی این توافق [در لحظات نهایی اجلاس دوحه] برچیده شود، زیرا ایران بحث کاهش تولید را به کلی منتفی اعلام کرده، چون در تلاش است تا بازارهایی که در طول سال‌های تحریم از دست داده را بازیابی کند.

مصطفی علانی، رئیس واحد دفاع و امنیت مرکز تحقیقات خلیج فارس می گوید: «سیاست نفتی فقط یکی از ابزارها بود. روش دیگر مقابله با سرمایه‌گذاری ایران در منطقه است. این سیاست تحت حکومت ملک سلمان کاملا روشن و صریح شده. هیچ تردیدی در این باره نیست.»

همچنین در ماه گذشته عربستان مانع از گذر پروازهای خطوط هواپیمایی ماهان از حریم هوایی عربستان شد. بر اساس گزارش موسسه کنترل ریسک در ماه آوریل، شرکت‌های بیمه حمل و نقل و کشتی‌رانی و کارگزاران از ماه فوریه به مشتریان خود هشدار داده‌اند به کشتی‌هایی که نفت ایران را حمل کنند اجازه ورود به آب‌‌های عربستان و بحرین داده نمی‌شود. طبق این گزارش، کشتی‌هایی که ایران یکی از سه نقطه آخر ورودشان بوده نیاز به دریافت تائید ویژه دارند.

حاکمان سعودی علاوه بر این اقدامات در تلاش برای عمیق‌تر کردن انزوای سیاسی ایران در خاورمیانه هستند.

ماه گذشته، اردن پس از ملاقات کوتاهی از سوی محمد بن سلمان، سفیر خود را از تهران فرا خواند. ده روز بعد، قراردادی را به امضا رساند که می‌تواند زمینه‌ساز سرمایه‌گذاری چندین میلیارد دلاری سعودی‌ها در این کشور باشد. در ماه فوریه، عربستان توافق ارسال سلاح به ارزش 3 میلیارد دلار به ارتش لبنان را باطل کرد، زیرا از افزایش نفوذ حزب‌الله ناراضی بود.

شاشنگ جوشی، پژوهشگر ارشد موسسه خدمات رویال یونایتد در لندن در گفت‌وگوی تلفنی گفت سعودی‌ها نمی‌توانند در سطح جهانی کار چندانی برای متوقف کردن ایران انجام دهند، اما «هرجا که بتوانند بر ایران فشار وارد می‌کنند، تا نفوذ سیاسی و اقتصادی آن را محدود کنند.»

اما یکی از مشکلات عربستان آن است که ممکن است دیگر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس آن چنان با عربستان همراهی نکنند.

بحرین تنها کشور عربی دیگر در میان 6 عضو شورای همکاری بود که به همراه عربستان روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع کرد. کویت در ماه ژانویه سفیرش را از تهران فرا خواند، و امارات سطح روابط خود را به کاردار کاهش داد.

امارات چیز بیشتری برای از دست دادن نسبت به عربستان دارد: ایران پس از هند و چین در رده سوم بزرگترین شرکای تجاری امارات در سال 2015 (1394)بود.

جوشی گفت: «ما شاهد مخالفت‌های اساسی در شورای همکاری خواهیم بود. ایران همین حالا هم در نظام اقتصادی خلیج فارس ادغام شده، و فکر نمی کنم هر کاری هم عربستان بتواند بکند، به این نظام همکاری‌ها آسیب جدی بزند.»



  




  پیام رسان 
+ هر کسی نام کسی گفت سرش بالا رفت ما که از لطف تو داریم سری در سر ها ازدحام است سر کوی شما اذن بده لااقل ما بنشینیم همین آخرها

+ سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم برگ زردی با سماجت شاخه را چسبیده بود دستهای خویش و دامان توام آمد به یادم یا حسین

+ سلام دوستان عزیز

+ سال پر خیر وبرکتی داشته باشین دوستان پارسی بلاگ

+ سال نو به همه دوستلن عزیز مبارک

+ سال نو بغیر از تعویض لباس و کفش وغیره سالی برای تعویض رفتار ها وکردارهایمان باشد برایملن ابدی ومبارکتر خواهد بود

+ سال1397 برای همه دوستان عزیز مبارک باشد

+ پیشاپیش سال پر خیر وبرکتی را در پناه مهدی صاحب الزمان برایتان ارزومندم انشالله سال ظهور حضرت بقیه باشد

+ الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

+ روز میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها پرستار تن رنجور ولایت، پرستار ارزش های مقدس عاشورا، زینب کبری(س) بر همه پرستاران و پیروانش مبارک باد.




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ