سفارش تبلیغ
صبا ویژن
03955809074 سید مهدی ملک الهدی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
نوشته شده در تاریخ 95/10/6 ساعت 2:2 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


محمدرضا نعمت زاده
محمدرضا نعمت‌زاده عصر روز شنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی به دیدار هفته پیش خود با رئیس سازمان بازرسی کل کشور اشاره کرد و توضیح داد: یکی از بحث‎هایی که پیش آمد بحث حقوق‎های نجومی بود که وی گفت؛ در این زمینه ما هیچ موردی را خلاف مقررات نیافتیم و اگر شخصی بیشتر گرفته بر اساس نظام‎بندی بوده است ولی از لحاظ قانون و مقررات خلافی نیست.
 
 وزیر صنعت اعلام کرد: به‌ خاطر این افراد کل کشور را به هم ریخته‌ایم و از صبح تا شب به‌دنبال خلاف کارانیم که پس بدهند فقط به خاطر اینکه 2 میلیارد تومان را پس بدهند، آیا کشور گیر این 2 میلیارد تومان است؟
 
نعمت‎زاده بیان داشت: خودمان را سرگرم این مسائل کرده‎ایم و از مسائل اصلی کشور مانند صادرات‌، عمران‌، آبادی‌، توسعه‌، اشتغال و رونق دور شده‎ایم گرچه دلمان می‎خواهد به این مسائل رسیدگی کنیم ولی زمانی که درگیر مسائل پیش پا افتاده هستیم به این امور نمی‎رسیم.
 
این فیش‌ها طبیعی است!
 
 البته این اولین باری نیست که نعمت زاده درباره حقوق‌های نجومی سخن می‌گوید و آن را امری عادی و پیش پا افتاده می‌داند‌، وی چند ماه پیش نیز دریافت و پرداخت چنین حقوق‌هایی را امری رایج در دنیا اعلام کرده بود!
 
 وزیر صنعت 22 تیر ماه سال جاری در نشستی با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی یاسوج گفته بود: به دوستان در هیئت دولت عرض کردم که بگذارید فیش حقوقی‌ام را منتشر کنم تا مردم بدانند ما به عنوان وزیر حقوقمان چند است.
 
وی افزود: دوستان نپذیرفتند و گفتند اگر شما این کار را بکنید تبدیل به یک «مد» می‌شود و «مد» شدن این موضوع هم درست نیست.
 
 وزیر صنعت وجود برخی فیش‌ها با حقوق‌های بالا در دنیا را طبیعی خواند و اظهار داشت: به نظر ما نیازی به این همه سر و صدا نبود و وجود چنین فیش‌هایی هم مرسوم است.
نعمت‌زاده گفت: بانک‌های سراسر دنیا قوانین خاص خود را دارند و کشور ما نیز قوانین خود را دارد. ما معتقدیم نیازی به این همه سر و صدا نبود.
 
وی با خنده افزود: نمی‌دانم حقوق آقایان نماینده‌ مجلس چند است و قطعا فیش‌های این عزیزان نیز بالا و پایین دارد.
 
 غیراصلی و حاشیه‌ای خواندن حقوق‌های نجومی از سوی وزیر هزار میلیاردی دولت امری طبیعی به نظر می‌رسد، بدیهی است وزیری که خود دارایی نجومی دارد حقوق‌های نامتعارف برخی مدیران را طبیعی می‌بیند که ارزش پیگیری ندارند!
 
 قرار نیست کسی مجازات شود!
 
 وزیر دادگستری نیز در جمع خبرنگاران درباره موضوع فیش‌های حقوقی نیز گفت: هیچ قوه‌ای برای قوه دیگری نمی‌تواند شرط بگذارد وظیفه‌ای بود دولت تلاش کرد وظیفه خود را انجام دهد که خوب هم عمل کرد. باید بدانیم که قوه قضائیه مسئول عملکرد مالی دولت نیست دیوان محاسبات مسئول است.
 
 وزیر دادگستری گفت: اگر سازمان بازرسی هم به چیزی رسیده طبق قانون پیگیری کند‌، همه تلاش کردیم به نظام اداری خود توجه کنیم؛ البته نظام اداری هم مشکلی بود که این نیشتری برای قرار دادن در بستر نظام اداری سالم بود.
 پورمحمدی گفت: نظام اداری کشور باید اصلاح شود. ضعف‌های بسیاری داشته و دستاورد خوبی نداشته، همین حقوق‌ها نشان داد دستاوردمان کم بوده است.
 
وی افزود: دولت به کم توجهی خود اعتراف و عذر خواهی کرد و تلاش فراوانی برای جبران انجام داد که باید قدردانی کرد. دولت با عزم جدی وارد این مسئله شد، به مجلس پیشنهاداتی داد، سقف حقوق تعیین کرد و با جدیت اجرا می‌شود.
 
 وزیر دادگستری گفت: قرار است اصلاح شود نه اینکه پرونده تشکیل شود و 5 نَفَر مجازات شوند مانند قاچاق و اعتیاد که باید قاچاق و اعتیاد کم شود.
 
وزیر دادگستری پیش از این در 26 مهر ماه سال جاری نیز در حاشیه روز جهانی استاندارد در پاسخ به سوالی در رابطه با برخورد با گیرندگان حقوق‌های نجومی گفته بود: تا تکلیف قوانین ناموزون و غیر منصفانه را روشن نکنیم نوع برخوردمان هم غیرمنصفانه خواهد بود؛ نخست باید قواعد را اصلاح کنیم تا مجازات‌های منصفانه تعیین شود؛ دولت نیز در این رابطه ورود پیدا کرده و کارهای زیادی را انجام داده است.
 
 سخنان وزیر دادگستری مبنی بر این که قرار نیست مدیران نجومی مجازات شوند و یا برخورد با این مدیران منوط به اصلاح قوانین است. محول کردن انجام وظیفه قانونی نهادهای نظارتی به انجام یک فعل محال و یا زمانبر بوده و طبیعی است که تا قوانین ناموزون اصلاح شوند مدیران نجومی خود را با بیت‌المال فربه کرده‌اند.  
 
پرونده‌ای که دولت آن را بست!
 
 بر اساس آن چه که دولتمردان در چند ماه گذشته از آن سخن گفته و یا انجام داده‌اند مشخص می‌شود که اعتقادی به تخلف بودن چنین فساد و حرامخواری‌هایی ندارند‌، چنان که سخنگوی دولت در نشست خبری 23 آذر ماه جاری در پاسخ به سؤالی در زمینه حقوق‌های نجومی گفت: این موضوع بارها بررسی شد و دیدند از 93 هزار و 470 نفر، تنها 397 نفر بیش از 20 میلیون تومان دریافت کرده‌اند. پرونده حقوق‌های نجومی و غیرمتعارف بسته شده است، همه متخلفان دریافت‌های غیرمتعارف را پس دادند، تنها دو نفری که مبالغ دریافتی خود را پس ندادند، بازداشت هستند.
 
وی ادامه داد: کل عدد نجومی که می‌گویند 23 میلیارد تومان است. البته اگر کسی یک ریال هم ناحق گرفت، باید برخورد شود ولی از نظر ما موضوع روشن است.
 
 نوبخت در ادامه اظهار داشت: شاید عده‌ای بخواهند این 397 نفر را در شهر بچرخانند و 397 چوبه دار هم به‌پا کنند. خواهش می‌کنم این نوع مسایل را محل مناقشه اختلافات سیاسی نکنید.
 
 نوبخت گفت: دیوان محاسبات نزدیک به 94 هزار پرونده از مدیران را بررسی کرد و متوجه شدند 397 نفر حقوق بیش از 20 میلیون گرفته‌اند. این اشخاص می‌گویند ما طبق قوانین مجلس، این حقوق را گرفته‌ایم. دادستانی دیوان محاسبات این اشخاص را مجرم نمی‌داند. ممکن است به اندازه تمام نفوس و خلایق و تمام کارمندان قوه مجریه، عدد اعلام شود. ممکن است علیه همه شکایت شود. ولی ما هم عدد و رقم حقوق دیگران را داریم ولی فعلا این بحث به دولت محدود شده. از قوه قضائیه خواهش می‌کنم هر کس جرمی در این ارتباط مرتکب شده، اطلاع‌رسانی شود. در بودجه 96 قرار شده همه حقوق‌ها در سامانه مشخص شود و همه دستگاه‌ها باید در خزانه‌داری کل حساب داشته باشند و آن هم شفاف شود.
 
 مسئله اصلی کشور چیست؟
 
سخنان نعمت‌زاده مبنی بر این که مسئله اصلی کشور حقوق‌های نجومی برخی مدیران نیست بلکه امور دیگری است از منظرهای متفاوتی قابل بررسی است‌، نخست آن که مشکلات اصلی کشور و حل آن‌ها متوجه کسانی است که درگیر حرامخواری شده و به خاطر کارهای نکرده حقوق‌های نجومی می‌گیرند.
 
 در حالی که مردم درگیر مشکلات بزرگی چون بیکاری و فقر هستند. مدیرانی در کشور وجود دارند که ماهیانه صدها میلیون حقوق دریافت می‌کنند و این اضافه بر رانت‌هایی است که به خاطر اتصال به قدرت از آن برخوردارند‌، وام‌های کلانی که تنها با یک چک دریافت و پرداخت می‌شود و زمانی که این وام‌های بدون پشتوانه و ضمانت‌های جدی و قاطع به بیت‌المال باز نمی‌گردد فریادها به آسمان بلند می‌شود.
 
 مشکلات اصلی کشور از سوی کسانی به مردم تحمیل می‌شود که روحیه اشرافیگری آنان را از انجام وظایف محوله بازداشته است‌، مدیرانی که چند روز دنیا را مغتنم می‌دانند و در عین حال گذرا که بایستی در آن چند روز سهم خود را از سفره ای که پهن شده است برچینند و نوبت به دیگری واگذارند!
 
 نکته مهم دیگر آن که اکثریت فساد‌ها از جمله فساد عظیم صندوق ذخیره فرهنگیان از سوی مدیرانی صورت گرفته و یا این مدیران متهمان ردیف اول آن هستند که از گیرندگان حقوق‌های نجومی بوده‌اند. در برخی موارد از جمله مدیر معزول بانک رفاه نهادهای نظارتی بر متخلف و متهم بودن این افراد شهادت داده بودند ولی با وساطت و معرفی نزدیکان رئیس‌جمهور به مدیریت این بانک منصوب شده بودند و حال چگونه می‌توان تصدی‌گری چنین مدیرانی را که منشأ تخلفات فراوان دیگری نیز شده‌اند و خواهند شد پیش پا افتاده و موضوعی فرعی دانست‌؟!
 
مسئله دیگر آن که تاکنون بارها مسئولین دولتی پرداخت یارانه به مردم را مصیبت عظمی دانسته و از انجام آن اظهار ناتوانی کرده‌اند حال چگونه وقتی حقوق مردم را نمی‌توانند پرداخت کنند مدیرانی دریافت‌های نجومی از بیت‌المال داشته باشند و پرداخت و دریافت این حقوق‌ها مسئله‌ای فرعی و پیش پا افتاده خوانده شود؟!
 
جالب آن که ابراهیم اصغر‌زاده فعال سیاسی اصلاح‌طلب 16 مرداد سال جاری در مصاحبه با اعتماد گفته بود: دولتی که به مردم می‌گوید 45 هزار تومان یارانه نگیرید تا بتوانیم برنامه‌های توسعه را پیش ببریم از آن سو نمی‌تواند به مدیرانش بگوید شما هم باید فداکاری کنید. اینجاست که فاقد صلاحیت اخلاقی می‌شود. آن‌وقت دولتی می‌شود که از طبقه خاص و منافع طبقه خاصی حمایت می‌کند اما منافع توده‌های مردم را نمی‌تواند بفهمد. دولت دائما ناله می‌کند که من مجبور هستم هر ماه یارانه بپردازم اما هیچ حواسش نیست چه مقدار قاچاق در کشور هست و چه مقدار حقوق‌های آنچنانی دارد حیف و میل می‌شود.
 
آیا این حقوق‌ها پیش پا افتاده است؟!
 
 نعمت‌زاده از سوی دیگر علاوه بر این که موضوع حقوق‌های نجومی را مسئله‌ای فرعی و نه اصلی می‌داند آن را پیش پا افتاده نیز می‌خواند.
 
برای این که مشخص شود این حقوق‌ها پیش پا افتاده بوده و یا نه کافی است به تعداد مدیرانی که چنین حقوق‌هایی را و به مدت چند ماه و سال دریافت کرده‌اند و این که مسئولین دولتی این حقوق‌ها را قانونی دانسته اند توجه کنیم.
 
 نکته مهم آن که دولتمردان علاوه بر این که چنین حقوق‌هایی را قانونی دانسته و خوانده‌اند در تعداد مدیران نجومی نیز آمار درستی ارائه نکرده‌اند.
 
 در کمتر از دو ماه پس از انتشار گزارش‌های مربوط به حقوق‌های نجومی مسئولان دولتی آمارهای متناقضی از تعداد مدیران متخلف ارائه کردند که طیفی از 13 نفر تا 300 نفر را شامل می‌شد. گاهی13، گاهی40 و گاهی 300 نفر؛ و جالب آنکه هیچ‌یک از آنها نیز سایر آمارها را تکذیب و رد نمی‌کردند!
 
 22 تیرماه محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت در نشست ‌خبری‌ هفتگی‌اش با خبرنگاران گفت: «مستندات اجرای این ارقام حقوقی متاسفانه در مقررات بوده است و الان حدود 13 مدیر یا استعفا دادند یا برکنار شدند.»
 
 چند روز بعد روحانی 27 تیرماه در جمع مردم کرمانشاه درباره تعداد مدیران متخلف آماری ارائه داد که بنا به گزارش ایرنا از این سخنرانی «در میان 8 میلیون حقوق‌بگیر شاغل و بازنشسته در کشور حدود 100، 200 و یا 300 نفر تخلف مرتکب شده‌اند و این نشان می‌دهد که تعداد انگشت‌شماری از مدیران تخلف کرده‌اند و بقیه مدیران و کارکنان ما پاک و زحمتکش هستند و نباید تخلف چند 100 نفر را به همه تعمیم بدهیم و این را گسترش بدهیم برای جمعیت بزرگ مدیران فعال و پاک سرزمینمان.»
 
 جالب آنکه 12تیرماه سال جاری داود محمدی رئیس‌‌ کمیسیون اصل 90 در گفت‌وگوی ویژه خبری آمار بالاتری از مدیران متخلف ارائه کرده و گفته بود: «دیوان محاسبات بررسی کرده از 60 هزار مدیر کشور، تنها 950 نفر این دریافت‌ها را داشتند. اینها استثنا بوده‌اند. باید این دریافت‌های غیرمتعارف به بیت‌المال برگردد و پیشگیری از تکرار این مسایل انجام شود.»
تناقض بین آمارهای نوبخت و روحانی اما همچنان ادامه یافت. نوبخت چند روز پس از اعلام رئیس‌جمهور درباره چندصد نفره بودن مدیران متخلف، 31 تیرماه در گفت‌وگوی ویژه خبری آمار «13 نفر»‌ را تکرار؛ اما مدتی بعد یعنی 5 مرداد ماه در نشست خبری‌ هفتگی با خبرنگاران تعداد مدیران متخلف را حدودا سه برابر کرد و گفت: «تنها 3 درصد که حدود 40 نفر می‌شدند حقوق غیرمتعارف داشتند.»
 مسئله فرعی یا هجوم به ارزش‌ها‌؟!
 
 نکته دیگری که بایستی بدان توجه داشت و از اهمیت زاید‌الوصفی برخوردار است تعابیر تکاندهنده‌ای است که رهبر معظم انقلاب در توصیف حقوق‌های نجومی از آن استفاده کرده‌اند.
 
 این تعابیر عمق فاصله میان نگاه رهبر معظم انقلاب و برخی دست اندرکاران را نشان می‌دهد.
 
رهبر انقلاب 2 تیر ماه سال جاری در دیدار با اعضای هیئت دولت به موضوع حقوق‌های کلان اشاره و تأکید کردند: موضوع حقوق‌های نجومی، در واقع هجوم به ارزش‌ها است اما همه بدانند که این موضوع از استثناها است و اکثر مدیران دستگاه‌ها، انسان‌های پاک‌دست هستند، اما همین تعداد کم نیز خیلی بد است و باید حتماً با آن برخورد شود.
 
 گناه و خیانت به آرمان‌های انقلاب اسلامی
 
 حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای در خطبه‌های نماز عید فطر نیز به موضوع حقوق‌ها و برداشت‌های غیرمنصفانه و ظالمانه اشاره کردند و با تأکید بر اینکه چنین برداشت‌های نامشروعی از بیت المال، گناه و خیانت به آرمانهای انقلاب اسلامی است، افزودند: در این موضوع، در گذشته، قطعاً کوتاهی‌ها و غفلت‌هایی شده است که باید جبران شود اما مسئولان باید موضوع حقوق‌های نامشروع را به طور جدی پیگیری کنند و اینگونه نباشد که سر و صدایی به‌پا و بعد هم قضیه به فراموشی سپرده شود.
 
 اشرافیگری در قله جامعه به بدنه مردم کشیده می‌شود
 
 رهبر معظم انقلاب همچنین 11 مرداد سال جاری در دیدار با اقشار مختلف مردم به موضوع حقوق‌های نجومی پرداخته مسئولان را در رفتار و گفتار به ضدیت و مقابله با اشرافیگری فراخواندند و افزودند: وقتی اشرافیگری در قله‌های جامعه به وجود آمد، سرریز آن به بدنه‌ مردم هم کشیده می‌شود، بنابراین باید با فرهنگ اشرافیگری کاملاً مقابله کرد.
 
 7 آذر ماه سال جاری نیز رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرماندهان نیروی دریایی ارتش بر لزوم پیگیری برنامه‌ها و کارها تا حصول نتیجه و به سرانجام رساندن آنها تأکید و خاطرنشان کردند: ناتمام ماندن کارها، سؤال و اشکال ایجاد می‌کند و متأسفانه اکنون این وضعیت در بعضی بخش‌های مختلف کشور دیده می‌شود که ازجمله‌ این مسائل، موضوع حقوق‌های نجومی است و این موضوع از مسائل مهمی است که نتیجه‌ رسیدگی به آن برای مردم روشن نشد و سؤالات در ذهن مردم باقی ماند.
 
 
منبع: کیهان


  



نوشته شده در تاریخ 95/10/6 ساعت 1:54 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


«ژورنال ارتش آمریکا» که به تحلیل امور نظامی 5 قاره جهان می‌پردازد، در شماره اخیر خود به کاربرد پهپاد در بدنه نیروهای مسلح ایران پرداخت و به استفاده از این جنگ افزار در کنترل تردد مرزی به ویژه ایام خاص چون مراسم اربعین که چندی قبل برگزار شد اشاره کرد و نوشت: ایران استفاده از پهپادهای بومی را ادامه می‌دهد.

بر این اساس، اینک ایران از پهپادهای ساخت خود برای کنترل نقاط مرزی چون مرز مهران با عراق استفاده می‌کند به طوری‌که شاهد بکارگیری این جنگ افزار در مراسم اربعین بودیم. این در حالی است که در این یام به خاطر تردد زوار از مرز احتمال ناامنی وجود داشت.

پیشتر این نقطه مرزی عراق در زمان دولت «صدام حسین» رییس جمهور وقت عراق بسیار ناامن بود.

این رسانه سپس نوشت: اینک یگان‌های مختلف نیروهای مسلح ایران هرکدام از پهپادهای خاص خود استفاده کرده و به طور مرتب از آن‌ها در امر تجسس استفاده می‌کنند. این امر مبین این مسئله است که این ابزار به ویژه در کاربردهای داخلی در بدنه نیروهای مسلح ایران جا افتاده است. حتی نیروهای سپاه پاسداران ایران دارای نیروهای متخصص برای نگهداری و پرواز این پهپادها  در زمان مقتضی هستند و این جنگ افزارها به طور مستقیم با ارسال تصاویر هرگونه تهدید یا هدف را شناسایی می‌کنند.

این رسانه در خاتمه یکی از دیگر دلایل استفاده از پهپادها را وجود تهدیدهای امنیتی در خطوط مرزی به ویژه عراق و از جانب گروه‌های خرابکار برشمرد.

نشریه «پاپیولارساینس»، دیگر رسانه  آمریکایی نیز چندی قبل در مطلبی با استناد به گزارش رسانه‌های ایرانی نوشت: ایران یک اسلحه ضد پهپاد را رونمایی کرده است.

«کلسی آثرتان» نویسنده این گزارش با نمایش تصاویر اسلحه ضد پهپاد ایران در گزارش خود نوشت: به نظر می‌رسد که این سلاح یک تفنگ است اما در واقع این یک آنتن شکار پهپاد بوده و آخرین جنگ افزار نبرد علیه پهپاد هاست. اینک در امور جنگی با استفاده از بسامد‌های رادیویی از سوی یک آنتن و نشانه گیریی علیه پهپاد می‌توان آن‌را سرنگون ساخت و طراحی و ساخت چنین سلاحی از سوی ایران صورت گرفته است.

این رسانه در ادامه با اشاره به رونمایی از این سلاح در یک رژه نظامی نوشت: این اسلحه قادر است با پارازیت انداختن در مسیر عملیات پهپاد اخلال ایجاد کرده و حتی آن‌را هک و مجبور به فرود نماید.

در خاتمه این گزارش آمده است: آمریکا هیچ برنامه انحصاری بر فن آوری سلاح ضد پهپاد ندارند و در حالی‌که ارتش‌های کلاسیک جهان قصد بکارگیری پهپاد را دارند ،جنگ افزار ضد پهپاد در عرصه نبردهای قرن بیست و یکم  همچون سلاح ضد تانک موردی رایج می شوند.



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/6 ساعت 1:50 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


کارن همایونفر

آهنگساز کشورمان عنوان کرد: برخی از مردم و حتی رسانه ها به دلیل اسم خاص من، به اشتباه گمان می کنند که من ارمنی هستم.
 
 کارن همایونفر، آهنگساز برجسته سینما و تلویزیون که موسیقی آثاری چون، «حلقه سبز» ، «مدینه» ، «بادیگارد» ، «رخ دیوانه» ، «هیچ» ، «گزارش یک جشن» ، «پل چوبی» و ده ها اثر نمایشی دیگر را ساخته است، در مصاحبه ای متفاوت با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه، به موضوعات جالبی اشاره کرده است.
 
«کارن همایونفر» درباره یک سوء تفاهم جالب همیشگی گفت: درعین ارادت به هم وطنان ارمنی، برخی از مردم و حتی رسانه ها به دلیل اسم خاص من، گمان می کنند که من ارمنی هستم و حتی در صفحه «ویکی پدیا» هم این اشتباه صورت گرفته است و با این که حتی در تلویزیون هم به این موضوع اشاره کرده ام، هم چنان این سوء تفاهم ادامه دارد، درصورتی که اسم «کارن» یک نام ایرانی و برگرفته از داستان «کاوه آهنگر» است.
 
او درادامه گفت: من با افتخار مسلمان، شیعه هستم و حتی خود را به معنای ارزشی آن حزب اللهی می دانم، من فرزند جنگ هستم و درصورت مهیا بودن شرایط خیلی دوست داشتم به سوریه بروم و بتوانم برای اعتقادات و منافع ملی کشورم فعالیت کنم؛ زیرا می دانم اگر این اقدامات امروز در سوریه نبود ممکن بود با تروریست ها در همین میدان آزادی تهران مواجه می شدیم.
 
آهنگساز«برف روی کاج ها» افزود، من با مخالفت برخی درباره مقاومت در سوریه کاری ندارم و با نظر آنها شخصا مخالف هستم و اگر مسئولیت خانواده نبود حتما به سوریه می رفتم، هرچند شاید هم اکنون اسلحه به دست گرفتن برای من مشکل باشد ولی بسیار علاقه داشتم که منطقه و شرایط را از نزدیک ببینم و نسبت به این اتفاقاتی که دل انسان را از هر مذهب و تفکری به درد می آورد، بی تفاوت نباشم.
 
«کارن همایونفر» درپایان گفت: هرچند به دلایلی برخی از اشخاص فعالیت ما موزیسین ها را خیلی حلال نمی دانند و ما را به دور از این اعتقادات می دانند، ولی ما هم دوست داریم مانند بقیه مردم این کشور برای اعتقادات دینی و ارزش های ملی خود فعال باشیم.


  



نوشته شده در تاریخ 95/10/6 ساعت 1:47 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


بررسی متن مواد حقوق شهروندی فارغ از اینکه نیت دولت در انتشار و رونمایی از آن چه بوده، به نتایجی منجر می شود که دقیقاً دولت محترم یازدهم عکس آن را پیش برده است.

بررسی بخش هایی از متن مواد حقوق شهروندی فارغ از اینکه نیت دولت در انتشار و رونمایی از آن چه بوده، به نتایجی منجر می شود که دقیقاً دولت محترم یازدهم عکس آن را پیش برده است. بسیاری از مواد این حقوق ناظر بر بخشی از عملکرد دولت است که در آن یا اقدام خاصی صورت نگرفته و یا عکس آن در جهت منفی پیش رفته است.

با صرف نظر از بسیاری بندهای حقوق شهروندی به بررسی برخی از آنها می پردازیم که بیشتر با زندگی قاطبه مردم در ارتباط است و می تواند اثر مستقیم بر روی معیشت مردم داشتاه باشد که اتفاقاً دولت در جهت عکس آن پیش رفته است. این طور که از این بررسی ها به عمل می آید این است که این حقوق شهروندی به مثابه یک دستورالعمل برای ملت نیست بلکه بیشتر باید نصب العین خود دولتی ها واقع گردد تا با تاسی از آن بتوانند راه خدمت رسانی صحیح به ملت شریف را مکرراً در ذهن داشته باشند و فراموشی از این بابت آنها را احاطه نکند.

 ماده 2- شهروندان از حق زندگی شایسته و لوازم آن همچون آب بهداشتی، غذای مناسب، ارتقای سلامت، بهداشت محیط، درمان مناسب، دسترسی به دارو، تجهیزات، کالاها و خدمات پزشکی، درمانی و بهداشتی منطبق با معیارهای دانش روزو استانداردهای ملّی، شرایط محیط زیستی سالم و مطلوب برای ادامه زندگی برخوردارند

 

افزایش 50 درصدی قیمت کالاهای اساسی در یازدهم

در دولت یازدهم تورم در مسیر کاهشی قرار گرفت و تک رقمی شد، اما تاثیر آن به هیچ وجه در زندگی مردم حس نشد. شاید یکی از مهم ترین دلایل حس نشدن کاهش تورم در زندگی مردم افزایش قیمت کالاهای اساسی باشد. وضعیت تنظیم بازار در 3.5 سال گذشته به هیچ وجه مناسب نبود و مردم تقریبا هر چند وقت یک بار با گرانی یک محصول رو به رو می شدند

افزایش واردات کالاهای اساسی و به خطر افتادن امنیت غذایی

بررسی آمارهای گمرک درباره واردات و صادرات پیامهای خوشایندی را در خصوص امنیت غذایی کشور به اقتصاد ایران نمی‌دهند. ذرت، گندم، برنج، نهاده‌های دامی و سویا بیشترین کالاهای وارداتی کشور را طی سه سال گذشته تشکیل می دهند که این مسئله بیش از همه وابسته شدن کشور به خارج در حوزه تامین کالاهای اساسی را نشان می دهد

افزایش شکاف طبقاتی (ضریب جینی) در دولت یازدهم

گزارش جدید بانک مرکزی در مورد نابرابری درآمدی در سال 94 نشان می دهد که اختلاف و شکاف طبقاتی در سه سال اخیر به شدت افزایش یافته است. براساس گزارش رسمی بانک مرکزی، ضریب جینی به 0.37  افزایش یافته است و سهم ده درصد ثروتمند جامعه به ده درصد فقیر جامعه از 8.23 در سال 92 به 9.72 در سال 94 افزایش یافته است

اخلاق حسنه، استقبال از نظرات مخالفین و منتقدین، توجه به وجدان و افکار عمومی:

شاید حسن روحانی را جزء معدود مسئولانی بدانیم که اینگونه نسبت به منتقدین واکنش تند نشان داده و در وهله هایی نیز پا را فراتر نهاده و به سمت توهین و افترا پیش رفته است. عدم استقبال روحانی از نظرات منتقدین و مخالفین خود نقطه بارزی است که شاید کمتر کسی نسبت به آن اعتراضی داشته باشد چرا که عملکرد دولت در این زمینه بسیار عیان و ملموس است. این واکنش ها تنها به رئیس جمهور خا=تم نشده و در برخی موارد سایر مسئولان دولتی نیز وارد گود توهین به مردم و منتقدین شده اند. در زیر تنها به برخی از موارد توهین آمیز اشاره می شود:

 

روحانی: نمی‌خواهد یک عده تازه به دوران رسیده نسبت به ارزش‌های انقلاب و اسلام دل‌نگران باشند!(16/9/93)

روحانی: یک عده به ظاهر شعار می‌دهند ولی بزدل سیاسی هستند و تا حرف مذاکره پیش می‌آید می‌گویند  ما می‌لرزیم. به جهنم؛ بروید یک جای گرم برای خود پیدا کنید. خداوند شما را ترسو و لرزان آفریده است.20/5/93

روحانی: ما غاصب را از باغ خود بیرون کردیم و درب باغ به روی مردم باز شده است ولی امروز عده‌ای کودک به درب باغ آمده و می‌گویند، سیب و گلابی کجاست که می‌خواهیم میل کنیم؟ امروز این باغ که  نهال‌های آن تازه غرس شده آماده باروری است، اما برای به ثمر نشستن صبر لازم است.

اکبر ترکان:قدرت رقابت در هیچ صنعتی جز قرمه‌سبزی و آبگوشت بزباش را نداریم

سریع القلم مشاور رئیس جمهور: راننده تاکسی یا یک لبوفروش دانشی درباره مسائل کشور ندارند!

 

امانت‌داری، حفظ بیت‌المال، رعایت حق‌الناس:

 

فساد 8 هزار میلیارد تومانی در صندوق ذخیره فرهنگیان

صندوق فرهنگیان در حالی با سپرده‌های 760 هزار نفر از معلمان به بزرگ‌ترین هلدینگ اقتصادی کشور تبدیل شده است که حسین مقصودی، سخنگوی فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس درباره آن از فساد 8 هزار میلیاردی سخن می‌گوید و مجلس برای روشن‌ شدن ابعاد تخلفات، تحقیق و تفحص از این صندوق را مصوب می‌کند

حقوق های نجومی در مدیران دولت:

داستان ظهور فیش‌های حقوقی در دولت یازدهم هم یکی دیگر از نقاط ضعف دولتمردان تدبیر و امید به شمار می رود. موج افشای فیشهای حقوقی نجومی مدیران دولت یازدهم از ابتدای امسال آغاز شد


ابتدا رئیس کل و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی به عنوان مدیران نجومی بگیر دولت روحانی مطرح شدند.

نصب و عزل بر مبنای شایستگی و توانایی افراد:

برخی از انتصابات فامیلی و قبیله ای در دولت یازدهم:

1-حسین فریدون برادر حسن روحانی دستیار ارشد رئیس جمهور است.

2- عبدالحسین فریدون برادرزاده حسن روحانی مدیرکل وزراتی علوم و آموزش عالی و سرپرست مرکز جذب اعضای هیئت علمی  این وزارتخانه است. 

3-طاهره قیومی مسئول روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری؛ حسن روحانی دایی مادر وی است. 

4-اسماعیل سماوی خواهرزاده حسن روحانی سرپرست گروه مشاوران جوان، رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری و مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور است.

5-علی‌اصغر پیوندی پسر عمه حسن روحانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است. 

6-انتصاب علی رستگار از همشهریان سرخه‌ای خاندان فریدون را به عنوان مدیر عامل بانک ملت.

7-انتصاب ناصر شاهین فر همشهری سرخه‌ای فریدون به معاونت و عضو هیات مدیره بانک ملت. 

 

 مخفی‌کاری

قول روحانی: همه قطعنامه‌ها و تحریم‌ها در همان روز اجرای توافق لغو خواهد شد

عمل روحانی: تا به امروز همه تحریمها بر قوت خود باقی است و تحریم های جدیدی نیز بر کشور تحمیل  شده است

پنهان کردن مذاکرات از دید و اطلاع ملت شریف ایران در حالی که دشمنان نظام و رسانه های آنها ز جزئیات آن باخبر بودن

 

پرهیز از تندروی،شتاب‌زدگی، خودسری،مشورت:

قبول نکردن رای و اندیشه منتقدین و عدم مشورت با آنها و خود رایی در زمینه مسائل بین المللی مانند مذاکرات هسته ای و عجله و شتابزدگی در انعقاد قرارداد برجام.

 

حق آزادی اندیشه و بیان

ماده 25-شهروندان از حق آزادیاندیشه برخوردارند. تفتیش عقاید ممنوع است و هیچ‌کس را نمی‌توان به‌صرف داشتن عقیده‌ای مورد تعرض و مؤاخذه قرارداد


سرکار گذاشتن 700 هزار نفر زوج جوان در صف وام ازدواج


حق مسکن

ماده 73-حق شهروندان است که از مسکن ایمن و متناسب با نیاز خود و خانواده‌شان بهره‌مند شوند. دولت بر اساس نیاز و با رعایت اولویت و امکانات زمینه استیفای این حق را فراهم می‌نماید.

ماده 74-دولت با اتخاذ تدابیر و وضع مقررات لازم، زمینه تأمین و بهبود وضعیت مسکن متناسب با ویژگی‌های بومی و ارزش‌های فرهنگی، اجرای مقررات ملی ساختمان و طرح‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی را فراهم می‌نماید


و هزار هزار مطلب دیگر . . . 



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/6 ساعت 1:40 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


4873776_200

تحریم‌های سخت‌تر علیه بخش‌هایی در ایران،

عدم تعامل با جمهوری اسلامی ایران

و استفاده از تمام ابزارهای موجود برای مقابله با فعالیت‌های منطقه‌ای ایران

                       از جمله خواسته‌های امضاکنندگان نامه ضدانقلاب به دونالد ترامپ است.

خبری توسط شبکه خبری فاکس‌نیوز منتشر شد که نشان می‌داد برخی از جریانات ضدانقلاب خارج‌نشین حامی براندازی جمهوری اسلامی ایران دست به ارسال نامه‌ای برای رئیس‌جمهور منتخب آمریکا زده و خواستار اعمال فشارهای بیشتر بر ایران شده‌اند. به نوشته فاکس‌نیوز، گروهک نفاق هم از محتوای این نامه حمایت کرده است.

در این نامه ضمن سرزنش دولت فعلی آمریکا به‌خاطر عدم حمایت از «فتنه 88»، داعش و جمهوری اسلامی ایران به عنوان دو روی یک سکه معرفی شده‌اند و تاکید شده داعش و جمهوری اسلامی هر دو باید «جایگزین» شوند. این نامه حملاتی را متوجه نیروهای جبهه انقلاب اسلامی نموده و از ترامپ خواسته تا در توافق هسته‌ای 23 تیرماه 94 بازنگری کند. تحریم‌های سخت‌تر علیه بخش‌هایی در ایران، عدم تعامل با جمهوری اسلامی ایران و استفاده از تمام ابزارهای موجود برای مقابله با فعالیت‌های منطقه‌ای ایران از جمله خواسته‌های امضاکنندگان نامه است.

30 نفر از ضد انقلاب نامه فوق‌الذکر را امضا کرده‌اند که نام‌هایی چون احمد باطبی، فعال مشهور فتنه 78، سیاوش صفوی، امیرحسن اعتمادی و سعید قاسمی‌نژاد از اعضای گروهک موسوم به دانشجویان لیبرال در میان آن‌ها هستند.

 گویا «میرزا آقاخان نوری» از خاک برخاسته باشد و روح خیانت و وطن فروشی را در روح این جماعت دمیده باشد؛ یا «حاج ابراهیم خان کلانتر» به آن‌ها خیانتکاری را الهام کرده باشد، یا روح «خالو قربان خائن» در کالبدشان حلول کرده باشد یا دریوزگی از خارجی را از «فضل‌ا... زاهدی» آموخته باشند یا... هرچه هست، وطن‌فروشی در جماعت مزبور به حد اکمال رسیده که تحریم کشور خود را از سردمدار آتی آمریکا تمنا می‌کنند و او را می‌خوانند تا با هرچه در توان دارد و هر ابزاری که در دست دارد، جلوی ایران را در منطقه بگیرد!

این جماعت حتی نمی‌دانند که  دولت فعلی آمریکا، به همراه متحدینش در منطقه، هر آنچه در توان داشت به‌کار برد تا دست ایران از محور مقاومت کوتاه کند، اما همین پنج‌شنبه‌شب گذشته بود که خبر آزادی حلب در گوش‌ها پیچید. امثال همین جماعت، همه تلاش خود را کردند که محور مقاومت را به جنایت علیه بشریت در جریان آزادسازی حلب متهم کنند و از کنار سربریدن‌های تروریست‌های تکفیری به راحتی عبور کردند.

در این میان، خود البته حتما واکنش‌های مردم را در شبکه‌های اجتماعی به نامه‌نگاری وقیحانه خود دیده‌اند. نه فقط حامیان نظام جمهوری اسلامی که حتی برخی افرادی که با نظام رابطه چندان خوبی هم ندارند، حملات گسترده‌ای را متوجه آن 30 نفر و حامیانشان کردند و با تمام توان از خجالتشان درآمدند؛ پیام‌هایی که هنوز در توئیتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی قابل مشاهده هستند. در توئیتر برای پاسخ به جماعت وطن‌فروش، هشتگ خاصی هم به راه افتاد.

در گذشته شاید برخی از امضاکنندگان نامه تحریم ایران به ترامپ، خود را فعال مدنی و حامی حقوق بشر نشان می‌دادند اما حداقل خوبی چنین رفتارهایی آن است که چهره فروخفته زیر خروارها پروپاگاندا را بی‌پرده برون می‌فکند و بوی تعفنی را که با عطرهای «فرانسوی» پوشیده داشته بودند را به مشام‌ عامه می‌رساند. آنهایی که روزی پیراهن خونی بر دست، مدعی خون‌خواهی بودند، اکنون با تشویق ترامپ به تحریم کشورشان، خون مردمشان را آشکارا می‌مکند.

و البته این چنین فاش نامه‌نگاری کردن، بلاهت این جماعت را نیز می‌رساند. بوده‌اند کسانی که پیش از اینها، خواستار تحریم ایران شده باشند اما نه چنین رسوا، بلکه از طرقی دیگر و پنهان‌تر.



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/6 ساعت 1:33 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


مردم با سردادن شعار علیه حقوقهای نجومی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری به امیری اعتراض کردند که بی اعتنایی معاون روحانی به شعارها و ادامه سخنرانی با حالت فریاد برای غلبه بر بلندی شعارها باعث شد اشیایی به سمت او پرتاب شده و سخترانی نیمه تمام بماند.

آدرس غلط معاون رئیس جمهور صدای مردم یزد را در آورد

نمازگزاران با شعار " مرگ بر منافق " حسینعلی امیری را بدرقه کردند

به نقل از مرصاد حسینعلی امیری در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته یزد به بیان آمار رشد اقتصادی و کنترل بیکاری و اشتعال زایی دولت یازدهم و انتقاد از دولت قبل پرداخت که با اعتراض شدید مردم مواجه شد.

 
مردم با سردادن شعار علیه حقوقهای نجومی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری به امیری اعتراض کردند که بی اعتنایی معاون روحانی به شعارها و ادامه سخنرانی با حالت فریاد برای غلبه بر بلندی شعارها باعث شد اشیایی به سمت او پرتاب شده و سخترانی نیمه تمام بماند.
 
پیشتر نیز در چندین تریبون عمومی از جمله سخنرانی رئیس جمهور در کرمانشاه، مردم به آمارهای غیرواقعی درمقایسه با زندگی عمومی خود به شدت اعتراض کردند


  



نوشته شده در تاریخ 95/10/6 ساعت 1:16 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


نوار اظهارات وزیر امور خارجه در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره برجام با وجود پیگیری یک عضو کمیسیون برای خبرنگاران پخش نشد. عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: حتماً مردم باید محتوای سخنان ظریف را بدانند و رسانه ملی هم باید این بخش از نوار را با دعوت خود آقای ظریف پخش کند و خودش توضیح دهد که چرا در اعتماد به جان کری وزیر خارجه آمریکا اشتباه کرده است؟

در پی مطرح شدن اظهارات دوشنبه هفته گذشته محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مبنی بر پذیرش اشتباه در اعتماد به آمریکایی ها درباره قانون ایسا، امروز جواد کریمی قدوسی عضو این کمیسیون و نماینده مردم مشهد در مجلس، خبرنگاران پارلمانی را به کمیسیون امنیت ملی دعوت کرد تا ضمن توضیح دلایل انتشار محتوای این جلسه، نوار کامل اظهارات ظریف را نیز برای خبرنگاران پخش کند.

 
در این جلسه که جمعی از نمایندگان از جمله الیاس حضرتی، سیدناصر موسوی لارگانی، حسینعلی حاجی دلیگانی، محمداسماعیل سعیدی، سیدحمایت میرزاده، صدیف بدری، عباس گودرزی، ابوالفضل ابوترابی و نصرالله پژمان فر نیز حضور داشتند پس از توضیحات کریمی قدوسی قرار بود نوار اظهارات ظریف نیز پخش شود که با وجود رفت و آمدهای چندباره به بیرون دفتر کمیسیون درب اتاق محل پخش مذاکرات همچنان قفل بود و نماینده مشهد موفق به پخش اظهارات وزیر برای خبرنگاران نشد.
 
جواد کریمی‌قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی امروز (شنبه 4 دی ماه) و پس از پایان نشستش با خبرنگاران که به موضوع انتشار سخنان محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه درباره اعتراف به اشتباه کردن در اعتماد به جان کری وزیر خارجه آمریکا اختصاص داشت و پس از آنکه خبرنگاران به رغم هماهنگی‌های قبلی با در بسته اتاق اصلی کمیسیون امنیت ملی جهت استماع نوار سخنان ظریف مواجه شدند در جمع آنان با اشاره به تلاش‌های خود جهت قرار دادن نوار سخنان ظریف در اختیار خبرنگاران که مورد درخواست آنان بوده است، گفت: در پیگیری‌ها به من پاسخ داده شد که فعلاً نوار را نمی‌توانیم در اختیار خبرنگاران قرار دهیم که من گفتم پس فعلا متن آن را پیاده کرده و به آنها بدهیم.
 
کریمی قدوسی به خبرنگاران گفت که صبح امروز موافقت هیات رئیسه مجلس را نیز برای پخش این نوار گرفته بود، اما هم اکنون حتی پاسخ تلفن وی هم از سوی دبیر نظارتی کمیسیون داده نمی شود.
 
کریمی قدوسی با رد محرمانه بودن اظهارات ظریف درکمیسیون امنیت ملی نیز تصریح کرد: طبقه بندی مطالب، قانون خاص خودش را دارد و در شرایطی قابل توجه است که مهر محرمانه یا به طور کلی محرمانه و مانند آن بر روی آن زده شده باشد.
 
وی ادامه داد: بنده صبح با رئیس کمیسیون و هیأت رئیسه هماهنگ کردم که عده‌ای از خبرنگاران و 20 نفر از نمایندگان جهت استماع سخنان ظریف به کمیسیون بیایند و این موضوع هماهنگ شده بود و در این ساعت همیشه در این اتاق باز بوده است.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این جلسه اعلام کرد نمایندگان در حال جمع آوری امضا هستند که فیلم این جلسه پخش شود و اجازه انتشار آن نیز به رسانه ها داده شود.
 
کریمی‌قدوسی گفت: تقریباً نیم ساعت است که ما پشت این در ایستاده‌ایم و کسی هم به تلفن جواب نمی‌دهد.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: حتماً مردم باید محتوای سخنان ظریف را بدانند و رسانه ملی هم باید این بخش از  نوار را با دعوت خود آقای ظریف پخش کند و خودشان توضیح دهند که چرا در اعتماد به جان کری وزیر خارجه آمریکا اشتباه کردید؟ و از این به بعد چه باید بکنید.
 
* نماینده مجلس حق دارد درباره مذاکرات کمیسیون مصاحبه کند
 
وی اظهار داشت: این خواسته‌ای به‌جا بوده و جزو وظایف ماست. بر اساس قانون و آئین‌نامه حق داریم درباره مذاکرات کمیسیون مصاحبه کنیم؛ این عین متن آئین‌نامه داخلی است.
 
کریمی‌قدوسی گفت: مصونیت به نمایندگان در دو جا در قانون داده شده است؛ یکی در صحن علنی و دوم مطرح کردن محتوای کمیسیون‌ها در گفت‌وگو با رسانه‌ها.
 
کریمی قدوسی با بیان اینکه آیین نامه مجلس صراحت دارد که می توانیم مباحث کمیسیون را در بیرون مطرح و اظهارنظر کنیم، ادامه داد: یکبار دیگر هم در مهر ماه 92 پس از آنکه آقای ظریف به همراه آقای روحانی از سفر سازمان ملل بازگشت، در جلسه کمیسیون امنیت ملی به ما گفت که در دیدار با رهبر انقلاب ایشان دو ایراد به سفر انجام شده گرفتند؛ نخست اینکه مذاکره من با جان کری نباید 45 دقیقه طول می کشید و دوم اینکه گفتگوی تلفنی آقای روحانی و آقای اوباما نباید انجام می شد، اما با وجود مطرح کردن این اظهارات و بعد از آنکه چند نفر از اعضای کمیسیون در این رابطه مصاحبه کردند، وزارت خارجه این اظهارات را تکذیب کرد!
 
وی خاطرنشان کرد: هدف ما حمایت و نیز حفظ و بقای دستاوردهای عظیم و افزایش وحدت ملی است و جای نگرانی ندارد؛ این نوار حتما باید پخش شود الان من همه محتوای آن را پخش کردم و تا فردا صبح عین متن نوار که پیاده کردم، منتشر می‌کنم.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اینکه طبق آئین‌نامه، اکنون دبیر کمیسیون امنیت ملی باید اینجا باشد ولی حضور ندارد، گفت: ایشان تلفن خود را جواب نمی‌دهد و ظاهرا به ایشان دستور دادند که در کمیسیون را ببندند.


  



نوشته شده در تاریخ 95/10/6 ساعت 1:13 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


به عنوان نمونه ایشان کلمه "دولت‌های فرومانده" را در مورد دولت‌های منطقه به کار می‌برد در حالی که این اصطلاح سیاسی را پروفسور چامسکی برای کشورهایی به کار می برد که به رغم قدرت بسیار از اداره امور به صورت بهینه ناتوانند. درنتیجه مصداق این اصطلاح نه کشورهای ضعیف منطقه بلکه دولت‌هایی چون آمریکا هستند که با وجود داشتن قدرت زیاد ناتوان از اداره بحران‌های موجود خود هستند.

کج‌فهمی در شناخت منطقه و واقعیات نظام بین‌الملل توسط استراتژیست‌های دولت یازدهم:

اعتراف «آشنا» به ناآشنایی با الفبای سیاست و اصول سیاست خارجی

آدرس غلط مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری کشور را به کجا می‌برد؟

نمونه این سخنرانی را می‌توان درهمایش «نظام بین الملل، تحولات منطقه ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» در دانشگاه علامه طباطبایی و همچنین سخنرانی ایشان در کنفرانس امنیتی تهران دید.

 
درحالیکه دکترآشنا در این دو اجلاس اعلام کرد آنچه ارائه می‌دهد "ماحصل مطالعات، مباحثات و پژوهش‌هایی است که طی ماه‌های گذشته در این مرکز (مرکز بررسی‌های استراتژیک نهاد ریاست جمهوری) با همفکری و مشورت شبکه‌ای از متخصصان سیاست خارجی و منطقه‌ای انجام گرفته است" که اشتباهات بسیار از نظر مفهوم‌شناسی کلمات شاخص در الفبای سیاسی و حتی در مفروضه و صغری کبری های استدلالی در کلام ایشان فراوان به چشم می‌خورد.
 
به عنوان نمونه ایشان کلمه "دولت‌های فرومانده" را در مورد دولت‌های منطقه به کار می‌برد در حالی که این اصطلاح سیاسی را پروفسور چامسکی برای کشورهایی به کار می برد که به رغم قدرت بسیار از اداره امور به صورت بهینه ناتوانند. درنتیجه مصداق این اصطلاح نه کشورهای ضعیف منطقه بلکه دولت‌هایی چون آمریکا هستند که با وجود داشتن قدرت زیاد ناتوان از اداره بحران‌های موجود خود هستند.
 
همین مورد کافی است تا نحافت و وزن کم تحلیل‌های خارج شده از مهم‌ترین نهاد مشاوره دهنده به ریاست جمهوری را به نمایش بگذارد.
 
حسام الدین آشنا با انتقاد از سند چشم انداز بیست ساله کشور که به قدرتمند شدن ایران تصریح می‌کند می‌گوید: «آیا در شرایط آشفتگی و بی‌ثباتی و در شرایطی که آتش جنگ‌ها و درگیری های قومی و مذهبی در گوشه گوشه منطقه زبانه می کشد و ماشین ترور و جنایت لجام گسیخته روزانه جان دهها انسان بی گناه را می گیرد، بازهم سخن گفتن از قدرت اول در چنین منطقه‌ای امکان پذیر است؟!»
 
البته دکتر آشنا توضیح نمی‌دهد که چه تناقضی بین "ایران توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقـه" آنگونه که در سند چشم انداز آمده است با منطقه آشوب زده و جنگ زده ما وجود دارد وچرا نمی توان به این مهم دست یافت؟ مگر جمهوری اسلامی ایران در همین منطقه ناامن نتواسته خود را به عنوان امن‌ترین کشور که در حال پیشرفت علمی در جایگاه های گوناگون پزشکی، هسته ای، نانو و...است به دولت های دیگرمعرفی کند.
 
مشاور دکترروحانی در ادامه نقد قدرت اول شدن ایران اینگونه بیان میکند که:« تنها در یک منطقه باثبات است که یک دولت کارآمد و دارای مشروعیت داخلی امکان الگوسازی در بیرون از مرزهای خود را می یابد و می تواند احترام دیگران را جلب نماید.»
 
صحبت های اعتراض آلود دکترآشنا به سیاست خارجی جمهوری اسلامی و چشم اندازهای آن به گونه ای است که گویی نظام جمهوری اسلامی اساسا به دنبال ثبات منطقه نیست و قدرت اول منطقه شدن ایران با ثبات منطقه ای منافات دارد!
 
جای تعجب دارد که با وجود اینکه عامل ناامنی در منطقه، دولت هایی چون آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده اند و حتی به صورت علنی از تروریست‌ها در عراق وسوریه و افغانستان حمایت میکنند دکتر آشنا انگشت اتهام را به سمت قدرتمند شدن ایران میگیرد. 
 
این درحالی است که قدرت یافتن ایران باعث امن شدن و قدرت گرفتن منطقه شده است و هرجا جمهوری اسلامی ایران وارد شده در راستای مبارزه با تروریسم و ایجاد امنیت بوده است.
 
 نمونه بارز این مهم را می‌توان در سوریه دید که اگر ایران با درخواست دولت سوریه در مبارزه با تروریسم صادقانه و انقلابی رفتار نمی‌کرد و قدرتمدانه وارد مبارزه نمی‌شد امروز نه تنها سوریه بلکه عراق و حتی بخش های بسیاری از خاک ایران درگیر مبارزه مستقیم با تروریست های تحت حمایت غرب می شدند و منطقه بیش از پیش آلوده به آشوب و درگیری و هرج ومرج می‌شد.
 
کج فهمی از سیاست خارجی انقلاب اسلامی و آرمان های آن در تیم سیاست خارجی دولت کار را به جایی می رساند که ایشان الگوی حاکم در جمهوری اسلامی را به گونه ای خلاف آنچه هست ترسیم میکند و در نهایت نیز به ارئه بدیل برای آن می پردازد!
 
 مشاور فرهنگی دکترروحانی در پایان اینگونه نتیجه گیری می کند که: مدل جایگزینی که ما پیشنهاد می دهیم عبارت است از: «دولت‌های کارآمدتر درمنطقه‌ای قوی‌تر» به جای «قدرتمندترین دولت در منطقه‌ای ضعیف»... این شرح موجز و کوتاه ایده‌ای است که می‌توان آن را تز «دولت‌های کارآمدتر در منطقه قوی‌تر» نامید و بدیلی است برای نظریه "قدرت برترین" یا "ژاندارم" منطقه‌ای که به نظر می‌رسد، نه‌تنها راه‌حلی برای مشکلات منطقه نیست بلکه خود این تفکر، بخش عمده‌ای از مشکل را در منطقه ما شکل داده است»
 
مشخص نیست که آشنا از کجا مدل «قدرتمندترین در منطقه ای ضعیف» را استخراج کرده است که آن را به بررسی می گذارد و حتی تزجایگزین آن را ارائه می‌دهد!
 
در کدامین قسمت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران به دنبال حاکمیت قدرتمند خود در ازای ضعیف شدن منطقه بوده است؟ چه کسی به دنبال ساخت «ژاندارم و قدرت برترین» در منطقه است؟ انقلاب اسلامی که خود قیام علیه تفکر ژاندارمیسم بود یا آمریکا و حامیان منطقه ای به عنوان محافظه کاران منطقه؟
 
مصداق‌های حاضر و عملی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی نشان می‌دهد قدرت یافتن ایران در منطقه در ابعاد مختلف به قدرتمندترشدن و همگرایی در مبارزه با آشوب طلبی‌ها انجامیده است. به طور مثال اگر ایرانی قدرتمند وجودنداشت و نفوذ فکری و فرهنگی و انقلابی ایران در منطقه نبود آیا لبنان می توانست در مقابل چهارمین ارتش بزرگ جهان یعنی رژیم صهیونیستی مقاومت کند و به پیروزی برسد؟ این مثال در مورد کشورهای دیگر چون عراق و یمن و سوریه نیز صادق است.
 
درنتیجه مباحث فوق باید گفت قدرتمند شدن ایران نه با منطق قدرت‌های استکباری بلکه برخاسته از گفتمان انقلاب اسلامی است که موجب شکل گیری منطقه ای قدرتمند میشود.
 
به نظر می‌رسد در جلسات مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری به دور از توجه به واقعیات موجود در معادلات قدرت در جهان  در حالت انتزاعی به تئوری‌پردازی مشغول هستند و با نادیده گرفتن نزاع‌های ایدئولوژیک و تلاش صهیونیست‌ها و سعودی‌ها در مبارزه با قدرت یافتن گفتمان انقلاب اسلامی به ارائه نظراتی می‌پردازند که ما به ازا خارجی ندارند.


  



نوشته شده در تاریخ 95/10/6 ساعت 12:31 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


آنچه واضح و آشکار است اینکه که هر چه به روزهای انتخاباتی نزدیک تر میشویم حامیان دولت یازدهم که ناکام از تحقق وعده های اقتصادی خود هستند به دیدگاه های اقتصادی دکترسعیدجلیلی واکنش نشان میدهند تا مبادا ایشان به عنوان گزینه جایگزین وضع موجود مورد اقبال مردم قرار بگیرد.

دکترسعید جلیلی در سخنرانی 22آذرماه خود در دانشگاه زاهدان  ضمن انتقاد از گره زدن تمام مسائل کشور به حوزه سیاست خارجی به ظرفیت های موجود در استان سیستان و بلوچستان پرداخت.

 

وی با انتقاد از آفتاب تابان نامیدن برجام گفت:« بیخود دور دنیا دنبال خورشید می گردیم، خورشید اشتغال و رونق همین جا در سیستان و بلوچستان است... امروز در دنیا خورشید و انرژی خورشیدی یکی از مهمترین منابع انرژی و تولید ثروت است و طبق برآوردها، تابش خورشید از منطقه حرمک زاهدان تا شمال چابهار به لحاظ ظرفیت تولید انرژی خورشیدی در دنیا کم نظیر است که می تواند ما را تبدیل به قطب انرژی این منطقه بکند... طبق تحقیقات اروپایی ها بادهای سیستان و بلوچستان، بهترین بادهای دنیا برای تولید انرژی است. این بادها می‌تواند مهمترین منبع تولید برق و صادرات به افغانستان و پاکستان باشد.»


 

همین صحبت ها کافی بود تا ضدانقلاب و اصلاح طلبان به دور از تخصص و تجربه به تمسخر و توهین به دکترجلیلی بپردازند.

 

اولین گام در این زمینه را سیاوش اردلان مجری بی بی سی برداشت و با انتشار متنی در شبکه های اجتماعی به استهزا نوشت: «بهترین بادها یعنی چی؟ تحقیقات اروپایی ها یعنی چی؟ اروپاییها کی آمده‌اند به سیستان برای تعیین کیفیت باد؟ ازین باد به آن باد چه فرق است برای تولید انرژی؟حتی مادربزرگ من هم اخیرا یاد گرفته که اینطور حرف های کشکی و پا در هوا را توی تلگرام نفرستد. اما این فهم علمی مذاکره کننده ارشد ما در بحث انرژی هسته ای است. بعد آخرش که چی؟ باد ما بهتر از باد دیگران است یعنی؟ اگر همین طور است پس چرا مملکت را بدبخت کردید به دنبال انرژی اتمی؟»

 


 

کاربران فضای مجازی خود با مطرح کردن سوال و پاسخ گویی به این صحبت ها به این شایعه پاسخ گفتند و بی‌سوادی این مجری ضدانقلاب را به او گوشزد کردند.

 

مجری بی بی سی بعد از اعتراض مخاطبان و وجود بادهای مداوم  سیستان  وبلوچستان و حتی حضور اروپایی ها در این منطقه مجبور شد تا نوشته های خود را از صفحه مجازی حذف کند تا بیش از این رسوایی بی سوادی او مطرح نشود.

 

نکته جالب توجه اینجاست که استاندار سیستان وبلوچستان در همین دولت نیز به اهمیت انرژی باد در این استان و حضور کارشناسان ایتالیایی در این استان اشاره کرده است و حتی چیت چیان وزیر نیروی دولت یازدهم نیز به این ظرفیت مهم و استثنایی اشاره داشته است.

 

سال گذشته وزیر نیرو در حاشیه بیستمین کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیرو و برق در زاهدان به خبرنگار ایرنا گفته بود: استان سیستان و بلوچستان از نظر منابع انرژی تجدیدپذیر یکی از استثنایی‌ترین استانهای کشور است و تابش بسیار خوب نور خورشید و نیز وزش بادهای مستمر در شمال این استان زمینه مناسبی را برای استفاده از انرژی های نو مهیا کرده است.

 

استاندار سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به علاقه هیات های اروپایی در سرمایه گذاری در حوزه باد در سیستان و بلوچستان و حضور یک هیات ایتالیایی در ماه گذشته گفت:  سیستان و بلوچستان با توجه به موقعیت ژئوپلتیک خاص خود در تمام زمینه های انرژی های تجدید پذیر از جمله بادی و خورشیدی توانمندی و ظرفیت های بسیار ایده آلی دارد.

 

وی افزود: سیستان و بلوچستان با برخورداری از انواع انرژی پاک و تجدید شونده می تواند تامین کننده بخش زیادی از انرژی ایران و کشورهای همسایه همچون افغانستان و پاکستان باشد.

 

دکتر مهران فاطمی جغرافی دان، اقلیم شناس واستاد دانشگاه یزد در مطلبی ضمن انتقاد از اظهارات غیرکارشناسی در این زمینه به سوالات زیر اینگونه پاسخ داد:

 

شبهه اول: از این باد تا آن باد چگونه فرق است برای  تولید انرژی ؟

 

پاسخ: چگالی توان باد(wind density) ،ضریب تداوم باد وساعت موجودیت باد،متوسط سرعت سالیانه باد،ماگزیمم سرعت باد و ...در یک ناحیه جغرافیایی از مهم ترین و اساسی ترین عوامل در پتانسیل سنجی انرژی باد و امکان سنجی احداث نیروگاههای بادی محسوب می شوند لذا هر منطقه جغرافیایی به لحاظ متفاوت بودن کیفیت بادهای حاکم بر آن منطقه مستعد احداث نیروگاههای بادی نمی باشند و از این حیث با هم متفاوتند!

 

شبهه دوم: اروپایی‌ها کی آمده اند به ایران برای تعیین کیفیت باد سیستان؟

 

پاسخ: بر اساس مطالعات اقلیمی صورت پذیرفته ،باد سیستان که متوسط طول دوره وزش آن 165 روز در سال می باشد تحت تاثیر کم فشارپاکستان،پرفشارشمال شرق ایران و پیکر بندی ناهمواریها شکل گرفته و پدیده ای منطقه ای می باشد و ویژگیهای خاص آن پای دانشمندان خارجی چون (1905)  Huntingtonو McMahon(1906)را به سیستان باز نموده است هر چند که امروزه با ایجاد پایگاه داده های عظیم اقلیمی،تصاویر ماهواره ای و تکنیکهای سنجش از دوری می توان از یک نقطه دنیا ،شرایط اقلیمی سایر نقاط دیگر را مورد بررسی و تحلیل قرار داد و دانشمندان زیادی در سراسر دنیا این پدیده های خاص اقلیمی را مورد واکاوی قرار می دهند!

 

همچنین مطالعات صورت پذیرفته توسط محققین داخلی و خارجی نشان می دهد، منطقه سیستان یکی از مستعدترین مناطق برای احداث نیروگاههای بادی می باشد که با یک جستجوی کوچک در پایگاههای علمی معتبر می توان به آن منابع دسترسی پیدا نمود و یکی از مزیتهای منطقه ای سیستان استفاده از این ظرفیت برای رشد و توسعه این استان کهن می باشد که در حال حاضر نیز عملیات اجرایی احداث نیروگاههای بادی  توسط سرمایه گزار داخلی و خارجی در حال انجام می باشد!

 

شبهه سوم: اگرباد ما بهتر از باد دیگران است چرا مملکت را بدبخت کردید به دنبال انرژی اتمی؟

 

از مباحث سیاسی این سوال فاکتور گرفته و صرفا یک نکته عرض می کنم که در کشورهای پیشرفته نیز همزمان بر روی منابع مختلف تولید انرژی اعم از سوختهای فسیلی،هسته ای ،انرژی خورشیدی، انرژی باد،زمین مغناطیس و ...برنامه ریزی می نمایند وتوجه به یک منبع آنها را از توجه به سایر منابع تولید انرژی باز نمی دارد!

 

در پایان نیز مهران فاطمی اینگونه نوشت: توصیه می کنم اگر در حوزه ای تخصص ندارید اظهار نظر شخصی نفرمایید و یا اگرقرار شد اظهار نظر نمایید همانند دکتر جلیلی مستند به اظهارات کارشناسان آن حوزه صرفا روایت نمایید نه قضاوت!

 



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/6 ساعت 12:29 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


رئیس اندیشکده یقین افزود: آمریکایی‌ها یک عکس از قاسم سلیمانی در خیابان‌های حلب دیدند بعد از آن سخنگوی کاخ سفید می‌گوید قطعنامه 2231 نقض شده و چرا قاسم سلیمانی در حلب بوده است. در پاسخ باید بگوییم ما تا کف واشنگتن راهپیمایی نکنیم مأموریتمان تمام نمی‌شود.

 حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین عصر امروز در مراسم گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت شهید مصطفی احمدی روشن که به همت بسیج دانشجویی با عنوان «راه روشن» در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، از ترور دانشمندان هسته‌ای و شهدای علمی به عنوان شلیک استکبار جهانی به علم و معرفت یاد کرد و آن را از این حیث با شهید مطهری و مفتح مقایسه کرد و گفت: کسی که در راه خدا کشته می‌شود نمی‌میرد بلکه زنده است و حیات آن ادامه دارد. در مورد شهید احمدی روشن وقتی شأن سعادت را از دید قرآن نگاه می‌کنیم می‌بینیم که نوعی معامله با خداست.

 

 وی افزود: کسی که خودش را به کمتر از خدا نفروشد بهای خودش را می‌داند نه قیمت را. دانشمندان ما اگر امروز موفق نیستند به این دلیل است که برای خودشان قیمت می‌گذارند. برای علم و نظریه نمی‌شود قیمت گذاشت و انسانی که فهمید بهاء دارد نه قیمت، می‌تواند شهید شود. 

 

عباسی تاکید کرد: مصطفی احمدی روشن الگوی یک جوان مومن و انقلابی است.

 

وی تصریح کرد: ما ایرانی‌ها در سوریه در 70 ماه گذشته نزدیک به 1000 شهید دادیم و در زمانی که خیلی‌ها به دنبال زندگی خودشان هستند یک عده از ما برای اسلام می‌جنگند چون اینها بهای خودشان را فهمیدند. برخی‌ها ممکن است بگویند اینها برای پول رفته‌اند ولی آنها کسانی هستند که قیمت برایشان مهم است نه بها.

 

رئیس اندیشکده یقین اظهارداشت: شهدا ویژگی‌های برجسته‌ای دارند اولین ویژگی آنها انقلابی بودن است. انسان‌های انقلابی قواعد اصل خودشان را بر هم می‌زنند، شهدایی مانند شهید علی‌محمدی، احمدی‌روشن، رضایی و تهرانی مقدم قواعد را بر هم زدند.

 

وی ادامه داد: ویژگی دوم آنها این است که می‌گویند «ما می‌توانیم»؛ کسی که شهید می‌شود باور دارد که می‌تواند. 

رئیس اندیشکده یقین گفت: ما در صنعت خودروسازی نتوانستیم پیشرفت کنیم چون به این باور نرسیدیم که می‌توانیم، ولی یک جوان 25 ساله در صنعت موشکی به این نتیجه رسید که ما باید موشک بالستیک داشته باشیم و زمانی که شهید شد ما یکی از 5 الی 6 کشور دارنده موشک‌های بالستیک در ورژن‌های مختلف بودیم.

 

عباسی تصریح کرد: چرا یک ایرانی می‌تواند موشک بالستیک و کروز درست کند ولی نمی‌تواند اتومبیل درست کند؟ چون خودروسازان ما باور ندارند که می‌توانیم به همین دلیل هم دست به دامان خودروسازهای خارجی می‌شوند و التماس آنها را می‌کنند.

 

عباسی اظهارداشت: فرمانده نیروی هوا فضا گفته است هر کس می‌خواهد بیاید و تحقیق کند تا ببیند حتی یک پیچ موشک‌های ما از بیرون ایران نمی‌آید، بعد می‌گوید اگر می‌خواهیم در خودروسازی هم به اینجا برسیم پاسپورت مسئولان ایران خودرو را از آنها بگیرید.

 

وی در ادامه با اشاره به خرید هواپیما از خارج از کشور افزود: این پولی را که قرار است برای خرید هواپیما به خارجی‌ها بدهیم اگر در دانشگاه‌های خودمان هزینه کنیم ایران ظرف 10 سال دیگر می‌تواند در این حوزه حرف برای گفتن داشته باشد.

 

وی ادامه داد: وقتی برای اقوام در خیابان‌ها خودروی ایرانی نباشد به این معنی است که دانشگاه شریف، امیرکبیر و دانشگاه‌های صنعتی دیگر وجود ندارد ولی وقتی کف خیابان‌های کشور اتومبیل خالص ایرانی و در هوای کشور هواپیمای ایرانی دیدیم می‌توانیم بگوییم که ما دانشگاه صنعتی داریم.

 

وی اضافه کرد: مصطفی احمدی روشن دانشی را که آموخته بود با مقوله ما می‌توانیم مخلوط کرد و نتیجه آن پیشرفت‌هایی شد که در صنعت هسته‌ای شاهد آن بودیم. ما در صنایع موشکی توانستیم، در صنعت هسته‌ای توانستیم چون باور داشتیم که می‌توانیم ولی در صنعت خودروسازی چون منافع برخی‌ها حکم می‌کند که ما نتوانیم، نمی‌توانیم خودروی ایرانی تولید کنیم.

 

عباسی ادامه داد: وقتی 10 میلیارد دلار به کمپانی ایرباس بدهیم یعنی سالانه چندین هزار شغل در آنجا را تضمین کرده‌ایم و هزاران شغل را از جوانان خود گرفته‌ایم، ما حاصل «ما می‌توانیم» شهدای خود را گذاشتیم روی میز تا بتوانیم هواپیما بگیریم.

رئیس اندیشکده یقین اظهارداشت: چه کسی باور می‌کرد حلب آزاد شود ولی یک عده با شعار ما می‌توانیم رفتند و حلب را آزاد کردند.

 

وی تصریح کرد: وقتی آمریکا متوجه شد ما به صنعت هسته‌ای دست پیدا کردیم هر کاری توانستند انجام دادند تا جلوی پیشرفت ما را بگیرند. از تحریم‌ها گرفته تا ترور دانشمندان هسته‌ای و در نهایت وندی شرمن گفت آنچه ایران را پای میز مذاکره آورد تحریم و تهدید نبود بلکه یک عده خودشان پای میز مذاکره آمدند.

 

عباسی خاطرنشان کرد: ما 38 سال است که انقلابمان را به نام اسلام نگاه داشته‌ایم و آن را صادر کرده‌ایم، امروز انقلاب تکمیل شده چون ما باور داشتیم که می‌توانیم پس عنصر ما می‌توانیم یک عنصر کلیدی است. 

 

رئیس اندیشکده یقین ادامه داد: آمریکا می‌خواست ما می‌توانیم را از بین ببرد و امروز برخی‌ها چقدر خوشحالند که آمریکا به ما هواپیما داده است در صورتی که با این کار تا 20 سال دیگر در کشور ما هیچ کس به فکر ساخت هواپیما نیست.

 

عباسی ادامه داد: صبر داشته باشید، ما دوباره به تاسیسات هسته‌ای قبل از مذاکرات باز خواهیم گشت چون اولاً برجام شکست خورده و دوماً قرار بود تحریم‌ها برداشته شود ولی امروز تحریم‌ها خودش اهرم فشار شده است.

 

وی در ادامه با اشاره به تصویب طرح تحریم‌های 10 ساله ایران توسط آمریکا گفت: با این وضع تا 10 سال آینده کسی نمی تواند بیشتر از 20 میلیون دلار در صنعت نفت ما سرمایه‌گذاری کند. مادامی که ما در شرایطی زیست می‌کنیم که اولاً این قانون تصویب شده و دوم اینکه مبادله چرخه دلار را بر نداشتند در مشت دشمن اسیر هستیم.

 

عباسی اظهارداشت: به آمریکایی جماعت نباید اعتماد داشت، آمریکا علیه ما همه جور اقدامی انجام داده است و ما هیچ اقامه دعوایی در مجامع بین‌المللی علیه آنها نمی‌کنیم، منطقش این است که بروی و دانشمندانش را ترور کنی. یعنی چشم در برابر چشم و این قصاص است. اگر قرار بود از این فرمول استفاده نکنیم الان عراق، یمن، سوریه و همه از بین رفته بود و کف خیابان‌های تهران باید با داعش می‌جنگیدیم.

 

وی در ادامه با اشاره به دستگیری سربازان آمریکایی در آب‌های ایران، گفت: در آن زمان به دوستان نظامی گفتیم که چرا کماندوهای آمریکایی را آزاد کردید؟ باید ابتدا از کمر به پایین آنها را فلج می‌کردید تا بدانند جانبازان ما روی ویلچر چه می‌کشند و بعد با هرکدام از آنها یک معامله می‌کردیم.

 

رئیس اندیشکده یقین گفت: ارشد ترین کماندوهای آمریکایی جلوی ما زانو زدند و با گریه و التماس از ما خواستند که آنها را آزاد کنیم. آنها باید بدانند که ما تعارف نداریم. آمریکا فقط زبان زور می‌فهمد. مذاکره با کافر هیچ جا به نتیجه نرسیده است.

وی گفت: ما از ابتدای انقلاب تاکنون 8 بار با آمریکایی‌ها مذاکره کرده‌ایم و هر 8 بار هم اشتباه کردیم. ما باید ابزاری که داریم باور کنیم و در مقابل دشمن بایستیم.

 

عباسی ادامه داد: هیچوقت آمریکایی‌ها صاحبان صنعت خودروی ما را ترور نمی‌کنند، ما زمانی ارزش داریم که دشمن برای سر ما جایزه بگذارد.

 

رئیس اندیشکده یقین افزود: آمریکایی‌ها یک عکس از قاسم سلیمانی در خیابان‌های حلب دیدند بعد از آن سخنگوی کاخ سفید می‌گوید قطعنامه 2231 نقض شده و چرا قاسم سلیمانی در حلب بوده است. در پاسخ باید بگوییم ما تا کف واشنگتن راهپیمایی نکنیم مأموریتمان تمام نمی‌شود.

 

عباسی در ادامه با بیان اینکه عنصر حلالزادگی شهید می‌سازد، گفت: مسأله حلال‌زاده‌ای مهمترین سرمایه یک جامعه است که آمریکا و غرب از آن بی‌بهره است.

 

وی ادامه داد: گاهی شنیده می‌شود که می‌گویند خون شهدای ما از دست رفت. نباید چنین حرفی را زد چون خون شهید هیچوقت از دست نمی‌رود و هیچکس هم نمی‌تواند خون شهید را از بین ببرد، ممکن است کسانی به خون شهدا پشت کنند اما خون شهید هیچوقت از بین نخواهد رفت.

 

وی در ادامه با اشاره به تعطیلی صنعت هسته‌ای کشور گفت: کسانی که امروز دور و بر ترامپ هستند و قرار است با او کار کنند با ایران کینه دارند. ترامپ می‌آید تا آمریکایی‌ها ذات اصلی خودشان را نشان دهند.

 

عباسی اضافه کرد: ما نتیجه زحمات دانشمندان علمی و هسته‌ای را از بین رفته نمی‌دانیم، امروز ما به این باور رسیدیم که اگر امثال شهید احمدی روشن توانستند، پس ما هم می‌توانیم. قول می‌دهم در 10 سال آینده در صنعت هسته‌ای تمام محدودیت‌ها را کنار می‌گذاریم چون آمریکایی‌ها به وعده خود عمل نمی‌کنند و ما با سرعت بیشتری جلو خواهیم رفت.



  




  پیام رسان 
+ هر کسی نام کسی گفت سرش بالا رفت ما که از لطف تو داریم سری در سر ها ازدحام است سر کوی شما اذن بده لااقل ما بنشینیم همین آخرها

+ سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم برگ زردی با سماجت شاخه را چسبیده بود دستهای خویش و دامان توام آمد به یادم یا حسین

+ سلام دوستان عزیز

+ سال پر خیر وبرکتی داشته باشین دوستان پارسی بلاگ

+ سال نو به همه دوستلن عزیز مبارک

+ سال نو بغیر از تعویض لباس و کفش وغیره سالی برای تعویض رفتار ها وکردارهایمان باشد برایملن ابدی ومبارکتر خواهد بود

+ سال1397 برای همه دوستان عزیز مبارک باشد

+ پیشاپیش سال پر خیر وبرکتی را در پناه مهدی صاحب الزمان برایتان ارزومندم انشالله سال ظهور حضرت بقیه باشد

+ الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

+ روز میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها پرستار تن رنجور ولایت، پرستار ارزش های مقدس عاشورا، زینب کبری(س) بر همه پرستاران و پیروانش مبارک باد.




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ