سفارش تبلیغ
صبا ویژن
03955809074 سید مهدی ملک الهدی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
نوشته شده در تاریخ 95/10/25 ساعت 2:8 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


4y0n8glw7bij66o8ms35

این جمعه هم گذشت، تو اما نیامدی پایانِ سبز قصه دنیا، نیامدی

مانده ست دل اسیر و هزاران سؤال تلخ ای پاسخ هر آنچه معمّا، نیامدی

faraj

کِز کرده اند پنجره ها در غبار خویش ای آفتاب روشنِ فردا، نیامدی

افسرده دل به دامن تفتیده کویر ای روح آسمانی دریا، نیامدی

IMAGE635569397996601299

ای حسّ پاکِ گم شده روح روزگار زیباترین بهانه دنیا نیامدی

ای از تبار آینه ها، ای حضورسبز ای آخرین ذخیره طاها نیامدی

این جمعه هم گذشت و غزل ناتمام ماند این است قسمتِ دلِ من، تا نیامدی



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/25 ساعت 12:36 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


کلیپ/ لبیک یا رسول الله

به روى خاک غربت سر نهادم یا رسول الله

 

 ز دست دشمنان از پا ??تادم یا رسول الله

 

ز آه آتشین و آب چشم و ناله جانسوز

 

 بساط ظلم را بر باد دادم یا رسول الله

 

به زندان از غم موسى ابن جع??ر جدّ مظلومم

 

 برآمد آه سوزان از نهادم یا رسول الله

 

على را نور عینم من، گل باغ حسینم من

 

 ببین قرزند دلبند جوادم یا رسول الله

 

??راز قلّه کوهى مرا برد از پى تهدید

 

همان کو داشت اندر دل عنادم یا رسول الله

 

ز سوز زهر خصم دون شدم مسموم در غربت

 

 ز ک?? جان در ره جانانه دادم یا رسول الله

 

نگردد محو در تاریخ، شعر «حا??ظى» هرگز

چو با سوز درونش کرده یادم یا رسول الله



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/25 ساعت 12:31 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


«لبیک یا رسول الله»


لبیک یا رسول الله



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/25 ساعت 12:26 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

رقت عینای شوقا         ولطیبت ذرفت عشقا

فاتیت الی حبیبی           فاهدا یا قلب و رفقا

صلی علی محمد

السلام علیک  یارسول الله

السلام علیک یا حبیبی یا نبی الله یا رسول الله

 

یا طیبت جئتک صبا      برسول الله محبا

بالروض? سکنت روحی      وجوارالهادی محمد

 

السلام علیک یارسول الله

السلام علیک یا حبیبی یا نبی الله یا رسول الله



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/23 ساعت 12:55 ص توسط سیدمهدی ملک الهدی


نشانه های عاقبت بخیری در ازدواج

زناشویی،نشانه های عاقبت بخیری در زندگی مشترک،درست همان وقتی با فردی آشنا می شوید که همه ویژگی های مورد تایید شما را دارد و می توانید روی او به عنوان همسر آینده تان حساب کنید، این شک و دو دلی سراغتان می آید که: آیا در آینده هم همین طور خوشبخت خواهیم بود؟

برای همین است که توصیه می شود در دوران نامزدی و عقد کردگی، هوش و حواستان را جمع کنید و روند رابطه تان را با نامزد/ همسرتان زیر ذره بین بگیرید. اگر این ذره بین را به دست گرفته اید اما هنوز نمی دانید چه چیزهایی را باید ملاک خوشبخت شدن تلقی کنید، ما به شما خواهیم گفت.

1. اعتمادی ناگسستنی

چندماهی که از نامزدی و عقد می گذرد، رابطه کم کم جنبه ها و لایه های عمیق تری از خود را نشان می دهد. در ازدواج، اعتماد یک شرط انکار نشدنی است. اگر یک اعتماد واقعی بین شما وجود داشته باشد، می توانید برای هر چیزی روی همدیگر حساب کرده و هیچ وقت حس نمی کنید که طرفتان چیزی از شما پنهان می کند. اعتماد زن و مردی که با هم ازدواج می کنند، باید از جنسی باشد که برای شما امنیت خاطر و خیال راحت به همراه داشته باشد.

2.شباهت

وقتی که با پیش رفتن در شناخت یکدیگر، می فهمید چقدر شخصیت مشابه دارید و تا چه حد ارزش هایتان به هم شبیه است، و از آن گذشته، چقدر نسبت به آینده شبیه به هم فکر می کنید و برنامه های مشابه دارید، یعنی انتخاب درستی داشته اید و قرار است در ادامه این ازدواج، در دسته زوج های خوشبخت قرار بگیرید. پس خوش به حال شما!

3. ابراز محبت

شاید خیلی از زوج ها در اولین روزهای آشنایی یا نامزدی حسابی به همدیگر ارادت نشان بدهند و از هم تعریف کنند و به هم عشق بورزند اما تداوم این احترام و محبت است که تعیین می کند شما زوج خوشبختی خواهید بود یا نه. اگر همچنان با وجود تنش های طبیعی و اختلاف نظرهای معمول در یک رابطه، احترام همدیگر را حفظ می کنید، خوبی های همدیگر را به ذهن می سپارید و به هم محبت دارید، یعنی زوج خوشبختی هستید.

4. پذیرش خانواده ها

در یک ازدواج موفق هم شما باید از طرف خانواده او پذیرفته شوید، هم او از طرف خانواده شما. از آن مهم تر، شما باید بتوانید خانواده های یکدیگر را دوست بدارید، به آنها احترام بگذارید و از وقت گذراندن با آنها و تعلق داشتن بهشان، احساس خوبی پیدا کنید. وقتی چنین حسی به خانواده همسر/ نامزدتان دارید، می توانید امیدوار باشید که آینده ازدواج تان روشن است.

شما باید در کنار همسرتان آنقدر احساس پذیرفته شدن و امنیت داشتن بکنید که وقتی حرفی در دلتان دارید یا مشکلی برایتان پیش می آید، بدون ترس از عصبانیت یا تهدید و برخورد بد او، ماجرا را با او در میان بگذارید. احساس امنیت همچنین به معنی آن است که شریک زندگی شما، مدام در حال چک کردن و کنترل کردن شما نیست و حریم شخصی شما را محترم می داند

5.گفتگوهای عمیق

وقتی بتوانید با همسر/ نامزدتان گفتگوهای معنادار و عمیق داشته باشید، یعنی بخش مهمی از راه را طی کرده اید. منظورمان از گفتگوی عمیق این است که بتوانید با هم در آرامش درباره مسایل بینتان صحبت کنید، نظرات واقعی تان را بگویید و نظرات طرف مقابل را بشنوید و بپذیرید و در نهایت با همدیگر درباره حل آنها تصمیم بگیرید. این یعنی همدلی و مهارت حل مساله دو طرفه.

6. احساس امنیت

در یک رابطه کامل، شما باید نسبت به همسرتان احساس امنیت و اطمینان خاطر داشته باشید. باید حس کنید که وقتی او هست، دنیا هیچ آسیبی نمی تواند به شما برساند و با کمک او می توانید از پس همه مشکلات برآیید. این امنیت همچنین شامل امنیت عاطفی هم می شود و باید در کنار او احساس کنید که آرامید، هر وقت به او نیاز دارید در دسترستان است و از جان و دل برایتان مایه می گذارد، آدم اول زندگی او هستید و به هر بهانه کوچکی او را از دست نخواهید داد.

بخش دیگری از امنیت، توانایی راحت صحبت کردن و خودافشایی کردن است. شما باید در کنار همسرتان آنقدر احساس پذیرفته شدن و امنیت داشتن بکنید که وقتی حرفی در دلتان دارید یا مشکلی برایتان پیش می آید، بدون ترس از عصبانیت یا تهدید و برخورد بد او، ماجرا را با او در میان بگذارید. احساس امنیت همچنین به معنی آن است که شریک زندگی شما، مدام در حال چک کردن و کنترل کردن شما نیست و حریم شخصی شما را محترم می داند.

7. پشتیبانی از همدیگر

وقتی یک ازدواج موفق خواهد بود که زن و مرد با هم رشد کنند و در مسیر رشد، به یکدیگر کمک کنند تا به اهدافشان برسند. پشتیبانی از یکدیگر و حمایت همه جانبه از آرزوها و آمال یکدیگر، ویژگی ای است که باید در تمام سال های زندگی همراه یک زوج باشد نه فقط در ابتدای ازدواج.



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/18 ساعت 11:52 ص توسط سیدمهدی ملک الهدی


 سبک زندگی اسلامی

حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در سال 232 هجری قمری در شهر سامرا دیده به جهان گشود. 

حسن بن علی بن محمد ملقب به ابو محمد و ابن الرضا و معروف به عسکری (نظامی) بود. او و پدرش امامین عسکریین نامیده می شوند زیرا در شهر (سامرا) که در آن مجبور به زندگی بودند، در واقع یک پادگان نظامی بود. امام حسن عسکری یازدهمین امام شیعیان دوازده امامی پس از پدرش امام هادی (ع) و قبل از پسرش حضرت مهدی( عج) است که بیشتر طول عمرش را در حبس خانگی به سر برد؛ مخصوصاً به این دلیل که مشهور بود عسکری صاحب فرزندی خواهد شد که به عنوان منجی آخرالزمان قیام خواهد کرد تا زمین را از عدالت پر کند. امام حسن عسکری(ع) با نرگس خاتون(س)، دختر امپراطوری بیزانس ازدواج کرد. گفته می شود نرگس خاتون، پیرو توصیه هایی که در رؤیا به او شده، خودش را به بردگی فروخته تا به همسری امام حسن عسکری(ع) در بیاید. عسکری بیشتر عمر خود را محبوس بود تا اینکه عاقبت به دستور معتمد خلیفه عباسی مسموم شد و در سامرا در کنار قبر پدرش هادی به خاک سپرده شد.

سبک زندگی اسلامی در آموزه های امام حسن عسکری(علیه السلام)
از آنجا که تمامی امامان معصوم علیهم السلام برترین اسوه صفات عالیه انسانی بودند، رفتار آنان در همه ابعاد می تواند برای پیروانشان درس آموز باشد.

1. سخاوت و بخشندگی امام(علیه السلام)
سخاوت یکی از اخلاق های بارز در ائمه است. در روایت زیر این اخلاق الهی در مورد امام حسن عسکری بیان می شود:
محمد بن علی می گوید: زمانی بر اثر تهیدستی زندگی بر ما سخت شد. پدرم گفت: بیا با هم به نزد ابو محمد (امام عسکری علیه السلام) برویم. می گویند او مردی بخشنده است و به جود و سخاوت شهرت دارد. گفتم: او را می شناسی؟ گفت: نه، او را هرگز ندیده ام. با هم به راه افتادیم. در بین راه پدرم گفت: چقدر خوب است که آن بزرگوار دستور دهد به ما 500 درهم بپردازند! تا با آن نیازهایمان را برطرف کنیم. دویست درهم برای لباس، دویست درهم برای پرداخت بدهی و صد درهم برای مخارج دیگر! 
من پیش خود گفتم: کاش برای من هم سیصد درهم دستور دهد که با صد درهم آن یک مرکب بخرم و صد درهم برای مخارج و صد درهم برای پوشاک باشد تا به کوهستان (در اطراف همدان و قزوین) بروم. هنگامی که به سرای امام رسیدیم، غلام آن حضرت بیرون آمده و گفت: علی بن ابراهیم و پسرش محمد وارد شوند. چون وارد شده و سلام کردیم، امام به پدرم فرمود: «یا علی! ما خلفک عنا الی هذا الوقت؟ ; ای علی! چرا تا کنون نزد ما نیامده ای؟ 
پدرم گفت: ای آقای من! خجالت می کشیدم با این وضع نزد شما بیایم. 
وقتی از نزد آن حضرت بیرون آمدیم، غلام آمده و کیسه پولی را به پدرم داد و گفت: این پانصد درهم است، دویست درهم برای پوشاک، دویست درهم برای بدهی و صد درهم برای مخارج دیگر. آنگاه کیسه ای دیگر درآورده وبه من داد و گفت: این سیصد درهم است، صد درهم برای خرید مرکب و صد درهم برای پوشاک و صد درهم دیگر برای سایر هزینه ها، اما به کوهستان نرو بلکه به سوراء برو. (1)

2. ساده زیستی امام (علیه السلام)
ساده زیستی از ویژگی ها و اخلاق های زیبای همه ائمه بوده است که در روایتی که در ادامه می آید این اخلاق در امام حسن عسکری (علیه السلام) بیان می شود:
از آن جا که تمامی امامان معصوم علیهم السلام برترین اسوه صفات عالیه انسانی بودند، رفتار آنان در همه ابعاد می تواند برای پیروانشان درس آموز باشد.
کامل بن ابراهیم مدنی در مورد زهد و ساده زیستی امام عسکری علیه السلام می گوید: جهت پرسیدن سؤالاتی به محضر آن حضرت شرفیاب شدیم. هنگامی که به حضورش رسیدیم، دیدم آن گرامی لباسی سفید و نرم به تن دارد. پیش خود گفتم: ولی خدا و حجت الهی خودش لباس نرم و لطیف می پوشد و ما را به مواسات و همدردی با برادران دینی فرمان می دهد و از پوشیدن چنین لباسی باز می دارد. امام در این لحظه تبسم نمود و سپس آستینش را بالا زد و من متوجه شدم که آن حضرت پوشاکی سیاه و زبر بر تن نموده است. آن گاه فرمود: «یا کامل! هذا لله و هذا لکم; این لباس زبر برای خداست و این لباس نرم که روی آن پوشیده ام برای شماست.(2)

3. ایجاد روحیه ی تفکر در پیروان خود
اسحاق کندی فیلسوف عراق بود. او به تالیف کتابی با موضوع تناقضات قرآن همت گماشت. او آن چنان با شور و علاقه مشغول تدوین این کتاب گردید که از مردم کناره گرفته و به تنهایی در خانه خویش به این کار مبادرت می ورزید، تا اینکه یکی از شاگردانش به محضر پیشوای یازدهم شرفیاب شد. 
امام عسکری (علیه السلام) به او فرمود: «آیا در میان شما یک مرد رشید پیدا نمی شود که استاد شما را از این کارش منصرف سازد؟ !» عرض کرد: ما از شاگردان او هستیم، چگونه می توانیم در این کار یا کارهای دیگر به او اعتراض کنیم؟ ! 
امام فرمود: «آیا آنچه بگویم به او می رسانی؟» گفت: آری. فرمود: «نزد او برو با او انس بگیر و او را در کاری که می خواهد انجام دهد یاری نما، آنگاه بگو سؤالی دارم، آیا می توانم از شما بپرسم؟ به تو اجازه سؤال می دهد. بگو: اگر پدیدآورنده قرآن نزد تو آید، آیا احتمال می دهی که منظور او از گفتارش معانی دیگری غیر از آن باشد که پنداشته ای؟ خواهد گفت: امکان دارد. و او اگر به مطلبی توجه کند، می فهمد و درک می کند. هنگامی که جواب مثبت داد، بگو: از کجا اطمینان پیدا کرده ای که مراد و منظور عبارات قرآن همان است که تو می گویی؟ شاید گوینده قرآن منظوری غیر از آنچه تو به آن رسیده ای داشته باشد و تو الفاظ و عبارات را در غیر معانی و مراد متکلم آن به کار می بری؟ 
آن شخص نزد اسحاق کندی رفت و همانطوری که امام به او آموخته بود، با مهربانی تمام با او انس گرفت، سؤال خود را مطرح کرد و او را به تفکر و اندیشیدن وادار نمود. اسحاق کندی از او خواست سؤال خود را تکرار کند، در این حال به فکر فرو رفت و این احتمال به نظر او ممکن آمده و قابل دقت بود، برای همین شاگردش را قسم داد که منشا این پرسش را برای او بیان کند. او گفت: به ذهنم رسید و پرسیدم. استاد گفت: باور نمی کنم که به ذهن تو و امثال تو این پرسش خطور نماید، راستش را بگو، این سؤال را از کجا آموخته ای؟ شاگرد گفت: ابو محمد عسکری به من یاد داد. استاد گفت: آری، الان حقیقت را گفتی. چنین سؤالی جز از آن خاندان نمی تواند باشد. آنگاه نوشته های خود را در این زمینه در آتش سوزانید.(3)

4. ترویج فرهنگ صرفه جویی 
برنامه ریزی صحیح در زندگی موجب رشد اقتصادی و از زیر ساخت های توسعه اجتماعی و بالندگی اقتصادی یک جامعه محسوب می شود. در سیره امام حسن عسکری علیه السلام در این رابطه نکات قابل توجهی وجود دارد و در ذیل نمونه ای از آن را می خوانیم: 
محمد بن حمزه سروری می گوید: توسط ابوهاشم جعفری - که با هم دوست بودیم - نامه ای به محضر امام عسکری علیه السلام نوشته و درخواست کردم که آن حضرت دعا کند تا خداوند متعال در زندگی من گشایشی ایجاد بفرماید. وقتی که جواب را توسط ابوهاشم دریافت کردم، آن حضرت نوشته بود: «مات ابن عمک یحیی بن حمزة و خلف ماة الف درهم و هی واردة علیک، فاشکرالله و علیک بالاقتصاد و ایاک و الاسراف، فانه من فعل الشیطنة; پسر عمویت یحیی بن حمزه از دنیا رفت و مبلغ صد هزار درهم ارث باقی گذاشت و این درهم ها بر تو وارد می شود (به ارث به تو می رسد) پس خدا را سپاسگذاری کن و بر تو باد به میانه روی، و از اسراف بپرهیز که اسراف از رفتارهای شیطانی است. 
بعد از چند روزی، پیکی از شهر حران آمده و اسنادی را مربوط به دارایی پسر عمویم به من تحویل داد. من با خواندن نامه ای که بین آن اسناد وجود داشت، متوجه شدم که پسرعمویم یحیی بن حمزه دقیقا همان روزی فوت کرده است که امام علیه السلام آن خبر را به من داد. 
به این ترتیب از تنگدستی و فقر رهایی یافته و بعد از ادای حقوق الهی و احسان به برادرهای دینی ام، طبق دستور امام علیه السلام زندگی خود را بر اساس میانه روی تنظیم نموده و از اسراف و ولخرجی پرهیز نمودم و به این ترتیب زندگی ام سامان یافت در حالی که در گذشته فردی مبذر و اسراف کار بودم. (4)
-----------------------------------
پی نوشت ها: 
1. اصول کافی، کتاب الحجة، باب مولد ابی محمد الحسن بن علی، ح 3. 
2. مستدرک الوسائل، ج 3، ص 243. مستدرک سفینة البحار، ج 9، ص 220. 
3. المناقب، ج 4، ص 424و 425; بحارالانوار، ج 50، ص 311 و ج 10، ص 392. 
4.کشف الغمه، ج 2، ص 424.


  



نوشته شده در تاریخ 95/10/18 ساعت 11:47 ص توسط سیدمهدی ملک الهدی


میلاد امام حسن

تو آسمون عشق خورشید ایمانی

تو سومین نسل از شاه خراسانی


دست بیفشانید و عود بسوزانید که یازدهمین مسافر بهار، از راه می رسد؛ قدم هایش را شکوفه باران کنید

 

امام حسن عسکری علیه السلام: قبیح ترین و زشت ترین حالت و خصلت براى مؤمن آن حالتى است

که داراى آرزوئى باشد که سبب ذلّت و خوارى او گردد

**********

زمین را بیارایید و ثانیه ها را در عطر شکوفه های عشق بپیچید

هلهله کنید و پای بکوبید که اینک،یازدهمین فصل کتاب شیعه،

با دست های سبز مردی از تبار ملکوت، ورق می خود.


ولادت امام حسن عسکری(ع) مبارک باد.


قدم بر چشم های زمین نهاده ای و جهان روشن شد. صفا آورده ای به ماتمکده دل دنیا!
روشنایی آوردی به شب های بی ستاره اهالی!
ای ستاره دنباله دار! عشق، امروز، در سایبان مهربانی تو منزل می کند.



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/18 ساعت 11:41 ص توسط سیدمهدی ملک الهدی


ولادت-امام-حسن-عسکری-علیه-السلام

مولا حسن العسکری من بر تو اسیرم

بی عنایت شما آقا جونم می میرم

همه دنیا می دونن عزیز و سرور منی

روز محشر بخدا شافع محشر منی

مولانا یا حسن

جهان به کام غلام امام عسکری است

که شاه میشود آنکه غلام عسکری است

برای بار دهم مرتضی نما آمد

نمای عرش مزین بنام عسکری است

شیعیان مژده که از پرده برون یار آمد

عسکرى پورنقى مظهر دادار آمد

گشت از کان کرم گوهر پاکى ظاهر

ز صدف آن دُر تابنده به بازار آمد

 امام حسن عسکری علیه السلام

باز گیتى روشن آمد از جمال عسگرى

ماه گردون شد خجل پیش هلال عسگرى

موکب اجلال او چون شد پدید از گرد راه

محور آمد هر جلالى در جلال عسگرى



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/18 ساعت 11:32 ص توسط سیدمهدی ملک الهدی


رزق و روزی

1-ختم سوره واقعه جهت وسعت رزق :

جهت وسعت رزق ومعیشت از شب شنبه ، هر شب سه بار سوره مبارکه واقعه را بخواند وشب جمعه 8مرتبه بخواند واین عمل را پنج هفته بجای آورد وقبل از هر بار خواندن سوره این دعا را بخواند:

 

اَللَّهُمَّ ارْزُقنا رِزْقاً حَلاَلاً طَیِّباً مِنْ غَیْرِ کَدٍّ اِسْتَجِب ْ دَعْوَتَنَا مِنْ غَیْرِ رَدٍّ وَ اَعُوذُ مِنَ الْفَضِیحَتِین الفَقرا وَالدِّینِ وَاِدْفَعْ عَنِّی هَذَیْنِ بِحَقِّ الامَامِیْن الحسن وِالحُسَین بِرَحْمَتِکَ یاارحم الراحمین . فرموده اند این ختم تاثیر عجیبی دارد .

2-دعای گشایش رزق و روزی:

اللهم ارزقنی من فضلک الواسع الطیب رزقا واسعا حلالا طیبا بلاغا لدنیا و الاخره صبا و صباهنیئا مریئامن غیر کد ولا من احد من خلقک الاسعه من فضلک الواسع فانک قلب واسئلوا الله من فضله فمن فصلک اسئل ومن عطیتک اسئل و من یدک الملا اسئل

3-دعا به جهت وسعت رزق:

جهت تنگی روزی و رفع فقر 40 روز روزی یکمرتبه سوره مبارکه مزمل را بخواند.

4-دعا به جهت افزایش رزق و روزی:

براى رفع فقر و جلب وسعت و باز شدن در بهشت هر روز صد مرتبه بگوید:

لا اله الا اللّه الملک الحق المبین .

5-دعای افزایش رزق وروزی:

جهت جلوگیری از فقر، بخل، مرض و برای غنی شدن از نظر مادی در هر روز بین الطلوعین (بعد از طلوع فجر تا قبل از طلوع آفتاب) 10 مرتبه اسم مبارک «یا باسط» خوانده شود.

6-برای گشایش روزی صد مرتبه در روز بگوید :

یا وَهّاب

7-ختم سوره مبارکه طه جهت افزایش رزق :

سوره مبارکه طه را هر روز بعد از اذان صبح وقبل از طلوع آفتاب بخواند رزق او فراخ شودواز جایی که گمان نداشته باشد خدا برای او روزی برساند ،واگر در هنگام طلئع آفتاب بخواند روزی تازه به او رسد واگر کسی این سوره مبارکه را بنویسد وهمراه خود داشته باشد در پی پی هر حاجتی برود موفق گردد ، واگر برای اصلاح بین دونفر بخواهد برود قبل از رفتن این سوره را بخواند .

8-دعا جهت توسعه رزق از امام جواد علیه السلام:

جهت وسعت رزق مکرر گفته شود:

یا من یکفى من کل شى ء و لا یکفى منه شىء اکفنى ما اهمنى .

9-برای گشایش در هر روز 77 مرتبه بگوید :

یا غَفور یا وَدود

10-دعایى جهت زیاد شدن رزق و اداءدین:

على علیه السلام فرمود: شکایت کردم به پیغمبر از قرض ، پس فرمود: بگو یا على !پس اگر به قدر کوه بزرگى قرض دارباشى خدا ادا مى فرماید. ان شاء اللّه تعالى .

اللهم اغننى بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک .



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/13 ساعت 3:38 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


1-قرار نیست در کاری عالی باشید تا آن را شروع کنید . . . قرار است آن را شروع کنید تا در آن کار عالی شوید . . .

2-اعتماد ساختنش سالها طول میکشد ، تخریبش چند ثانیه و ترمیمش تا ابد . . .

3- ایستادگی کن تا روشن بمانی . شمع های افتاده خاموش می شوند . . .

4- دوست بدار کسی را که دوستت دارد . . . حتی اگر غلام درگاهت باشد. . . دوست مدار کسی را که دوستت ندارد . . . حتی اگر سلطان قلبت باشد . . .

5- هیچ کدام از ما با “ای کاش” . . . به جایی نرسیده‌ایم . . .

6- “زمان” وفاداریه آدمها را ثابت میکند . . . نه “زبان” . . .

7- همیشه یادمان باشد که نگفته ها را میتوانیم بگوئیم . . . اما گفته ها را نمیتوانیم پس بگیریم . . .

8- خودبینی ، دیدن خود نیست . . . خودبینی . ندیدن دیگران است . . .

9- هیچ آرایشی شخصیت زشت را نمی پوشاند . . .

10- آدمـها را به انــدازه لــیاقــت آنها دوست بدار و به انــدازه ظــرفــیت آنها ابراز کــن .


  




  پیام رسان 
+ هر کسی نام کسی گفت سرش بالا رفت ما که از لطف تو داریم سری در سر ها ازدحام است سر کوی شما اذن بده لااقل ما بنشینیم همین آخرها

+ سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم برگ زردی با سماجت شاخه را چسبیده بود دستهای خویش و دامان توام آمد به یادم یا حسین

+ سلام دوستان عزیز

+ سال پر خیر وبرکتی داشته باشین دوستان پارسی بلاگ

+ سال نو به همه دوستلن عزیز مبارک

+ سال نو بغیر از تعویض لباس و کفش وغیره سالی برای تعویض رفتار ها وکردارهایمان باشد برایملن ابدی ومبارکتر خواهد بود

+ سال1397 برای همه دوستان عزیز مبارک باشد

+ پیشاپیش سال پر خیر وبرکتی را در پناه مهدی صاحب الزمان برایتان ارزومندم انشالله سال ظهور حضرت بقیه باشد

+ الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

+ روز میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها پرستار تن رنجور ولایت، پرستار ارزش های مقدس عاشورا، زینب کبری(س) بر همه پرستاران و پیروانش مبارک باد.




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ