سفارش تبلیغ
صبا ویژن
03955809074 سید مهدی ملک الهدی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
نوشته شده در تاریخ 95/10/5 ساعت 6:50 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


دیوان پادشاهی عربستان در بیانیه ای از فوت یک شاهزاده سعودی خبر داد.

بر اساس این گزارش، در این بیانیه آمده است: شاهزاده «بدر بن سلمان بن سعود بن عبدالعزیز آل سعود» مُرد.

دیوان پادشاهی عربستان از فوت شاهزاده «بدر بن سلمان بن سعود بن عبدالعزیز آل سعود» و مادر شاهزاده «نوف بنت مساعد بن سعود بن عبدالعزیز آل سعود» خبر داد.
گفتنی است، شاهزاده «بدر بن سلمان بن سعود بن عبدالعزیز آل سعود» فرزند بیست و پنجم «ملک سعود بن عبدالعزیز» محسوب می شود.

طبق اعلام دیوان پادشاهی عربستان، مراسم تشییع جنازه این دو نفر امروز یکشنبه در شهر ریاض برگزار خواهد شد.

منبع: العالم



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/5 ساعت 6:47 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


موضع‌گیری حامیان دولت تدبیر و امید با نزدیکی به انتخابات سال 96 پررنگ‌تر، تند و تیزتر و پرتناوب‌تر شده است؛ کما این که در نخستین روز این هفته، در یک روز حداقل سه حامی پر و پا قرص دولت لب به اعتراض گشودند و ناخرسندی خود از عملکرد نامطلوب دولتمردان را به صورت جدی مطرح کردند.

 با نزدیک شدن به آخرین روزهای دولت یازدهم، ارزیابی‌ها و بررسی‌ها از عملکرد دولت روحانی با صدای بلندتری به گوش می‌رسد. از یک سو، منتقدین دولت و دلسوزان انقلاب اصول خود را همچنان حفظ کرده‌اند و تغییری در مواضعشان مشاهده نمی‌شود اما در نقطه مقابل، اردوگاه حامیان دولت یازدهم، از اعتدال‌گراها رفته، تا کارگزارانی‌ها و دیگر اصلاح‌طلبان، تزلزل و بی‌ثباتی آرا را به خود می‌بیند و البته در موضع‌گیری حامیان دولت تدبیر و امید با نزدیکی به انتخابات سال 96 پررنگ‌تر، تند و تیزتر و پرتناوب‌تر شده است؛ کما این که در نخستین روز این هفته، در یک روز حداقل سه حامی پر و پا قرص دولت لب به اعتراض گشودند و ناخرسندی خود از عملکرد نامطلوب دولتمردان را به صورت جدی مطرح کردند.

صادق زیباکلام، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و یکی از جدی‌ترین موافقان رویکرد سیاست خارجی دولت، در گفتگو با روزنامه آرمان با اعتراف به این که روحانی نتوانسته وعده‌های خود را محقق کند و محبوبیت خود را از دست داده، لبه تیز انتقاد خود را متوجه مسائل اقتصادی می‌کند. روزنامه آرمان هرچند تلاش می کند در میان تیترها و میان‌تیتر هایش انتقادات این فعال اصلاح طلب را مخفی کند، اما خوب نمیتواند کلام زیباکلام را سانسور کند.   صادق زیباکلام در این گفتگو می‌گوید:

 «بخشی از این کاهش محبوبیت مربوط به حوزه اقتصاد است. درست است که آقای روحانی همیشه آمار موفقیت‌آمیزی در خصوص اقتصاد می‌دهد و من هم هیچ تردیدی ندارم که در زمینه تورم و رشد ناخالص ملی، دولت ایشان موفقیت‌هایی داشته است و این موفقیت‌ها قابل انکار نیستند، ولی هنوز مشکلات جدی اقتصادی وجود دارد. متأسفانه امروز ما حدود 6 الی 7میلیون بیکار در جامعه داریم و رکود کمر اقتصاد ایران را شکسته است. این موارد، واقعیاتی است که نمی‌شود کتمان کرد. متأسفانه باید اذعان داشت درب هر خانه‌ای را که بزنید حداقل یک یا دو جوان بیکار با تحصیلات لیسانس در آن حضور دارد و هنوز آقای روحانی نتوانسته است مشکل بیکاری و رکود را در کشور و مشکل سرمایه‌گذاری خارجی را حل کند.»

در صفحه دیگر همین شماره روزنامه آرمان، گفتگوی محمد عطریانفر به چشم می‌خورد که البته نظراتش نسبت به زیباکلام خوش‌بینانه‌تر و لطیف‌تر است. اما او هم نمی تواند از ضعف های دولت روحانی عبور کند. این عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی معتقد است رئیس‌جمهور در طول این سه و نیم سال، هم ریزش آرا داشته و هم رویش رأی و می‌گوید آرای روحانی در سال 96 تفاوت چندانی با آرای شکننده سال 92 ندارد:

«رأی خاکستری دارای عقلانیت فردی بالایی است و معمولاً تحت تأثیر عواطف، آرزوها و آرمان‌های احزاب موافق و مخالف قرار نمی‌گیرد. با این وجود آرای آقای روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری 96 هم ریزش دارد و هم رویش. در طول سه سال و چند ماه گذشته آقای روحانی به تنهایی موفق شده رابطه مناسبی با مردم برقرار کند. مردم به خوبی متوجهند برخی از بن‌بست‌های پیش روی آقای روحانی یا به دلیل ضعف همکاران ایشان در دولت است یا اینکه شرایط عمومی کشور به شکلی بوده که این‌گونه مشکلات با وجود اراده رئیس‌جمهور برای رفع آن، بروز کرده است. به نظر من میزان آرای آقای روحانی در انتخابات 96 با سال 92 تفاوت زیادی پیدا نخواهد کرد و چه‌بسا ممکن است نسبت به گذشته افزایش هم پیدا کند.»

در همین روز جهانبخش خانجانی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، یکی دیگر از حامیان دولت یازدهم بود که این بار در قامت منتقد ظاهر شده بود. خانجانی در گفتگو با تسنیم عملکرد روحانی در طول ریاست جمهوری‌اش را به چالش کشید و برای توصیف این وضعیت، تعبیر «عملکرد روحانی، مهمترین رقیب روحانی» را بکار برد. او اظهار داشت:

«برآیند من از وضعیت جریان اصلاحات خوب است اما معتقدم روحانی یک رقیب بزرگ دارد و آن عملکرد خود دولت است. فراموش نکنیم مردم ما حزبی تمام عیار نیستند و عملکرد را می‌بینند. اگر جریان احمدی‌نژاد در سال 92 مقبول واقع نشد بخاطر عملکرد بد او بود و اگر جریان اصلاحات سال 84 شکست خورد بخاطر عملکرد خودشان بود و هیچ‌کس جز خود اصلاح‌طلب‌ها در شکست سال 84 نقش نداشت.»


زمانی که اظهارات و مواضع چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا در کنار یادداشت‌ها و گزارش‌های مطبوعات و رسانه‌های این جریان قرار می‌گیرد، جورچین نارضایتی عمومی حامیان دولت تکمیل می‌شود. به عنوان نمونه، روزنامه شرق در صفحه نخست خود یادداشتی به قلم سیدمرتضی افقه، اقتصاددان و استاد دانشگاه، منتشر نمود که عملکرد اقتصادی دولت را ناامیدکننده و ناکارآمد توصیف می‌کرد؛ بدین صورت که: «انتظار این بود که در دولت تدبیر و امید، با درک اهمیت و نقش رفاه اجتماعی در رضایت‌مندی توده مردم، تقویت این حوزه در دستور کار فوری رئیس‌جمهور قرار بگیرد. ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که بخش وسیعی از مردم کشور از فقر، نابرابری و نبود امکانات حداقلی رفاهی در بخش‌های مختلف در رنج هستند که اهمیت توجه تخصصی به این حوزه را در زمان حاضر حیاتی کرده است. به علاوه، نیاز به توضیح نیست که بخش وسیعی از فراگیری نیازهای مردم به بهداشت و درمان، ریشه در مشکلات اقتصادی-اجتماعی دارد که رفع آنها به‌طور معنی‌داری بر کاهش نیازهای پزشکی-بهداشتی مردم تأثیرگذار است تا مدام سخن از نبود منابع برای فلان طرح پزشکی مطرح نشود. در صورتی که در ماه‌های پیش‌ِرو، معضل هجمه‌ها به حوزه رفاهی حل نشود، می‌تواند به یکی از زمینه‌های منفی تبلیغات گروه‌های رقیب سیاسی در انتخابات آتی ریاست جمهوری علیه روحانی تبدیل شود.»


در مجموع، مسئله‌ای که با شدت و ضعف در میان اظهارات حامیان سرسخت روحانی به چشم می‌خورد، شکست خوردن دولت یازدهم در مشکلات اقتصادی و معیشتی است؛ اصلی‌ترین مشکلی که در سال 92 دوگانه مقاومت-سازش را شکل می‌داد و مهم‌ترین وعده‌ای که روحانی آن را مطرح کرد و اتفاقاً با آن رأی آورد! حال که پس از سه سال و اندی عمر دولت تدبیر و امید، محقق نشدن رونق اقتصادی و باقی ماندن -بلکه بدتر شدن- مشکلات بیکاری، رکود و... به چشم می‌خورد، بر حامیان دولت حرجی نیست که این آش شور را پس بزنند و آشپز را برای حل صدروزه مشکلات اقتصادی و چرخش همزمان کارخانه و سانتریفیوژ بازخواست کنند.



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/5 ساعت 6:44 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


جواد کریمی‌قدوسی نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در پی انتشار دادن سخنان محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در جلسه روز دوشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و واکنش‌ها نسبت به آن، نامه‌ای به ظریف نوشت.

متن کامل نامه عضو کمیسیون امنیت ملی به محمدجواد ظریف به این شرح است:

جناب آقای ظریف

وزیر محترم امور خارجه

سلام علیکم


بنده در آخرین جلسه کمیسیون امنیت با حضور جنابعالی و معاونین محترم حضور نداشتم ولی روز بعد در جریان مباحثی که جنابعالی در جمع کمیسیون امنیت ملی در موضوع علل نقض برجام که پایه آن را اعتماد به جان کری و عدم اصرار بر گنجاندن عدم تمدید قانون ایسا در متن برجام می‌دانید را شنیدم و بعد به اتفاق همکاران، نوار موجود را استماع نمودیم که تأیید مسائلی بود که همکاران بیان می‌کردند.

در این فرصت مطالبی را در این نامه تقدیم می‌دارم.

1- تمامی نمایندگان محترم در مجلس نهم موافق مذاکره با حفظ عزت ملت ایران با دستاورد توافقی که آمریکا نتواند آن را نقض کند بودیم ولا غیر.

2-این امر میسر نمی‌شود مگر با رعایت همه خطوط قرمز ولی امر مسلمین.

3-ولی امر مسلمین ضمن حمایت از تیم مذاکره‌کننده و تأکید بر حفظ خطوط قرمز در مذاکرات از ملت ایران و آنچه باید این ملت بدانند حمایت فرمودند.

4-ایشان فرمودند: در مذاکره مطلب محرمانه نداریم، باید ملت بدانند که چه می‌گذرد.

آقای ظریف! در حال حاضر مذاکرات کمیسیون مشترک برجام توسط طرف غربی در رسانه‌های دنیا پخش می‌شود ولی در روش جنابعالی همان مطالب با بیان محرمانه است و گزینشی به کمیسیون می‌دهید.

5-جنابعالی و آقای روحانی، اصل را بر عدم ارائه اطلاعات به نمایندگان و مردم قرار دادید و می‌گفتید همه چیز محرمانه است.

6-بنده و همکاران محترم در مجلس نهم در کمیسیون امنیت ملی آن زمان که شما برای گزارش شرکت می‌فرمودید بنا را بر این قرار می‌دادید که مسائلی که می‌فرمودید محرمانه است ولی همیشه ما بر اثر مبنای قانونی معتقد بودیم بسیاری از اخبار مذاکره را مردم باید بدانند. (البته نه همه آن را) و شما معتقد بودید که هیچ مطالبی نباید به بیرون رود.


7-اطلاع مردم و مواضع نمایندگان و راهپیمایی 22 بهمن بنا بر نقل خودتان در جلسات مذاکرات تأثیر بسیار مثبتی داشت ولی همیشه مورد انتقاد و حملات وسیع رسانه‌های جریان وابسته به دولت قرار می‌گرفت.

8-امروز هم که برجام به این سرنوشت مبهم و شوم که با نقض عهد جدی و حتمی و قانونی دشمن ما آمریکا مواجه شده است باز هم بر همان سیاست که همه چیز محرمانه است پافشاری می‌کنیم.

9-آقای ظریف! از صمیم قلب پذیرش اشتباه در این خطای راهبردی که با تدوین استراتژی مذاکرات منهای کنگره و سنای آمریکا رخ داد را ارج می‌نهم. قطعا پذیرش این اشتباه نه اینکه شما را کوچک نمی‌‌کند که بر قدر شما می‌افزاید.

 
10 ـ یک بار دیگر از طرف خود و بسیاری از دلسوزان انقلاب از مواضع شجاعانه شما در کمیسیون امنیت ملی که مشروح آن را بنده خود و جمعی دیگر از نمایندگان ملت استماع کردیم و مکتوب شد ارج می نهم.

جان کلام؛ اگر به این تاکید ولی امر مسلمین توجه می شد که به شما و آقای روحانی می فرمودند باید توافقی داشته باشید که آمریکا نتواند آن را نقض کند، راه آن این بود که باید با هیئت حاکمه آمریکا یعنی دولت آمریکا، کنگره و سنا این توافق انجام می شد.

همانطوری که در ایران با 5 گام برجام مسیر قانونی خود را طی نمود. 1 ـ دولت 2 ـ شورای عالی امنیت ملی 3 ـ مجلس شورای اسلامی 4 ـ جمع بندی و ابلاغ توام با شروط توسط ولی امر مسلمین 5 ـ اعلام آمادگی رئیس جمهور ایران برای اجرای برجام و اقدام مقابله با مثل در هنگام نقض برجام.

جناب آقای ظریف، ملت از جنابعالی انتظار دارد همین مباحثی را که در کمیسیون مطرح کردید در رسانه ها هم بیان بفرمایید زیرا ملت این حق را دارد که بی واسطه این مسائلی را که فرمودید بشنوند.

جواد کریمی قدوسی

نماینده مردم شریف مشهد و کلات و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس هشتم، نهم و دهم»

منبع: فارس


  



نوشته شده در تاریخ 95/10/5 ساعت 6:40 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


مهدی محمدی در کانال تلگرامی خود نوشت:

 3ویژگی احتمالا انتخابات 96 را تا منتها درجه ممکن متمایز خواهد کرد:
 
1- در طول تاریخ پس از انقلاب، هیچ رییس جمهوری به اندازه آقای روحانی، در پایان دور اول ریاست جمهوری خود، با "انباشت تقاضا برای تغییر" و "سیل نارضایتی" مواجه نبوده است.
 
2- مردم ایران در طول دهه های گذشته، تقریبا همواره، مشکلات کشور را برحسب گرایش های سیاسی خود، به گونه ای متفاوت اولویت بندی می کرده اند. برای نخستین بار است که مردم، صرف نظر از گرایش سیاسی شان، همگی، متفق القولند که مشکل کشور "رکود و بیکاری" است و مقصر شماره یک آن هم دولت است.
 

3- برای نخستین بار، و به طور بی سابقه، جریان انقلابی، به این درک دستجمعی رسیده است که برای پایان وضع موجود، باید آماده هر نوع از خودگذشتگی باشد.



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/5 ساعت 6:35 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


 

تنش در مجلس بر سر اظهارات نماینده دلواپس/ ظریف به سه بیان گفت محرمانه است/ عصبانیت عضو هیات رییسه

نماینده مردم مشهد که متن مذاکرات محرمانه جلسه کمیسیون امنیت ملی را منتشر کرده است، در جلسه علنی امروز به دفاع از کارش پرداخت اما در حین صحبت‌هایش اشاره‌ای داشت به موضوع محرمانه بودن، آنجا که از قول ظریف گفت: «بیرون نمی‌گویم اما خدمت شما می‌گویم».

به گزارش خبرآنلاین، در جلسه علنی امروز مجلس، مصطفی کواکبیان نسبت به عملکرد جواد کریمی قدوسی تذکر داد . در آن زمان لاریجانی به کریمی قدوسی اجازه پاسخ نداد اما در حدود دو ساعت بعد میکروفون کریمی قدوسی باز شد. در این مدت او متن مکتوب مذاکرات کمیسیون امنیت ملی را به خبرنگاران پارلمانی داد. این متن امضای 13 نماینده را در پای خود دارد.

کریمی قدوسی در جلسه علنی گفت: پیرو مطالبی که آقای کواکبیان فرمودند و اشاره‌ای داشتند به کسی که نوار صوتی مذاکرات امنیت ملی را منتشر کرده است و آن را تکذیب کردند،‌ خواستم برای تنویر افکار همکاران محترم و ملت عزیز اشاره ای داشته باشم. همکاران عزیز، ماده 77 آیین نامه داخلی مجلس اشاره می‌کند که نمایندگان بر اساس اصول 84 و 86 در اظهار نظر درباره همه مسائل کشور مصونیت دارند.

او ادامه داد: البته اینجا مرز شرع و قانون و حق و حقوق افراد کاملا محفوظ است و به مباحث کلی نظام که ما هم سوگند خورده ایم اشاره می کند که ما برای آنها شبانه روز موافقت و مخالفت و اظهار نظر می کنیم. چراکه اظهارنظر حق نمایندگان است اما مطلبی که پیش آمد و شبهاتی که در رسانه ها پدید آمد اشاره می کنم که چه ریشه ای داشت. بر اساس همان اصولی که همه کمیسیون ها با وزارتخانه های مربوطه دارند، برای بررسی بودجه وزرا و معاونین دعوت می شوند. جناب آقای ظریف و معاون ایشان هم تشریف آوردند به کمیسیون امنیت ملی که هم پاسخ دیدار اعضای کمیسیون باشد و هم بحث بودجه 96 را مطرح کنند.

کریمی قدوسی اظهار کرد: ایشان در فضای کمیسیون تحلیل خود نسبت به نقض برجام از ناحیه آمریکا تحلیل و تفسیر کردند. متن نوار را بنده پیاده کردم و در اختیار رسانه ها قرار دادم که همه مردم ملاحظه کنند که هیچ مطلب محرمانه ای در آن نیست. اصلا دانستن این مطالب باعث تقویت انسجام ملی ما می شود. باعث عزم و اراده ما برای ایستادگی برای دریافت حقوق ما می شود.

او ادامه داد: همین الان هم که کمیسیون مشترک برجام برگزار می شود، جلسه که تمام می شود بلافاصله کمیسیون، مذاکرات را در فضای دنیا پخش می کند. حالا اگر این موضوعات به کمیسیون امنیت بیاید و ما به اطلاع مردم برسانیم، آن هم این مسائل عادی،  آیا خلاف است؟ این فضاسازی ها در حق همه نمایندگان جفا بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی سپس بخش هایی از من پیاده شده را خواند. در این متن ظریف اشاره ای دارد که این سخنان را برای اعضای کمیسیون مطرح می کند و نه بیرون. کریمی قدوسی اما اینگونه گفت: همکاران آمدند، نوار را گوش کردند و با آنچه پیاده شده بود، تطبیق دادند و آن را امضا کردند. آن چیزی که آقای ظریف گفتند این است که می فرمایند «بر اساس توافقی که با آقای کری کردم،‌ من الان عرض می کنم،‌ بیرون نمی گویم اما خدمت شما می گویم. من اشتباه کردم، بر اساس توافقی که کردیم، ما استراتژی خودم را کنار گذاشتیم و بر مبنای آن توافق آمدیم آن را اعلام کردیم که تبدیل شد به موضع جمهوری اسلامی من این را می پذیرم. من اشتباه کردم. عرض کنم خدمتتان ولی ما این کار را کردیم». در جای دیگری در این نشست می فرمایند: «این قضیه ماوقع بحث تمدید تحریم هاسا که چرا تحریم ها تمدید شد. یعنی ما با یک صحبتی که با آقای کری کردیم و قولی که آقای کری داد، ما آمدیم یک موضع علنی گرفتیم. من اشتباه کردم. رسما ما نمی بایستی بر اساس حرف این بابا -یعنی کری- می کردیم. ما باید بر اساس همان استراتژی که تعیین کرده بودیم،  که باید کنگره را حذف می کردیم، در هشت سال اول بر اساس آن عمل می کردیم. من هیچ اجباری نداشتم.

وی در پایان تاکید کرد: هیچ خدشه ای به آن وارد نیست. درست نص صریح اختیارات نمایندگان است که اصل هشتاد و چهارم در قانون اساسی می گوید هر نماینده ای در برابر تمام ملت مسئول است و حق دارد در مسائل داخلی و خارجی کشور اظهار نظر کند.

از میانه سخنان کریمی قدوسی جو مجلس متشنج شد. نمایندگانی از جای خود برخواستند و صدای همهمه بلند شد. برخی «دو دو» می گفتند که نشان از مخالفت دارد.

در این بین بهروز نعمتی از رئیس مجلس درخواست که برای بیان تذکری،‌ میکروفون او را باز کند. لاریجانی خطاب به او گفت: مثل اینکه از بررسی برنامه خسته شده اید که تذکر می دهید. اما رئیس مجلس به نعمتی اجازه تذکر داد. نعمتی از سخنان کریمی قدوسی عصبانی بود و با صدای بلند سخن می گفت.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس به جلسه ای که برای بازبینی مذاکرات امنیت ملی با وزیر امورخارجه برگزار شده بود، اشاره کرد و گفت: بحث‌های که آقای کریمی قدوسی می کنند به حاشیه بردن مجلس است. در جلسه ای بنده، آقای محبی نیا و آقای کریمی قدوسی بودیم و خط به خط مطلبی که در دفتر حضرتعالی در مجموعه تالار آیینه بیان شده است را بررسی کردیم.

بهروز نعمتی با بیان اینکه متاسفانه موضوع دارد به انحراف کشیده می شود، ادامه داد: آقای ظریف درباره یکی از موضوعات گفتند که ما سه استراتژی داشتیم که اگر استراتژی شماره یک را انجام می دادیم بهتر بود. من در این زمینه اشتباه کردم. نه اینکه روی کل موضوع برجام اشتباه کرده باشد.

وی گفت: در همان جلسه اعلام می شود که یک، ‌موضوع خصوصی است،‌ دو، به کرات آقای ظریف می گویند محرمانه است و سوم می گویند غیر قابل انتشار است و ما می خواهیم برداروارانه موضوعی را مطرح کنیم.

نعمتی اظهار کرد: یکی از بحث هایی که همیشه در مجلس وجود داشته، این است که همیشه می گوییم که آقایان وزرا روزنامه ای به ما توضیح می دهند. حالا که محرمانه ها بیان شده، آیا مسائل محرمانه باید به روزنامه ها کشیده شود؟

وی اظهار کرد: خواهشم این است که آقای رئیس و دوستانی که در هیات رئیسه هستند، این مسائل را حل کنید. نباید بگذاریم این بی اعتمادی پیش بیاید و وزرا نتوانند در مجلس حرفشان را بزنند.

در ادامه، جلسه به دستور کار که همان بررسی برنامه ششم توسعه است برگشت اما مجلس آرام نشد. نمایندگان زیادی سر جای خود نبودند و گعده هایی ایجاد شده بود. لاریجانی چند بار از نمایندگان خواست که به جلسه برگردند چراکه به گفته او موضوعات مهمی در دستورکار بود. او از نمایندگان خواست که بعد از ساعت 4 و نیم که جلسه وارد تنفس می شود، به موضوع بپردازند.

در این بین حتی حسینعلی حاجی دلیگانی که در پشت میز خود بود و می خواست به عنوان موافق موضوعی صحبت کند، به ماجرا اشاره  و از کریمی قدوسی دفاع کرد و علیه نعمتی موضع گرفت. اما لاریجانی از او خواست که موضوع ادامه پیدا نکند و در حمایت از نعمتی گفت: آقای نعمتی گفتند که از چند موضوع ایشان (اشاره به ظریف) تنها درباره یک موضوع این حرف را زده است اما فقط موضوع محرمانگی مطرح نیست.



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/5 ساعت 6:31 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


  مصطفی میرسلیم که اولین رقیب روحانی در انتخابات ریاست جمهوری 96 است را باید یک ورزشی نامید!



به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حزب موتلفه  نامزد نهایی خود برای انتخابات ریاست جمهوری 96 را معرفی کرد و او هم کسی نبود غیر از مصطفی میرسلیم. 

مصطفی میرسلیم هم سال هاست در گوشه ای ورزش برای خود دفتر و دستکی دارد. او که از جوانی به شنا علاقه داشته و مثل دیگر هم حزبی اش، غفوری فرد، از جوانی سابقه ورزشی داشته، از همان دهه 70 برای خود تشکیلات یکی از فدراسیون های ورزشی را در اختیار گرفته و تقریبا مثل احمد ناطق نوری از دیرباز همان جا بوده و در کنار همه مسئولیت هایش که شاید خیلی از آنها مثل حضور در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تحصیلاتش در رشته مکانیک همگونی ای نداشته است، ورزشی بوده. اگرچه این اواخر سر اصرار محمود گودرزی برای اجرای قانون ممنوعیت حضور دو شغله ها در ورزش به شدت شاکی شده بود و با صدایی رسا در یکی از جلسات جمعی روسای فدراسیون ها با محمود گودرزی، وزیر وقت ورزش دولت یازدهم، از او برای این قانون و اجرایش گلایه کرده بود.

میرسلیم حالا اولین کاندیدای رقیب روحانی است که به صورت رسمی وارد عرصه انتخابات شده و اتفاقا از حوزه ورزش آمده است. این البته اولین مقام مسئول در ورزش نیست که کاندیدای چنین سمتی شده. در سال 1380 ، مصطفی هاشمی طبا به عنوان رئیس وقت سازمان ورزش نامزد نهایی برای رقابت در انتخابات با رئیس جمهور دولت اصلاحات شد و کمترین رای را آورد. 4 سال بعد هم محسن مهرعلیزاده دقیقا با همان سمت نامزد انتخابات شد و دوباره کمترین رای را بین نامزدها بدست آورد.



  



نوشته شده در تاریخ 95/10/5 ساعت 6:28 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


محمدجواد لاریجانی

محمدجواد لاریجانی گفت:

در بحث هسته‌ای تئوری باید رفع تجاوز باشد نه اینکه با دزدی که به خانه آمده معامله کرده و نتیجه آن را برد-برد بدانیم.

وی در نشست بزم اندیشه که در محل موسسه جوانان آستان قدس رضوی با موضوع «توطئه نفوذ» برگزار شد اظهار کرد: عده‌ای در داخل سعی دارند تصویری غیرواقعی از آمریکا ارائه دهند اما در مکتب اهل‌بیت، باطل به خاطر اینکه ظاهر قدرتمندی دارد پذیرفتنی نیست.
اهم اظهارات وی در ادامه می آید: 
در موضوع مذاکرات هسته ای این‌طور نبود که ما حق شخصی را خورده باشیم و قرار باشد آن را پس بدهیم و به همین خاطر من با منطق برد- برد مخالف بودم.منطق برد- برد در رابطه با جایی است که می‌خواهیم معامله کنیم ولی در بحث هسته‌ای که دزدی به خانه ما آمده تئوری باید رفع تجاوز باشد نه اینکه با دزد معامله کنیم چراکه آنان از قدرتمند شدن ما هراس دارند و می‌خواهند ساق پای ما را بشکنند درحالی‌که نمی‌توانند و این مسئله به آنان تفهیم شده است.
حوادث مصر دو عبرت برای ما دارد نخست اینکه فهم از دین چیز ساده‌ای نیست و باید دین را درست بفهمیم و دیگری اینکه هرگونه فهم از دین نیز نمی‌تواند جای خالی مکتب اهل‌بیت را پر کند. ... رهبران ما نباید به آمریکا اعتماد کنند چراکه مرسی همان فریبی را خورد که مصدق خورده بود درحالی‌که مصدق سکولار و مرسی یک مسلمان بود.
گروهی معتقد به اسلام بودند اما اظهار می‌کردند که این دین باید محدود به رندگی خصوصی باشد و در حوزه عمومی یعنی حکومت و جامعه مدنی نباید دخالت داشته باشد درحالی‌که خصوصی‌ترین بخش زندگی ما حب الله است و ما نمی‌توانیم با یک خط کش حوزه عمومی و خصوصی را جدا کنیم.
افرادی مطرح کرده‌اند که اسلام یک دین خشن است و برای اعراب نازل‌شده و اگر ما بخواهیم با اسلام پیشرفت کنیم مثل این است که با دوچرخه بخواهیم به کره ماه برویم ومتاسفانه این شبهات و ادعاها در دوره اصلاحات و در روزنامه‌های رسمی کشورمان توسط یک فرد بی‌خرد مطرح‌شده است.درجایی دیگر این شخص عنوان کرده است که حضرت علی در جنگ‌های خیبر و غیره افرادی را به هلاکت رساندند و واقعه کربلا به خاطر انتقام و خونخواهی این افراد بوده است و درنتیجه واقعه کربلا را به یک جنگ قبیله‌ای و خانوادگی تقلیل داده است. انتشار این مطالب در روزنامه‌های رسمی کشور و در زمان اصلاحات از نمونه‌های آشکار نفوذ است و این در حالی است که وقتی این روزنامه را بستند آن‌ها فریاد نبود آزادی سردادند.
بصیرت من‌درآوردی نیست بلکه باید فهم خودمان را از منابع دینی و قرآن بالا ببریم.بصیرت در حوزه سیاست نیز حیاتی و به معنای فهم درست وضعیت است بدین معنا که باید بدانیم کجا هستیم و برداشت ما از وضعیت موجود نه خیال پردازانِه بلکه بر مبنای واقع‌گرایی استوار باشد.
دشمن می‌خواهد فهم ما را از وضعیت موجود دست‌کاری کرده و تغییر دهد و این در حالی است که عده‌ای در داخل کشور نیز تصویری غیرواقعی از آمریکا به مردم ارائه می‌دهند.این دسته از افراد عنوان می‌کنند که آمریکا کشور پیشرفته‌ای است که برای این پیشرفت زحمت‌کشیده و ما باید با آن‌ها کنار بیاییم چراکه آن‌ها زور اتمی، تبلیغاتی و اقتصادی دارند و ما را نابود می‌کنند. این افراد اظهار می‌کنند که باید به فکر جیب مردم باشیم و نباید با آمریکا درگیر شویم چراکه آن‌ها می‌توانند بانک‌های ما را قفل کنند و مگر ما دیوانه هستیم که با آمریکا درگیر شویم؟
ما باید از انحراف آگاه باشیم چراکه اگر انحراف پیدا شود نه اصول‌گرا می‌شناسد و نه اصلاح‌طلب. در جریان اصلاحات انحراف سنگینی پیدا شد و گروهی که معتقد به‌نظام سکولار هستند ادعا کردند که حکومت نباید دینی باشد و کشورهای ژاپن، فرانسه، آمریکا را مثال زدند که ولایت‌فقیه ندارند و پیشرفت کرده‌اند. ... جبهه اصول‌گرا نیز در معرض انحراف است چنانچه این انحراف را در نحوه عمل احمدی‌نژاد و اطرافیانش شاهد بودیم که به تعبیر شیخ مفید این انحراف از نوع غلات در دین است بدین معنا که یک شخصیت محبوب اسلامی را در نظر گرفته و حب او را مقدم بر همه‌چیز می‌دانند و به خاطر علاقه به یک شخصیت سیاسی او را بزرگ‌تر ازآنچه هست جلوه می‌دهند.
منبع: انتخاب


  



نوشته شده در تاریخ 95/10/4 ساعت 2:6 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


هواپیماهای بدون سرنشین هر روز نقش مهم تری را در میادین نبرد به عهده گرفته و تعداد بیشتری از آنها وارد خدمت می شوند.

 
اقداماتی نظیر شناسایی، نقشه برداری و انجام حملات به اهداف سطحی از جمله نقش هایی هستند که پهپادها امروزه به عهده گرفته اند که برای ایفای این نقش ها، نیازمند در اختیار داشتن تجهیزات و زیرسامانه های لازم هستند.
 
یکی از مهمترین لوازم در زمینه فعالیت پرنده های بدون سرنشین، حل مسئله موتور آنهاست؛ موتورهایی با مصرف سوخت کمتر و توان برون دهی بالاتر از جمله گزینه های ضروری در این بخش محسوب می شوند که یکی از انواع بهترین موتورها برای پرنده های بدون سرنشین، گونه "وانکل" به حساب می آید.
 
آشنایی با فناوری موتورهای وانکل
 

وانکل‌ به موتورهایی گفته می‌شود که فاقد پیستون بوده و اصطلاحا، دورانی یا درون سوز هستند. در موتورهای وانکل، فشار حاصل از احتراق، نیرویی بر روتور (چرخانه) وارد می‌کند و باعث چرخش آن می‌شود یعنی همان کاری که پیستون در موتورهای دیگر می‌کند. اما در موتورهای وانکل، پیستون از چرخه تولید توان در موتور حذف شده و توان مورد نیاز برای حرکت میل‌لنگ‌ها، از چرخش روتور در داخل موتور تولید می‌شود.

مهمترین مزیت این کار، اولا کاهش وزن موتور و ثانیا، انجام کارهای مورد نیاز، یعنی چرخش میل‌لنگ و نهایتا حرکت‌دادن محور با همان توان و یا حتی کمتر است به این معنا که در موتورهایی که با پیستون کار می‌کنند، گاز ناشی از احتراق سوخت باعث حرکت پیستون‌ها شده و با حرکت پیستون‌ها، میل ‌لنگ‌ها به چرخش درآمده و نهایتا محورها به حرکت در می‌آیند.
 
وانکل 
عملکرد موتور وانکل در 4 مرحله


مشابه همین فرآیند با وسعت کمتری در مورد پهپادها نیز صادق است اما حالا با حذف فرآیند کارکردن پیستون‌ها برای دست‌یابی به حرکت محور و چرخش ملخ‌ پهپاد، مصرف انرژی و احتراق سوخت در موتور، کاهش یافته و با سبک‌شدن وزن موتور به خاطر حذف پیستون‌ها، قطعا پرنده بی‌سرنشین با سرعت بیشتر و برد بیشتری می‌تواند عملیات انجام دهد.
 
تفاوت‎ها وانکل با موتور معمولی

بررسی چند فاکتور مهم زیر، موتورهای دورانی را از موتورهای پیستونی کاملا متمایز و نقش آنها را در فعالیت پهپادها، بیش از پیش نمایان می‎کند:

1- قطعات متحرک کمتر:

موتورهای دورانی در مقایسه با موتورهای چهار زمانه پیستونی قطعات متحرک کمتری دارند. یک موتور دورانی دو روتوره، سه قطعه متحرک اصلی دارد: دو روتور و یک محور خروجی.

این در حالی‎ست که ساده‎ترین موتورهای پیستونی چهار سیلندر دست‎کم 40 قطعه متحرک دارند: پیستون‎ها، شاتون‎ها، میل‎لنگ، میل بادامک، سوپاپ‎ها، فنر سوپاپ‎ها، اسبک‎ها، تسمه تایمینگ و.... کم بودن قطعات متحرک می‎تواند دلیلی بر قابلیت اعتماد و اعتبار موتورهای دورانی باشد و به همین دلیل است که کارخانه‎های سازنده وسایل هوانوردی (هواپیما و کایت‎های با موتور احتراق داخلی) موتورهای دورانی را به موتورهای پیستونی ترجیح می‎دهند.

2- کارکرد نرم و بدون لرزش:

تمام قطعات موتور دورانی به‎طور پیوسته در حال چرخش، آن هم در یک جهت هستند که در مقایسه با تغییر جهت شدید قطعات متحرک در موتورهای پیستونی از ارجحیت خاصی برخوردارند.

موتورهای دورانی به‎دلیل تقارن خاص قطعات گردنده دارای بالانس داخلی است که هرگونه ارتعاشی را از بین می‎برد. همچنین انتقال قدرت در موتورهای دورانی نیز نرم‎تر است؛ زیرا هر احتراق در طول 90 درجه چرخش روتور حاصل می‎شود.

از آن‎جایی‎که چرخش محور خروجی سه برابر چرخش روتور است، پس هر احتراق در طول 270 درجه چرخش محورخروجی حاصل می‎شود. این یعنی یک‎موتور تک‎روتوره در سه ربع گردش محورخروجی خود، قدرت انتقال می‎دهد؛ اما در موتور تک سیلندر پیستونی احتراق در طول 180 درجه از دو دور گردش میل لنگ یا یک ربع گردش محور خروجی آن رخ می‎دهد.

 3- حرکت آهسته تر قطعات اصلی موتور:

از آن‎جایی‎که گردش روتور یک سوم گردش محور خرو‎جی آن است، قطعات اصلی موتور آهسته‎تر از قطعات موتورهای پیستونی حرکت می‎کنند که این موضوع قابلیت اطمینان به این موتور را بالا می‎برد. 
 
از سایه آمریکایی تا راهزن صهیونیست
 
دو مدل از پهپادهای معروف در سطح جهانی که البته برای ایرانیان نیز اسم های آشنایی هستند، از موتورهای وانکل استفاده می کنند که یکی پهپاد آمریکایی RQ-7 Shadow و دیگری پهپاد هرمس 450 ساخت رژیم صهیونیستی است.
 
وانکل 
پهپاد شادو
 
پهپاد آمریکایی از یک دستگاه موتور وانکل پیستونی مدل AR741 ساخت شرکت انگلیسی UAV Engines با ظرفیت 208 سی سی و توان 38 اسب بخار و وزن 10 کیلو و 700 گرم استفاده می کند. مصرف سوخت این موتور 235 گرم در ساعت است.
 
وانکل 
پهپاد هرمس 450

در مدل هرمس 450 نیز از یک محصول دیگر از همین شرکت انگلیسی از سری R802/902(W) استفاده شده است که این موتور توانی در حد 53 اسب بخار را دارد. وزن این موتور در حدود 19.5 کیلوگرم و ظرفیت آن 294 سی سی بوده و مصرف سوخت این موتور هم 256 گرم در ساعت است.
 
پهپادهای مورد نظر که در بالا به آنها اشاره شد همگی سابقه تجاوز به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران را دارند که البته در مورد پهپاد شادو آمریکایی این پرنده با موفقیت به زمین نشانده و از فناوری های آن استفاده شد و گونه ای از پهپاد هرمس که به احتمال فراوان هرمس 450 بود نیز توسط پدافند هوایی سپاه در اطراف تاسیسات اتمی نطز هدف قرار گرفته و نابود شد.
 
از شاهد تا صراط؛ مسیر جدید ایرانی در موتورهای وانکل
 
جمهوری اسلامی ایران در سال 1386 برای اولین بار خط تولید موتورهای وانکل خود را راه اندازی کرده است ولی نمونه پهپاد هرمس 450 با موتور انگلیسی آن از سال 1994 عملیاتی است. اصولا کشور انگلستان یکی از پیشروهای اصلی در این صنعت به حساب آمده و دهها سال سابقه فعالیت در این حوزه را دارد اما ایران با حدود 10 سال سابقه در این بخش توانسته است فاصله خود با بزرگان در این بخش را بسیار کم کرده و در برخی بخش ها نیز از آنها سبقت بگیرد و با بررسی نمونه های جدید می توان با اطمینان خاطر از کیفیت و جایگاه بالای موتورهای ایرانی پهپادهای کشورمان سخن گفت
 
در سالهای قبل، سپاه پاسداران اجازه انتشار مشخصات دو مدل از موتورهای وانکل  خود با اسم های شاهد 783 و شاهد 788 را داده بود تا نشانه ای از روند رو به رشد این بخش در سپاه باشد. موتور شاهد 783 موتوری با وزن 12.8 کیلوگرم است و ظرفیت آن 208 سی سی است. توان برودهی این موتور 38 اسب بخار است. موتور شاهد 788 یک موتور وانکل به وزن 15.5 کیلوگرم است که ظرفیت آن 294 سی سی بوده و توان برون دهی آن 50 اسب بخار است.
 
 اما در جریان نمایشگاه هوایی کیش، صنایع دفاعی کشورمان دو مدل موتور جدید از نوع وانکل به اسم صراط 01 و صراط 02 را به نمایش گذاشتند که مشخصات آن، سطح جدیدی از توان متخصصان کشورمان را نشان می داد.
 
این دو مدل در توان ها و وزن های مختلف طراحی و ساخته شده اند. صراط 01 ظرفیتی بالغ بر 208 سی سی داشته و توان برون دهی آن 35 اسب بخار است و میزان مصرف سوخت آن 420 گرم در ساعت و وزن آن 11 کیلو و 300 گرم است.
 
وانکل 
موتور صراط 01
 
در موتور صراط 02 شاهد افزایش قدرت به شکل مشخصی هستیم. در این موتور ظرفیتی بالغ بر 416 سی سی تعریف شده و توان برون دهی آن به 60 اسب بخار رسیده است. وزن این موتور 21 کیلوگرم و مصرف سوخت آن 840 گرم در ساعت است.
 
وانکل 
موتور صراط 02
 
آنچه که مشخص است در مقایسه با موتورهای انگلیسی، نمونه های معرفی شده ایرانی در سطح همسانی با تولیدکنندگان برتر جهان قرار گرفته و صراط 2 به عنوان یک موتور تماما ایرانی، در بخش توان برون دهی و قدرت بر مبنای اسب بخار، از نمرات بهتری برخوردار است.
 
اگرچه تجربه ثابت کرده که همواره در نمایشگاهها و مراسمات مختلف کشورمان، نمونه هایی در معرض نمایش قرار می گیرند که به نسبت تولیدات جدید نیروهای مسلح، در رتبه های پایین تری قرار دارند، اما همین نمونه های سالهای قبل نیز نشان می دهد در مباحث مربوط به پرنده های بدون سرنشین، کشورمان جای خود را در رتبه های برتر جهان محکم کرده و بهترین پهپادهای ایرانی هم اکنون در حال نبرد با اشرار و تروریست های مجهز و حمایت شده در نقاط مرزی یا خط مقدم دفاع از جبهه مقاومت هستند.


  



نوشته شده در تاریخ 95/10/4 ساعت 1:51 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی سخنانی

در همایش گرامیداشت سالروز فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل سپاه حفاظت هواپیمایی

اظهار داشت: از ابتدای انقلاب اسلامی یکی از اهداف دشمنان این بود که امنیت را در

         بخش هوایی از ایران سلب کنند و سپاه با تلاش خود دشمن را ناامید کرده است.

وی تصریح کرد: در سالهای اخیر نیز این ماموریت سپاه حفاظت هواپیمایی به بهترین نحو در حال انجام است.

جعفری گفت: امنیت شرط اول پیشرفت و رشد هر جامعه ای است و الزام اولیه هر جامعه، برقراری امنیت است و برای همین با پیروزی انقلاب دشمنان اولین هدفشان ایجاد نا امنی در کشورمان بود.
 
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمنان می‌خواستند این را ثابت کنند که نظام انقلاب اسلامی قادر به تامین امنیت خود نیست، افزود: سپاه توانسته در همه عرصه های امنیتی و دفاعی وظیفه خود را به بهترین نحو انجام بدهد.
 
چرا جامعه ما با وجود این همه دشمنی که توسط کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای علیه اش برنامه ریزی میشه و دلار و ریال‌های زیادی خرج میکنند با این امنیت مثال زدنی همراه است؟
 

وی با طرح این سوال که «چرا جامعه ما با وجود این همه دشمنی که توسط کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای علیه آن برنامه ریزی شده و دلار و ریالهای زیادی خرج می‌کنند، با این امنیت مثال زدنی همراه است؟» گفت: امروز برخی تماس ها بین کسانی که هیچکس فکرش را نمی‌کند مثل عربستان و اسراییل برقرار می‌شود تا در ایران ایجاد ناامنی کنند.

جعفری گفت: علت اصلی امنیت امروز جامعه را باید در مردم و ایمان مردم به جمهوری اسلامی جستجو کرد.
 
فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود، ایستادگی در برابر استکبار و امریکا را اصل اساسی انقلاب اسلامی دانست و با بیان اینکه و تا کنون این ایستادگی توسط مردم به بهترین نحو انجام شده است، اظهار داشت: شاید به برخی شعارها و اصول دیگر انقلاب به آن صورت توجه نشده باشد ولی به اصل استکبارستیزی توجه شده هرچند ممکن است این اصل هم توسط تعداد معدودی از مسولین رعایت نشده باشد ولی عامه مردم پای این اصل ایستاده‌اند.

وی امنیت را بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: امروز دامنه این امنیت از مرزهای ایران نیز خارج شده است.

جعفری ادامه داد: در کنار این امنیت، یکی دیگر از بزرگترین دستاوردها، صدور انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی در منطقه و جهان است.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه امروز انقلاب اسلامی با اقتدار در حال پیشرفت است، گفت: جبهه نبرد حلب که خط مقدم انقلاب اسلامی است یکی از بزرگترین شکست دشمنان و در راس آنها امریکا و اسرائیل بود که توسط انقلاب اسلامی به آنها تحمیل شد.
فرمانده کل سپاه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه سالروز حماسه 9 دی ملت ایران، این حماسه را حاصل مقاومت و ایستادگی و بصیرت مردم مومن و انقلابی در برابر توطئه استکبار جهانی دانست و تاکید کرد: خطر فتنه 88 به مراتب بیشتر از جنگ 8 ساله بود اما بصیرت و ایمان مردم باعث عبور از آن شد.


جعفری با بیان اینکه دشمنان بدنبال تضعیف جایگاه ولایت فقیه بودند اما مردم اجازه این کار را ندادند، گفت: ملت ایران جایگاه ولایت فقیه را نسبت به هر عامل دیگر در کشور در این قضایا درک کردند.


وی در ادامه سخنان خود به اهمیت ماموریت‌های سپاه پاسداران در حراست از انقلاب و دستاوردهای آن پرداخت و گفت: یکی از زمینه های تخریبی که برای مخالفان انقلاب اسلامی وجود دارد ضربه زدن به ارکان انقلاب بوده و قطعا سپاه یکی از همین ارکان انقلاب اسلامی است.

فرمانده کل سپاه در عین حال تصریح کرد: حفظ انقلاب اسلامی ارتباط مستقیم با رضایتمندی مردم دارد و باید امنیت را همراه با رضایت و آرامش مردم تامین کنیم.


  



نوشته شده در تاریخ 95/10/4 ساعت 1:42 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


پیام همسر شهید مدافع حرم برای داعش/پدر شهید: هر کسی می‌گوید مدافعان حرم برای پول می‌روند یزیدی است
خانواده شهید مدافع حرم «علی عابدینی»:

پیام همسر شهید مدافع حرم برای داعش

پدر شهید: هر کسی می‌گوید مدافعان حرم برای پول می‌روند یزیدی است

کسانی که فکر می کنند فرزندان ما برای پول رفتند کوته فکرند. تاریخ تکرار شده است. در زمان حضرت علی(ع) می گفتند ایشان به خاطر مقام کار می‌کنند حالا هم همان تفکر در مورد مدافعان حرم این حرف ها را می زند. وقتی نسل حامیان پیامبران می آیند جلو، نسل یزیدی ها هم می آیند جلو.
علی عابدینی شهید مدافع حرم و عضو یگان صابرین لشکر 25 کربلا بود که بهار 95 در سن 27 سالگی برای مبارزه با تروریست ها و دفاع از حرم حضرت زینب(س) عازم سرزمین شام شد و در منطقه خان طومان به همراه تعدادی از دوستانش هنگام نبرد با دشمنان اسلام به شهادت رسید.

برای صحبت با خانواده این شهید عزیز عازم فردونکنار شدیم. فضای خانه پر بود از دوستان و آشنایانی که برای عرض تبریک و تسلی دل خانواده علی آمده بودند. اما روحیه این خانواده با توجه به اینکه هنوز پیکر فرزندشان هم بر نگشته به گونه ای بود که مهمانشان دچار غم و ناراحتی نمی شد. دلتنگی از نبود او پیدا بود اما عجز و پشیمانی نه.



  




  پیام رسان 
+ هر کسی نام کسی گفت سرش بالا رفت ما که از لطف تو داریم سری در سر ها ازدحام است سر کوی شما اذن بده لااقل ما بنشینیم همین آخرها

+ سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم برگ زردی با سماجت شاخه را چسبیده بود دستهای خویش و دامان توام آمد به یادم یا حسین

+ سلام دوستان عزیز

+ سال پر خیر وبرکتی داشته باشین دوستان پارسی بلاگ

+ سال نو به همه دوستلن عزیز مبارک

+ سال نو بغیر از تعویض لباس و کفش وغیره سالی برای تعویض رفتار ها وکردارهایمان باشد برایملن ابدی ومبارکتر خواهد بود

+ سال1397 برای همه دوستان عزیز مبارک باشد

+ پیشاپیش سال پر خیر وبرکتی را در پناه مهدی صاحب الزمان برایتان ارزومندم انشالله سال ظهور حضرت بقیه باشد

+ الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

+ روز میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها پرستار تن رنجور ولایت، پرستار ارزش های مقدس عاشورا، زینب کبری(س) بر همه پرستاران و پیروانش مبارک باد.




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ