بازدید امروز : 257
بازدید دیروز : 140
کل بازدید : 365413
کل یادداشتها ها : 1747
به دنبال مطرح شدن اتهامات حسین فریدون، برادر رئیس جمهور از سوی معاون اول قوه قضاییه، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در از رئیس جمهور خواسته اند تا اتهامات برادر خود را مورد بررسی قرار دهد. برخی کاربران شبکه های اجتماعی نیز با انتشار هشتگ #فریدون_محاکمه_شود از قوه قضاییه خواستار محاکمه فریدون شدند.
در این میان پایگاه اطلاع رسانی فتن به سراغ برخی نمایندگان لیست امید مجلس شورای اسلامی رفته و موضع آنان در قبال اتهامات برادر رئیس جمهور را جویا شده است.
محمود صادقی که تا چندی پیش با توهین به رئیس قوه قضاییه، شبهاتی پیرامون موضوع حساب های مالی دستگاه قضا مطرح کرده بود و شفاف سازی مالی را وظیفه خود می دانست در پاسخ به سوال خبرنگار فتن پیرامون موضوع "اتهامات حسین فریدون” گفت: «بنده معذوریت دارم، خدانگهدار»
روانه سلحشوری: بنده به سبب پیگیری مشکلات بانوان، فرصت نکردم پیرامون این موضوع مطالعات زیادی داشته باشم ولی با توجه به سخنان آقای رئیس جمهور، انتظار می رود ایشان همچون دولت گذشته برای خود خط قرمز قائل نشوند.
حجت الاسلام مهدی شیخ: بنده موضع خاصی ندارم و منتظرم اتهامات بررسی شود. اگر کسی مدرکی دارد باید به قوه قضائیه ارجاع دهد. اینکه هر کسی هر اتهامی بخواهد به شخصی بزند مصداق نشر اکاذیب می باشد و باید برخورد شود. بنابراین ما نباید در خصوص تخلفات سیاسی برخورد کنیم!
سهیلا جلودارزاده: بنده موضعی ندارم و معتقدم این یک بازی سیاسی است. چرا در این مدت اینقدر بر روی آقای حسین فریدن و مهدی هاشمی زوم کرده اند؟! به جای اینکه به با یکدیگر بجنگیم به فکر اصلاح کردن خود باشیم!
علی نوبخت حقیقی: من وارد مسئله فریدون نمی شوم و بیش از این وقت من را نگیرید!
محمدرضا عارف دیروز در نشست خبری اظهار داشت: فریـدون و یا هرکس که تخـلف کرده باید با وی برخورد شود،اگر تخلفی در جـریان اصلاح طلب صورت گرفته باید برخورد شود.
یک روزنامه الجزایری نوشت: سامانه موشکی ایران قادر است در دقایق نخست درگیری، تمام قسمتهای ناوگان دریایی آمریکا را در خلیج فارس متلاشی و به لاشه کشتی و ناو جنگی تبدیل کند.
در ادامه گزارش "برگهای برنده و واکنش سهمگین ایران به حمله احتمالی آمریکا-اسرائیل، به روزنامه الجزائری «الشروق» اشاره می شود که در مقالهای طولانی درباره رویارویی احتمالی اسرائیل و آمریکا با ایران نوشت: پیش از آنکه وارد جزئیات طرحهای جنگی [دفاعی] جمهوری اسلامی [ایران] برای مقابله با تجاوز احتمالی بشویم، در ابتدا به موقعیت نظامی و امکانات ژئواستراتژیک و سیاستهایی که به ایران امکان میدهد از همه برگهای بازی استفاده کند میپردازیم.
الشروق افزود: علاوه بر این به فنآوری پیشرفتهای میپردازیم که ایران را قادر ساخته است تا قدرتی نظامی در منطقه باشد که نه تنها بتواند از خود دفاع کند بلکه بتواند با قدرتهای جهانی و منطقهای و در رأس آنان با آمریکا و رژیم صهیونیستی مقابله کند.
* موانع طبیعی و سیطره جغرافیایی:
الشروق نوشت: چه بسیار که در مقابل شکست سریع عراق در دو جنگ اول و دوم خلیج فارس سرگردان ماندیم. چون عراق نمونه بسیار ایدهآلی برای توطئهچینان آمریکایی و صهیونیستی بود. حتی برنامههای حمله به ایران بسیار شبیه طرحهایی است که در دو سال 1991 و 2003 در عراق اجرا شد.
الشروق تصریح کرد: ولی از همین جا، نادانی و غرور توطئهچینانی را که از حقیقتی به نام تفاوت اوضاع جغرافیایی عراق و آمریکا، غافل شدند، مشاهده میکنیم. همچنانکه اوضاع خود مهاجمان نیز کاملا با اوضاع زمان اشغال عراق متفاوت است.
الشروق نوشت: بحث را از مهمترین شرط درگیری آغاز میکنیم و آن موقعیت و مکان جغرافیایی است که کارشناسان نظامی آن را «میدان درگیری» مینامند. عراق با موقعیت جغرافیایی کاملا بازی که داشت هدفی آسان برای دشمنان به حساب میآمد و به این دلیل که از شش جهت هم مرز با شش کشوری بود که در زمان جنگ، دشمن آن بودند، تمام برنامهها و نقشههایش برای دشمن آشکار و لو رفته بود. علاوه بر این نیروهایش نیز در مرزها پراکنده بود.
همچنین عراق مرز آبی کمتر از 70 مایل داشت و در حقیقت فاقد ضلع سوم نیروی کامل نظامی یعنی ناوگان دریایی بود. چرا که وظیفه ناوگان دریایی دور کردن میدان درگیری از عمق راهبردی خاک کشور است و در مقابل وارد کردن ضربه کاری به عمق موقعیت دشمن.
این در حالی است که ایران برخلاف عراق سرزمینی با مرزهای طبیعی مستحکمی است که ناهمواریها، پستی و بلندیهای خود مانعی در برابر حمله زمینی و انتقال نیرو از طریق دریاست. علاوه بر این ایران بوسیله ناوگان دریایی خود بخش شرق خلیج فارس را در اختیار دارد. این مرزهای آبی ایران که ویژگیهای خاص خود را دارد باعث به وجود آمدن ناوگان دریایی پیشرفتهای شده است که قادر به چالش با قدرت آمریکا در خلیج فارس است و حتی میتواند موجودیت دریایی آمریکا را در منطقه به خطر بیاندازد. علاوه بر این قدرت ایران در تنگه راهبردی هرمز که حدود 60 درصد نفت جهان از آنجا عبور میکند، بیشتر از آمریکاست.
الشروق افزود: این عوامل جغرافیایی بدون هیچ هزینهای، حق طبیعی ایران شده است و یکی از مهمترین دلایل درگیری مسلحانه همین امر است که قدرتهای غاصب غربی تلاش میکنند این امتیاز را از ایران بگیرند.
*حکومت عادلانه و همبستگی داخلی
الشروق نوشت: در زمانی که مخالفان و اپوزیسیون عراقی و تفرقه درونی عراق یکی از برگهای برندهای بود که اشغالگران برای ساقط کردن عراق از آن بهره بردند، در مقابل ملت ایران منسجم، و متحد و با رهبران خود همبستگی عجیبی دارد. تعجب بسیار زود از بین میرود زمانی که میبینیم رئیس جمهور این کشور در لباسهایی غیر فاخر ظاهر می شود و شاهدیم که به دور از زرق و برق، خودروها و هواپیماهای ویژه و خاص را رد میکند.
الشروق افزود: ما در اینجا نمیخواهیم درباره رئیسجمهور ایران به اعجاب سخن بگوییم بلکه قصد ما از بیان این کلمات بیان عوامل اتحاد ملت و دولت ایران و همبستگی آنان در جنگ و صلح است.
این روزنامه الجزائری افزود: این اتحاد همان اتحادی است که واشنگتن، تل آویو و مزدوران آنها در منطقه تاکنون صدها میلیون دلار و ساعتها وقت، صرف کردهاند تا این اتحاد را از بین ببرند ولی اکنون 3 دهه است که همه درگیریهای نظامی که در منطقه برای بیثبات کردن عرصه داخلی ایران به راه انداخته شده شکست خورده است و نتوانسته است رهبری انقلاب اسلامی را از ملت ایران جدا کند.
الشروق افزود: در مقابل انقلاب [ایران] توانسته است از ظرفیت ملت برای دفاع از آرمانهای امت استفاده کند.
همچنین دستگاههای امنیتی ایران قدرتمندترین دستگاه امنیتی منطقه شدهاند و در بسیاری از درگیریها بر همتایان غربی و آمریکایی خود پیروز شدهاند. بدین وسیله است که در مقابل همه توطئهها، چتری حمایتی برای ملت ایران به وجود آمده است.
* پیمانهای راهبردی و چتر بینالمللی:
برخلاف عراق که صدام حسین در زمینه پیمانهای قدرتمند بینالمللی و چارهساز سرمایهگذاری نکرد، میبینیم ایران، در این زمینه و ایجاد پشتیبان برای خود بسیار موفقیتآمیز عمل کرده است. خاک ایران میدانی برای طرحهای بزرگ بینالمللی است و روسها ایران را تواناترین کشور در منطقه میدانند که قادر است هیمنه و شکوه آمریکا را در هم بشکند و چین که نفت ایران چرخ صنعت آن را می چرخاند، 80 درصد نفت خود را از ایران تامین میکند. همه این قدرتهای بینالمللی باعث شده است تا واشنگتن از ایجاد اتحاد نظامی علیه ایران درمانده شود و حتی برخی از این قدرتها آمادهاند برای ایران بجنگند.
* امپراتوری آمریکا زیر سایه رحم ایران:
الشروق با اشاره به جنگ عراق افزود: آمریکا و متحدانش الان در عراق عملا در وضعی هستند که نمیتوانند وارد جنگ طولانی با ایران شوند. علاوه بر این ارتش آمریکا در عملیاتهای عراق از پای درآمده است. بنا بر این گزارش، پس از 5 سال اشغال عراق، آمریکا از بازسازی و مستقر کردن ارتش خود در سراسر عراق عاجز مانده است و یکی از اسراری که واشنگتن این امر را مخفی میکند این است که نیروهای آمریکایی در عراق هم اکنون قادر نیستند وارد جنگی تازه شوند چون پایگاههای موجود در عراق توانایی دفاع از خود را ندارد پس حال آمریکا چگونه میخواهد دست به حمله و هجوم بزند؟
تهران بسیار خوب میداند که 150 هزار سرباز آمریکایی در زمان کنونی در باتلاقی واقعی هستند. از اطلاعات مهمی که در این خصوص میرسد میتوان فهمید که ایران خوب میدانست که گرفتار شدن آمریکا در اشغال عراق، به مثابه ضربهای کاری بر پیکره هیمنه و سلطه آمریکاست. حتی طرحهای تاکتیکی ایران که پس از اشغال عراق اجرا شده است موفق شده است همه نیروهای آمریکا را در تیررس خود قرار دهد.
الشروق افزود: ایران به راحتی میتواند پایگاههای آمریکا را در عراق نابود کند ولی ایران توانست مقاومت را در برابر اشغالگران در عراق با تجربه و درایت فراوان اداره و کنترل کند زیرا با این شیوه نتایج بسیار بیشتری به دست آمده است که مهمتر از همه، فروپاشی روحیه سربازانی است که به ماموریتهایی آسان_ که به لطف تکنولوژی پیشرفته آمریکا و دو دستگی جامعه جهانی در قبال جنگ منطقه_، عادت کرده بودند.
الشروق نوشت: ولی امروز دنیا از طریق رسانهها شاهد ضربههایی است که «امپراتوری کبیر» در عراق دریافت میکند.
* 30 سال آمادگی برای رویارویی
الشروق نوشت: رهبران انقلاب اسلامی ایران از زمان سقوط رژیم شاه که متحد آمریکا و اسرائیل بود، به خوبی میدانند که رویارویی با دشمنان اسلام روزی فرا خواهد رسید و این امر روزی به وقوع میپیوندد. بنابراین فراهم آوردن مقدمات و آمادگیهای نظامی این رویداد احتمالی از 30 سال پیش آغاز شده است.
ایرانیها از گذشته بسیار خوب آموختهاند که وابسته به کشورهای صادر کننده سلاح نباشند به ویژه اینکه سلاح بین المللی دائما بسته به چانهزنیها و پرداخت پول بیشتر است، به همین دلیل ایران تصمیم گرفت در این زمینه به خود تکیه کند و صنعت نظامی خود را پیشرفته کند. در نتیجه سلاح ایرانی توانایی پایداری را یافت و حتی در برخی زمینهها بر سلاح آمریکایی برتری یافت و با وجودی که در جنگ تحمیلی 8 ساله که دنیا مقابل ایران ایستاد و تلاش کرد دولت ایران را ساقط کند، ایران از جنگ عراق مرحله جدیدی را آغاز کرد و آن تولد قدرت نظامی ایران بود.
* ذخایر موشکی ایران، قدرت کوبنده
زمانی که مقامات ایرانی آزمایش موفقیت آمیز موشک "عاشورا" را اعلام کردند، در واشنگتن و تل آویو بلوایی بر پا شد مبنی بر اینکه موشک جدید ایران از لحاظ تکنولوژی قادر است به هر هدف آمریکایی در شرق اروپا و هر هدف صهیونیستی برخورد کند و در محل برخورد ویرانی گستردهای را ایجاد کند.
الشروق افزود: این موشک تاج صنعت موشک ایران شد به طوری که سران نظامی ایران در رویارویی احتمالی آینده بر آن تاکید کردهاند.
این روزنامه الجزایری افزود: عاشورا موشکی بالستیک با برد میان 2 تا 2 هزار و پانصد کیلومتر است که قابلیت حمل کلاهک غیرکلاسیک را دارد. دیگر موشک بالستیک و نزدیک به عاشورا از خانواده شهاب است که دور بردترین آن شهاب 3 با 1300 کیلومتر برد است و این به معنای پوشش کامل رژیم صهیونیستی است. البته ایران توانست با اصلاح آن برد آن را به 1800 کیلومتر افزایش بدهد.
الشروق نوشت: موشک عاشورا آنقدر دقیق و دارای فنآوری خوب است که یکی از برگهای برنده و غافلگیر کننده ایران در جنگ احتمالی به شمار میرود.
ایران شمار زیادی از آن را به سرعت تولید کرده و آنها را آماده و نشانه رفته به سوی مراکز حساس رژیم صهیونیستی قرار داده است. که از جمله این مراکز و نقاط حساس تاسیسات هستهای "دیمونا" است در حالی که سایر موشکهای ایران به سوی تمام پایگاههای آمریکا در منطقه نشانه گرفته شده است به طوری که دستکم برای هر پایگاه 5 موشک قرار داده شده است.
از سوی دیگر، خانواده موشکهای ایران دارای انواع سلاحهای مرگبار است که شامل سلاحهای دفاعی و ضد زرهی و ... میشود و نکته مهم این است که همه این سلاحها ساخت بومی ایران و فنآوری آن برای دشمنان ناشناخته است، همچنانکه نوع و نتیجه آن جز در درگیریهای احتمالی آینده شناخته نخواهد شد.
* نابود کردن تاسیسات هستهای صهیونیستی و پایگاههای آمریکایی:
الشروق افزود: موشک قدر با برد 1119 مایل ، یکی دیگر از موشکهای ایران است که از لحاظ سرعت جز سریعترین موشکهای دنیاست و قادر است بر تمام رادارها و موشکهای ضد موشک فائق آید. در نتیجه هر چقدر قدرت سامانه دفاعی ضد موشک دشمن قوی باشد، این موشک به هدف اصابت میکند.
بنا بر این گزارش، ایران صدها فروند موشک "قدر" در اختیار دارد و با پیشرفته کردن آن توانسته است قدرت حمله به ناوگان دریایی آمریکا را به دست آورد.
الشروق افزود: کارشناسان ایرانی تاکید میکنند موشک قدر قادر است در دقایق نخست درگیری همه بخشهای ناوگان دریایی آمریکا را غرق کند. سامانه موشک زمین به زمین ایران بر اساس سامانه "تورام 1 " عمل میکند که قادر است چند هدف متحرک یا ثابت را همزمان بزند، ولی آنچه ویژگی بارز موشکهای ایرانی است، فن آوری داخلی و بومی کارشناسان ایران است که بسیار دقیق تر و ویرانگرتر است.
بنا بر گزارش روزنامه الشروق، این سامانه موشکی شامل انواع زیر است: الف) کوتاه برد: عقاب 35 کیلومتر، شهاب 1 با برد 350 کیلومتر، شهاب 2 با برد 750 کیومتر، فاتح 100 تا 250 کیلومتر، زلزال 2 با برد 200 کیلومتر، زلزال 3 با برد 400 کیلومتر.
ب) میان برد: که برد این موشکها میان هزار تا 3 هزار کیلومتر است که از جمله آن میتوان شهاب 2 و 3 را نام برد که برد آن از 300 تا هزار و 300 کیلومتر است. همچنین موشک فجر 3 نیز از نوع دیگر میان برد است.
علاوه بر این، موشکهای فوق میان بردی وجود دارد که برد آن میان 3300 تا 5500 کیلومتر است و از جمله آن میتوان به قدر 110 اشاره کرد که با اصلاحاتی که ایران روی آن انجام داده است برد آن به 3 هزار کیلومتر رسیده است.
ج) موشکهای دور برد: که از جمله آن شهاب 4 و شهاب 5 است که ایران همچنان برای پیشرفته تر کردن آن تلاش میکند. انتظار میرود برد آن به زودی به فاصلهای بیشتر از 5 هزار کیلومتر برسد.
الشروق نوشت: علاوه بر این موشکها، ایران سامانه دفاعی موشکی هم در اختیار دارد مانند موشکهای دفاعی هوایی حامل "میثاق 1 و 2" است که فنآوری آن به حدی رسیده است که میتواند جنگندههای مدرن را سرنگون کند و با بمبهای هوشمند نیز مقابله نماید.
از سوی دیگر ایران دارای موشکهای ضد تانک "طوفان 1 و 2" و موشک "رعد" و "صاعقه" است که کلیه تانکهای زرهی پیشرفته قادر به مقاومت در برابر کلاهک ویرانگر بزرگ آن نیست. علاوه بر این ایران موشکهایی در اختیار دارد که ویژه نیروهای دریایی است و از جمله آن میتوان به موشک "نور" با برد 200 کیلومتر، "کوثر" و "حوت" اشاره کرد که قادر است زیردریاییهای آمریکایی و صهیونیستی را به سادگی نابود کند.
الشروق تاکید کرد: مطالعات غرب نشان داده است که این سامانه موشکی ایران قادر است تمام قسمتهای ناوگان دریایی آمریکا را در خلیج فارس متلاشی و به لاشه کشتی و ناو تبدیل کند.
*طرح هجوم زمینی به عمق خاک عراق
الشروق در این پژوهش خود تاکید میکند، ایران در جنگ احتمالی با آمریکا دیگر برای دفع خطر از خاک خود به خلق راهکارهای مقابله با تکنولوژی آمریکا بسنده نمیکند. بلکه طرحهای جنگی آن تاکید میکند که وقتی آمریکا پرچم سفید خود را بالا می برد ایران پیروزی زود هنگام خود را اعلام نخواهد کرد تا اینکه حضور آمریکا را به طور کلی در منطقه برچیند.
بنا بر این گزارش، به همین دلیل طرحها و برنامه هایی که ایران اسلامی از دو سال پیش تاکنون در دستور کار خود قرار داده است نشان میدهد بیش از صد هزار رزمنده به پشتیبانی دهها هزار رزمنده داخل عراق، آماده در نوردیدن پایگاههای آمریکایی و به اسارات گرفتن سربازان زنده آمریکا هستند و این عملیاتی است که مهمترین بخش درگیری به شمار میرود و به موجب آن میتوان گفت نه فقط به اشغال نظامی آمریکا بلکه به اشغال سیاسی منطقه نیز پایان خواهد داد.
ایران و روسیه با نقش آفرینی خود توانستند روند حرکتی بحران سوریه را تغییر دهند و آنچه که در نظر آمریکا بود، منحرف کنند.
آمریکا نتوانست آنچه که در سوریه می خواست به دست آورد و اکنون که دو کشور تأثیر گذار ایران و روسیه توانستند همراه با عملیات نظامی در سوریه جایگاه و پایگاه تروریست های تکفیری را تضعیف کنند، از امکان دیپلماسی هم برای پایان دادن به بحران غرب آسیا به ویژه سوریه بهره می برند.
چند نشستی که برای پایان بحران سوریه میان ایران، روسیه و ترکیه برگزار شد، توانسته است گروه های مسلح این کشور را وادار به آمدن پای میز مذاکره کند.
این اتفاق بدون حضور و نقش آفرینی آمریکا افتاده است، در حالی که واشنگتن خود را سردمدار مبارزه با تروریسم و البته حل بحران های غرب آسیا از جمله سوریه و عراق می داند.
ایران و روسیه توانستند ترکیه را نه صد در صد اما به اندازه زیادی با خود همراه کنند و بتوانند از دشمنی های آنکارا علیه دمشق بکاهند.
ترکیه ای که تا پیش از این از خواسته خود دست بردار نبود و اصرار می کرد که بشار اسد یا باید برود یا سرنگون شود، اکنون حساسیت خود را نسبت به این اعتقاد کاسته است.
حال که یک نشست دیگر درباره سوریه در آستانه قزاقستان برگزار می شود، نقش آمریکا در آن بسیار کمرنگ است.
آمریکایی ها در زمان اوباما تلاش بسیاری کردند تا بتوانند خود را در این نشست جا دهند اما یک عامل مخالف آن بود.
جمهوری اسلامی ایران از همان آغاز بحث حضور آمریکا در نشست آستانه در قزاقستان، با این درخواست مخالف بود و بر آن اصرار و تأکید داشت که حضور آمریکا در این نشست، مذاکرات را با شکست روبرو خواهد کرد.
وزیر خارجه کشورمان محمد جواد ظریف در همین زمینه گفت که ما از آمریکا برای حضور در آستانه دعوتی نکرده ایم و مخالف حضور آنها هستیم.
علیرغم این که روسیه بی میل به حضور آمریکا در نشست آستانه برای سوریه نبود و این موضوع از زبان لاوروف گفته شده بود، اما به خاطر مخالفت ایران با حضور آمریکا، سفیر این کشور در قزاقستان به عنوان نماینده آمریکا حضور می یابد.
نشست آستانه برای سوریه قرار است دوشنبه و سه شنبه هفته جاری با حضور هیأت های ایران، روسیه، ترکیه، نمایندگان دولت سوریه، معارضین و مخالفین دولت و دمیستورا نماینده سازمان ملل در امور سوریه برگزار شود.
در واقع این نشست، مذاکرات سوری - سوری است و کشورهای نقش آفرین هم برای هدایت مذاکرات به سمت رسیدن به نتیجه در آن حضور دارند.
مخالفت ایران با حضور آمریکا در نشست باعث شد تا سطح حضور این کشور در نشست آستانه تنزل بیابد.
چنین اتفاقی آن هم به خاطر مخالفت ایران، به جایگاه آمریکا به عنوان یک کشور ابر قدرت ضربه می زند. آمریکا که خود را کدخدای جهان می داند اما با بی محلی در نشست آستانه روبرو شده است.
هر چند در هر دو حالت، یعنی آمریکا چه در نشست حضور داشته باشد یا نداشته باشد، سعی در ایجاد اخلال در روند نشست آستانه خواهد کرد.
باید با نتیجه رساندن نشست آستانه برای سوریه ثابت کرد، بدون مشارکت آمریکا هم می توان یک موضوع مانند سوریه را حل و فصل کرد.
عقب نشینی آمریکا از حضور نیافتن در نشست آستانه یک پیروزی سیاسی برای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود، این که واشنگتن دلیل حضور نیافتن در آستانه را پروسه انتقال قدرت در آمریکا اعلام کرده است، بهانه ای است برای سرپوش گذاشتن بر روی شکست مقابل جمهوری اسلامی ایران.
البته حضور نیافتن آمریکا در نشست آستانه از یک سو می تواند دست کاخ سفید را برای ادامه حمایت از تروریست ها در سوریه باز بگذارد، آمریکا اگر با یک هیأت در نشست شرکت می کرد و به نتیجه می رسید، باید تن به تصمیمات هیأت هم می داد، البته اگر به نتیجه می رسید، چون آمریکا خود باعث شکست نشست می شد.
اگر هم اکنون به صحنه جنگ در سوریه بنگریم، به این واقعیت می رسیم که اکنون در مناطقی که گروه های تروریستی داعش و جبهه النصره در حال جنگ با ارتش سوریه هستند، نیروهای آمریکا هیچ عملیاتی علیه تروریست ها ندارند.
واکنشی که اکنون آمریکا در بحران منطقه دارد، جلوگیری از پایان آن در غرب آسیا است. ادامه حنگ ناامنی خواسته کاخ سفید است اما می توان بدون آمریکا هم نتایج مطلوبی به دست آورد.
حسن هانی زاده : کارشناس سیاست خارجی با اشاره به باج دهی عربستان به آمریکا و سرسپردگی تن دادن آمریکا به خواسته های عربستان گفت: تا زمانی که نفوذ عربستان به سازمان های بین المللی و قدرت های بزرگ ادامه دارد یمن به مبارزه با آل سعود مشغول خواهند بود.
هادی محمدی کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: امروز تمامی برآوردهای نظامی آمریکا در پرونده های عراق و سوریه در راستای دستیابی به هژمونی مجدد در غرب آسیا، توسط یک فرمانده بزرگ به نام سردار سلیمانی از بین رفته است.
با بیان اینکه پروسه منع اجازه سفر سردار سلیمانی به کشورهای جبهه مقاومت از جمله عراق و سوریه از چند روز پیش در خلال گفتگوهای نمایندگان در کنگره آمریکا و اظهارات سامانتا پاور در نشست شورای امنیت و همچنین در برخی از نامه ها به ترامپ قبل از آغاز دوره ریاست جمهوری اش، آغاز شده بود اظهار کرد: امروز تمامی برآوردهای نظامی آمریکا در پرونده های عراق و سوریه در راستای دستیابی به هژمونی مجدد در غرب آسیا، توسط یک فرمانده بزرگ به نام سردار سلیمانی از بین رفته است.
بلافاصله پس از حادثه پلاسکو، همچون بسیاری از دستگاهها و نهادها، "یگان امدادی سپاه" در محل حادثه حاضر شد و بنا به تصمیمات ستاد مدیریت بحران، در شب سخت نخست حادثه حضوری فعال داشت.
اینجا هم باز سپاه و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به کمک امدادگران و آتشنشانان جان بر کف آمده است؛ تجهیزاتی که یک به یک از پشت کشنده های غول پیکر پیاده می شوند و در اختیار ستاد مدیریت بحران و تیم آوار برداری قرار میگیرند. کشنده ای بزرگ از سمت چهار راه مخبر الدوله وارد محدوده می شود. آرم و نشان قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا را دارد. خدا می داند تا امروز چند کیلومتر راه و جاده و پروژه های عمرانی ساخته است اما اینبار ماموریتش تغییر کرده و قرار است آوارهای پلاسکو را از پیکر شهدای آتش نشان بردارد.
حجت الاسلام و المسلمین «سید محمدعلی آل هاشم» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در همایش علمی تحولات سیاسی منطقه غرب آسیا که با حضور امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» جانشین فرمانده کل ارتش و جمعی از روحانیون، فرماندهان و مسئولین آجا برگزار شد، گفت: الگوی مترقی ارائه شده توسط جمهوری اسلامی ایران با تأسی به تعالیم اسلام در مبارزه با استعمار و استکبار مهمترین پدیدهای بود که باعث ایجاد نوآوری و دگراندیشی در دنیا بویژه در منطقه حساس غرب آسیا شده است.
وی افزود: منطقه غرب آسیا از دیرباز یکی از مهمترین و حساسترین مناطق جهان بود که امروز بدلیل تحولات زیاد و پیچیده بیش از مناطق دیگر دنیا مورد توجه جهانیان قرار گرفته است.
آل هاشم خاطرنشان کرد: در مقطع فعلی کشورهای این منطقه بویژه جمهوری اسلامی ایران بعنوان یک کشور تأثیرگذار و کلیدی نقش مهمی در منطقه غرب آسیا دارد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه سخنانش به تبیین سیاستهای دولتهای استکباری از جمله آمریکا در منطقه حساس غرب آسیا پرداخت و گفت: با توجه به سیاستهای پیچیده آمریکا در منطقه و گسترش حضور مستقیم و غیرمستقیم برخی از دولت ها و کشورها در این منطقه حساس، لازم است جمهوری اسلامی ایران نهتنها قدرت دفاعی خود را حفظ کند، بلکه هر روز به تقویت و گسترش آن نیز بپردازد.
آل هاشم در ادامه گفت: بیگانگان با همکاری رژیمهای مستبد، منطقه را دستخوش تروریسم نمودهاند.
وی در ادامه گفت: ادعاهای واهی آمریکا در مبارزه با تروریسم جز گسترش این پدیده شوم فایده دیگری برای منطقه ما نداشته و سیاستهای آمریکا موجب حل و فصل مشکلات نشده است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش حرکات و سیاستهای آمریکا را در راستای تأمین امنیت منافع رژیم صهیونیستی دانست و گفت: تداوم جنگ در سوریه و عراق و ایجاد ناامنی در دیگر کشورها در همین راستا میباشد.
آل هاشم افزود: در سال 1389 مقام معظم رهبری با توجه به روند تحولات منطقه این وضعیت را یک پیچ تاریخی نامیدند که حاکی از تحول سیاسی گسترده در این منطقه بود و نشاندهنده اهمیت مقطع فعلی منطقه غرب آسیا میباشد که هوشیاری مسئولین جمهوری اسلامی ایران را میطلبد.
وی در ادامه افزود: در این دوران تاریخی، درک صحیح ابعاد و رویدادها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که باعث میشود در آینده، کشورمان در تحولات منطقه نقش تعیین کننده داشته باشد، لذا معظمله همواره بر درک و شناخت صحیح آحاد مردم و مسئولین تأکید فرمودهاند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان سخنانش گفت: امروز مأموریت اصلی نخبگان و پژوهشگران سیاسی در ارتش از اهمیت و حساسیت زیادی برخوردار میباشد و شناخت تحولات جاری و موقعیت راهبردی جبهه خودی و راهبردی دشمنان در همین راستاست.