سفارش تبلیغ
صبا ویژن
03955809074 سید مهدی ملک الهدی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
نوشته شده در تاریخ 95/11/7 ساعت 2:27 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


اعمال الجمعه؛ مِمَّا یَخْتَصُّ یَوْمَ اَلْجُمُعَةِ

اعمال جمعه؛ آنچه به روز جمعه اختصاص دارد:

وَ رُوِیَ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع‏

از امام صادق علیه السلام روایت شده است که:

أَنَّهُ یُسْتَحَبُّ أَنْ تَقُولُ سَبْعِینَ مَرَّةً

مستحب است که بعد از نماز عصر روز جمعه، هفتاد مرتبه بگویی:

أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ‏



  



نوشته شده در تاریخ 95/11/7 ساعت 2:23 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


حضور خود را با صلوات بر محمد و آل محمد به ثبت برسانید

و یستحب الاستکثار فیه من بعد صلاة العصر یوم الخمیس إلى آخر نهار یوم الجمعة من الصلاة على النبی ص فیقول و مستحب است که بسیار بخوانی در این روز بعد از نماز عصر روز پنجشنبه تا آخر روز جمعه این صلوات بر پیامبر صلی الله علیه و آله را. پس بگو:

 

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

وَ أَهْلِکْ عَدُوَّهُمْ مِنَ اَلْجِنِّ وَ اَلْإِنْسِ مِنَ اَلْأَوَّلِینَ وَ اَلْآخِرِینَ.

و إن قال ذلک مائة مرة کان له فضل کثیر

و به راستی که اگر صد مرتبه خوانده شود در آن فضل و خیر بسیاری نهفته است.



  



نوشته شده در تاریخ 95/11/7 ساعت 2:20 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


مهدیا حال که غوغا به جهان است بیا

دین و دنیا همگی سوی خزان است بیا

حال کز معرکه ی عمر فرا تر رفتی

سرورم حال که آخرالزمان است بیا

مر(مگر) نگفتند بزرگان ، قتل الوقاتون؟

روی تاریخ ظهور حدس و گمان است بیا

دوستداران شما گرد هم هستند آقا

ذکرمان صاحب ما ، غیب نمان ، است بیا

شاعر : مهدی عارفی

 



  



نوشته شده در تاریخ 95/11/7 ساعت 2:18 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


جمعه

جمعه


 

حدیث (1) پیامبر صلى ‏الله ‏علیه ‏و ‏آله :

مَن قَلَّمَ اَظفارَهُ یَومَ الجُمُعَةِ یَزیدُ فى عُمُرِهِ و مالِهِ؛

هر کس در روز جمعه ناخن‏هایش را کوتاه کند، عمر و مالش زیاد مى ‏شود.

جامع الأخبار(شعیری) ص 121

حدیث (2) امام صادق علیه السلام :

خُذ مِن شارِبـِکَ وَ اَظفارِکَ فى کُلِّ جُمُعَةٍ فَاِن لَم یَکُن فیها شَىْ‏ءٌ فَحُکَّها لا یُصیبُکَ جُنونٌ وَ لا جُذامٌ وَ لا بَرَصٌ؛

در هر جمعه، اندکى از سبیل و ناخن‏هاى خود را بگیر، و اگر هم چیزى وجود نداشته باشد، آن را (کمى) بساى، [که در این صورت] دیوانگى، جذام و پیسى به تو نمى‏ رسد.

 

کافى(ط-الاسلامیه) ج 6، ص 490، ح 3

 

حدیث (3) پیامبر صلى ‏الله‏ علیه‏ و‏ آله :

اِعلَموا اَنَّ اللّه‏َ تعالى قَد فَرَضَ عَلَیکُم الجُمُعَةَ فَمَن تَرَکَها فى حَیاتى وَ بَعدَ مَماتى وَ لَهُم اِمامٌ عادِلٌ اِستِخفافا بِها وَ جُحودا لَها فَلا جَمَعَ اللّه‏ُ شَملَهُ وَ لا بارَکَ لَهُ فى اَمرِهِ اَلا وَ لا صَلاةَ لَهُ اَلا وَ لا زَکاةَ لَهُ اَلا وَ لا حَجَّ لَهُ اَلا وَ لا صَومَ لَهُ اَلا وَ لا بَرَکَةَ لَهُ حَتّى یَتوبَ؛

بدانید که خداوند متعال نماز جمعه را بر شما واجب ساخته است پس آنان که در زندگى و پس از مرگ من، از روى سبک شمردن و یا انکار، آن را ترک کنند، با وجود این‏که پیشواى عادلى دارند، خداوند وحدتشان نبخشد و در کارشان برکت ندهد، آگاه باشید نه زکات، نه نماز، نه حج و نه روزه آنان پذیرفته است. بدانید که زندگى آنان برکتى نخواهد داشت، مگر توبه کنند.

عوالى اللالى ج 2، ص 54، ح 146

 

حدیث (4) امام باقر علیه‏ السلام :

اَلْخَیْرُ وَ الشَّرُّ یُضاعَفُ یَوْمَ الْجُمُعَةِ؛

خوبى و بدى در روز جمعه چند برابر (حساب) مى‏ شود.

ثواب الاعمال و عقاب الاعمال ص

143



  



نوشته شده در تاریخ 95/11/7 ساعت 2:8 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


وقتی اغراق‌گویی جای تمجید و گرامیداشت واقع بینانه را می گیرد/ سید حسن، مرحوم هاشمی را بالاتر از امام ره می داند؟

 رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی را بی گمان می توان به عنوان بزرگترین رخداد سیاسی سال 1395 دانست، واقعه ناگواری که زمینه بهت و حیرت دوست داران انقلاب اسلامی را فراهم آورد. مقام معظم رهبری در پیام تسلیت خویش، جایگاه آیت الله هاشمی را نزد رهبری انقلاب این چنین ترسیم می نماید: «با فقدان هاشمی اینجانب هیچ شخصیت دیگری را نمی‌شناسم که تجربه‌ای مشترک و چنین درازمدت را با او در نشیب و فرازهای این دوران تاریخ‌ساز به یاد داشته باشم.

با این حال و با وجود عظمت شخصیت فکری و سیاسی آیت الله هاشمی، شماری از جریان ها، احزاب و شخصیت های سیاسی یا در پی مصادره ایشان برآمده و یا تعاریف و تمجیدهای اغراق آمیز از آیت الله به زبان آورده اند.

چنانچه اغراق گویی‌ها درباره هاشمی از طرف برخی گاهی به قدری بالا گرفت که کسانی در سخنرانی خود مرحوم هاشمی را مصداق تمام آیات قرآن بیان کردند!

اما اظهارات اخیر حجت الاسلام سید حسن خمینی در بیست و چهارمین مجمع عمومی انجمن اسلامی پزشکی ایران مصداق بارز یکی از این تعاریف اغراق آمیز می باشد.

بر پایه گزارش خبرگزاری اصلاح طلب ایلنا، سید حسن خمینی در این نشست با بیان اینکه واقعیت این است که آیت‌الله‌هاشمی بزرگترین شخصیت سیاسی چند صد ساله ایران است، گفت: بی تردید در پنجاه سال گذشته شخصی مثل آقای هاشمی نداشتیم.

با نگاه موشکافانه به این بیانات حجت الاسلام و المسلمین حسن خمینی یا سهوا چنین اظهاراتی را بر زبان آورده اند و یا با اغراق شخصیت مرحوم هاشمی را از بزرگانی چون امام راحل، شهید مطهری و مقام معظم رهبری بالاتر قلمداد نموده اند، این در حالی است که شخص هاشمی رفسنجانی در زمان حیات خویش، خود را همچون شاگردی در برابر امام راحل دانسته و رابطه اش با امام خمینی را مرید ومرادی توصیف نموده است.
 

همچنین مقام معظم رهبری در توصیف جایگاه سیاسی- اجتماعی امام راحل در عصر کنونی می فرماید: «این عصر را باید عصر امام خمینی (رحمت الله علیه) نامید و ویژگی آن عبارت است از بیداری و جرأت ملت‌ها در برابر زورگویی ابر قدرت‌ها... و سر بر آوردن ارزش‌‌‌‌‌های معنوی والهی ». ایشان ادامه می دهند: « با آغاز دوران جدید نه تنها در ایران یا کشور‌‌‌‌های اسلامی‌مردم به باور‌‌‌‌های الهی بازگشته‌اند بلکه در سطح جهان «عقیدةمذهبی»وگرایش معنوی درمیان جوامعی که ده‌ها سال تحت سلطة حکومت‌‌‌‌‌های ضد مذهب زندگی کرده بودند رشد نموده است.»

حال بایستی از سید حسن خمینی سوال نمود، که چگونه است که در حضور شخصیتی عظیم چون امام راحل، که سیدحسن خمینی ادعای به ارث بودن تبار او را همواره در سخنان خویش متذکر می شود، مرحوم هاشمی بزرگترین چهره قرن های اخیر نامیده می شود.

 

http://www.jahannews.com/images/docs/files/000498/nf00498952-1.jpg


البته سیدحسن خمینی در جای دیگری از این سخنرانی مطلبی را بیان می کند که با نکته ابتدائی اش هر چند کم رنگ سازگاری ندارد.

وی با بیان اینکه "آیت‌الله هاشمی به شدت به امام علاقه داشت و این علاقه مانند پسر به پدر بود"، گفت: «این علاقه عمیق و مجتهدانه بود، او معتقد بود امام را باید مانند مکتب خواند. امام را به عنوان یک مکتب فکری می‌دید که باید به اصولش اتکا کرد و با این فکر مسیر را هموار کرد. ما هم نباید از چیزی بترسیم و به وظیفه خودمان عمل کنیم.»

اما ارائه تصویری اغراق آمیز از کارنامه آیت الله، با وجود تمامی خدمت های گسترده شان به نظام و انقلاب عاری از واقعیت است. همچنانکه بر کسی پوشیده نیست که مرحوم هاشمی در طول یک دهه آخر عمرشان، در برخی بزنگاه ها به تبعیت از گفتمان انقلاب و میراث امام خمینی (ره) در مقاطعی نپرداخته و برخی رفتار و مواضع شان مورد بهره برداری دشمنان نظام و انقلاب قرار گرفت.

لازم به ذکر است در نشست فوق چهره های وابسته به فتنه 88 از قبیل محمد علی نجفی، محمد رضا خاتمی، مصطفی معین، شکوری راد، محمد سلامتی در کنار حجت الاسلام خمینی قرار گرفته و مکررا به تشویق ایشان مبادرت می ورزیدند. چهره هایی که کارنامه آنان هیچ سنخیتی با مرام و مسلک امام خمینی وآیت الله هاشمی نداشته و بارها تلویحا از این مسلک انتقاد نموده اند.


  



نوشته شده در تاریخ 95/11/7 ساعت 2:3 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


download
حسن روحانی در سال 1359 که نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی بودند، درباره نحوه تامین امنیت کشور نظریه‌ای را مطرح کرده است که بازتاب گسترده‌ای در روزنامه‌های آن دوره پیدا می‌‌کند.

به گزارش مشرق، 36 سال پیش، حسن روحانی که در آن روزها نمایندگی مردم سمنان در مجلس را بر عهده داشت، در یکی از جلسات مجلس پس از ماجرای کودتای نوژه، خوستار «دار» زدن «توطئه‌گرها» در نماز جمعه شد تا این اقدام «تاثیر بیشتری» داشته باشد.
 

آقای روحانی در نطق خود در مجلس شورای اسلامی در 23 تیرماه 1359 می‌گوید: «من به‌عنوان یک نماینده تقاضای آن را دارم اینست که در حوادث طبس بسیاری از ریزه‌کاری‌ها بود که حالا با مسوولین امور به همه ریزه‌کاریها رسیده‌اند و به اطلاع ملت نرسانده‌اند؟ پس خواهش ما این است که تحقیقاتی که انجام گرفته و به‌همه ریزه‌کاری‌هایی که دست یافته‌اند به‌اطلاع ملت برسانند. چون تا حدی که ما در کار بودیم و تحقیق کردیم جواب‌ها قانع‌کننده نبود و اگر مساله طبس دقیقا دنبال می‌شد شاید همان موقع همه مسائل کشف می‌شد و به امروز منتهی نمی‌شد.»[1]

حسن روحانی سپس ادامه می‌دهد: «نکته دیگر اینکه ما از دادگاه انقلاب ارتش می‌خواهیم که در مورد توطئه‌گران عجله نکنند و تحقیقات در حدود وسیع انجام بدهند و کاملا ریشه‌یابی بکنند و تقاضای دیگر من این است که توطئه‌گرها را هنگام نماز جمعه در حضور مردم به دار آویزان کنند تا تاثیر بیشتری داشته باشد.»

روحانی: توطئه گرها را باید در نماز جمعه به دار بکشند
حال دیگر چه می خواهی آقای رئیس جمهور ایران ؟؟؟
پس چرا لب باز نمی کنی و نمی خواهی فته نگران را اعدام کنند   یا . . .

41053_419

فتنه 88

اعتراف آمریکا به سازماندهی فتنه 88



  



نوشته شده در تاریخ 95/11/7 ساعت 1:54 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


ده مورد از پیامدها و دستاوردهای نشست آستانه
نشست آستانه فرصتی برای سوریه می‌تواند باشد که برای اولین بار دولت سوریه و برخی گروه‌های مسلح بعد از ناامیدی از ساقط کردن دولت قانونی این کشور دور یک میز جمع شدند. مذاکرات آستانه مقدمه‌ای برای پیروزی‌های سیاسی ملت سوریه در برابر تروریسم است. هرچند به دلیل فشار حامیان غربی – عربی بر گروهای مسلح باید با کمی احتیاط به نتایج این نشست نگاه کرد و منتظر آینده بود، اما در عین حال در‌باره واقعیت‌هایی که تاکنون آشکار شده باید گفت: 

1- گفت‌وگوهای آستانه دستور کار مشخصی داشت که در بیانیه پایانی نیز بر آنها تاکید شده است. اولاً هدف تثبیت توقف درگیری‌ها بود. ثانیاً روشن شدن تفاوت میان گروه های تروریستی تکفیری صهیونیستی مثل داعش و جبهه النصره و غیره با گروه های مسلحی که توقف درگیری‌ها را تا به اینجای کار پذیرفته‌اند. ثالثاً تلاش برای مبارزه با تروریسم به عنوان نقطه مشترک است و این مسئله آزمونی برای میزان جدیت گروه‌های مسلح و حامیان آنان در مسئله مبارزه با تروریسم است و مخالفان مسلح باید جدیت خود را در مبارزه با تروریسم نشان دهند. لذا تقویت آتش‌بس و دستیابی به تفاهم در مبارزه علیه تروریسم به ویژه تروریست‌های داعش و جبهه فتح الشام (جبهه النصره سابق) که مشمول توافق آتش‌بس نیستند، از موضوعات مهم در دستور کار مذاکرات آستانه بود. در این خصوص باید به پیروزی‌های همزمان ارتش سوریه در آزادسازی مناطق راهبردی صوران و سرجه و مران که از مراکز مهم تروریست‌ها بودند، اشاره کرد که راه را برای رسیدن ارتش سوریه به شهر الباب به عنوان بزرگ‌ترین پایگاه داعش در شمال سوریه کوتاه و هموار کرد.

2- این گفت‌وگوها هم بُعد نظامی داشت که همان مبارزه با تروریسم و تروریست‌های تکفیری است و هم بُعد سیاسی که راه را برای گفت‌وگوهای سوری – سوری فراهم می‌کند تا دولت و گروه‌های داخلی سوریه در مقابل تروریست‌های تکفیری یک جبهه واحد با محوریت دولت قانونی و ارتش منسجم تشکیل دهند. 

3- نشست آستانه یک پیروزی برای محور مقاومت چه در عرصه میدانی و چه در عرصه دیپلماسی و نتیجه آزادسازی حلب و ناکامی تروریست‌ها و حامیان بین‌المللی و منطقه‌ای آنان است و نشان از شکست بین‌المللی کردن بحران سوریه و طرح‌های غرب و به ویژه آمریکا و موفقیت تلاش‌های منطقه‌ای با ابتکار ایران و روسیه دارد. نکته مثبت این نشست حضور معارضان مسلح و عدم حضور موثر آمریکاست. لذا نه تنها آمریکا بلکه غرب از جمله لندن و ناتو و همچنین اسرائیل، از اینکه نتوانسته‌اند در سوریه به اهداف خود که همانا سرنگونی دولت سوریه بود، برسند، خشمگین هستند و این ناتوانی در اهداف و خشمگینی متعاقب آن به دلیل حمایت‌های ایران و روسیه از دولت قانونی بشار اسد است. بخشی از این عصبانیت آمریکایی‌ها را باید در کلید خوردن طرح منع اجازه سفر سردار حاج قاسم سلیمانی به کشورهای جبهه مقاومت از جمله عراق و سوریه در کنگره آمریکا و اظهارات سامانتا پاور نماینده این کشور در نشست شورای امنیت جستجو کرد. چراکه امروز تمام تلاش‌های آمریکا برای تسلط بر غرب آسیا شکست خورده است. غیبت کشورهای عربی حامی تروریست‌ها به ویژه عربستان سعودی در نشست آستانه را نیز باید نشانه انزوای حامیان تروریسم تلقی کرد.

4- یکی از پیامدهای نشست آستانه در صورت موفقیت آمیز بودن، این است که گروه های معارض به همراه نظام سوریه علیه گروه های تروریستی بسیج خواهند شد و شکاف عمیقی بین گروه‌های تروریستی ایجاد خواهد کرد و جبهه های نبرد با نظام سوریه را عملا فرو خواهد پاشید .

5- محور مذاکرات آستانه گروه‌های مسلح بودند نه گروه‌های سیاسی و موضوع اصلی مذاکرات تحولات میدانی و بحث آتش بس بود نه مذاکرات سیاسی در‌باره سرنوشت بشار اسد و دوره انتقالی و هرگونه تصمیم گیری نسبت به آینده سیاسی سوریه مربوط به خواست و رای مردم سوریه خواهد بود. این مذاکرات نمی‌تواند تروریست های دیروز را به سیاستمداران امروز تبدیل کند و حضور گروههای مسلح در نشست آستانه به معنای به رسمیت شناختن آنها به عنوان گروههای سیاسی نیست. لذا پیشینه تروریستی آنها هرگز فراموش نخواهد شد و نباید فراموش کرد که محمد علوش سرپرست گروه‌های مسلح شرکت‌کننده در این مذاکرات سرکرده گروه تروریستی جیش‌الاسلام و جانشین برادرش زهران علوش است که فعلاً موافقت کرده به روند آتش‌بس بپیوندد. زهران علوش در حمله جنگنده‌های سوری به همراه تعدادی دیگر از رهبران تروریستها کشته شد. محمد علوش در گفت‌وگو با پایگاه بلومبرگ به کمک‌های رژیم صهیونیستی به تروریست‌ها اذعان و از اینکه این رژیم مجروحان تروریست‌ها را در بیمارستان‌های خود درمان کرده، تشکر و تاکید کرده بود نیروهایش هیچ‌گاه با اسرائیل نخواهند جنگید! 

6- نشست آستانه می‌تواند دلیلی بر افزایش مشروعیت و اقتدار نظام سوریه و ثبات نسبی در این کشور پس از آزادی حلب و حاکی از دست برتر سوریه و متحدانش در برابر تروریستها و حامیانشان باشد. همچنین این نشست نشانه‌ای از آغاز روند بازسازی در این کشور است‌، آن‌گونه که بشار اسد در مصاحبه با شبکه تی‌بی‌اس ژاپن بر آن تاکید کرده که «اولویت با دستیابی به آتش‌بس برای حمایت از زندگی مردم خواهد بود» 

7- نشست آستانه یک بار دیگر نقش سازنده جمهوری اسلامی را در منطقه به نمایش گذاشت که همواره با یک موضع اصولی بر مبارزه با تروریسم و اولویت دادن همزمان به راهکار سیاسی برای حل بحران سوریه تاکید داشته است.

8- مذاکرات آستانه ، مذاکراتی سوری - سوری است و ایران و روسیه به عنوان متحدان سوریه و ترکیه به عنوان وکیل مخالفان مسلح و همچنین نماینده سازمان ملل فقط ناظر این مذاکرات هستند. آن‌گونه که بشار جعفری در کنفرانسی خبری در آستانه تاکید کرده این مذاکرات تنها مختص طرف های سوری است و ترکیه در این گفت‌وگو شرکت نخواهد داشت.

9- ترکیه که به عنوان رابط گروه‌های مسلح در این مذاکرات حضور دارد، هرچند تمایل خود را برای نزدیکی و همسویی با ایران و روسیه در جهت کمک به حل بحران سوریه نشان داده اما باید این تمایل خود را در عمل نشان دهد و با دست برداشتن از حمایت از تروریست‌ها، مبارزه واقعی با تروریسم را در دستور کار خود قرار دهد و از هرگونه تلاش برای دخالت در سرنوشت سوریه خودداری کند. در این خصوص سخنان معاون نخست وزیر ترکیه که به حمایت این کشور از تروریستها اذعان کرده، می‌تواند امیدوارکننده باشد. مهمت شمشک در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوییس گفته کشورش دیگر نمی‌تواند بر حل بحران سوریه بدون بشار اسد تاکید داشته باشد. وی تصریح کرده ترکیه هرچند مدتها مخالف اسد بود و از گروه‌های مسلح (تروریست‌ها) در حال جنگ علیه دمشق حمایت می‌کرد، اما اکنون باید «و‌اقع بین‌» باشد و این موضوع را درک کند که «‌واقعیت‌ها‌» در سوریه به طور قابل توجهی تغییر کرده است. هرچند این اظهارات اذعان به واقعیت‌هاست اما باید دید این مواضع‌، مواضعی استراتژیک است یا تاکتیکی؟

10- البته باید توجه داشت مخالفان مسلحی که در مذاکرات شرکت کردند از قبل از آغاز نشست و همزمان با آن تحت فشار کشورهای غربی ساز ناکوک خود را کوک کردند و تلاش داشتند توقف حملات علیه تروریست‌ها را در دستور کار نشست قرار دهند. چنان‌ که بعد از گفت‌وگوی هیئت مخالفان مسلح با دیپلمات‌های غربی از جمله انگلیس و فرانسه در آستانه قزاقستان یک روز قبل از برگزاری نشست‌، محمد علوش تهدید کرد در صورت عدم تحقق خواسته‌هایشان به جنگ ادامه خواهند داد. هفت‌ماه پیش نیز مذاکرات حل بحران سوریه با کارشکنی گروه‌های مسلح تحت حمایت کشورهای ضدسوری از جمله آمریکا‌، ترکیه و عربستان متوقف شد.


  



نوشته شده در تاریخ 95/11/7 ساعت 1:52 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


چرایی ضرورت ورود رهبرانقلاب در انتصاب رئیس هیئت مؤسس دانشگاه آزاد

با ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی، در فرآیند اداره دانشگاه آزاد یک چالش قانونی بزرگ به وجود آمد که اساسنامه این دانشگاه هیچ راه حلی برای آن پیش بینی نکرده بود. انتصاب دکتر علی اکبر ولایتی به سمت رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد توسط رهبر معظم انقلاب، با بازسازی فرآیند قانونی مدیریت این دانشگاه، چالش یاد شده را مرتفع ساخت. در این یادداشت به بررسی مختصر ماوقع پرداخته‌ایم. 

1- دانشگاه آزاد اسلامی (اگر به عنوان یک دانشگاه در نظر گرفته شود)، بزرگ‌ترین دانشگاه جهان به شمار می‌رود و از سرمایه معنوی و مادی بسیار گسترده‌ای برخوردار است. این دانشگاه 450 واحد دانشگاهی، بیش از 1.5 میلیون دانشجو و حدود 30 هزار عضو هیأت علمی دارد. سرمایه مادی این دانشگاه نیز بیش از 600 هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود. لذا طبیعی است که حاکمیت و مسئولین ارشد نظام جمهوری اسلامی باید به این مسأله مهم در آموزش عالی کشور اهتمام ویژه داشته باشند.

2- ارکان دانشگاه آزاد اسلامی عبارتند از:  1- هیئت مؤسس 2- هیئت امناء  3- رئیس دانشگاه  4- شورای دانشگاه

3- ماده 10 اساسنامه مصوب 89/11/26 شورای عالی انقلاب فرهنگی، ترکیب و تعداد اعضای هیئت امناء دانشگاه آزاد را مشخص کرده است. براساس تبصره یک همان ماده، در اولین جلسه هیئت امنا باید از بین اعضاء یک نفر به ریاست هیئت امناء انتخاب شود و براساس ماده 12، یکی دیگر از وظایف هیئت امناء تنظیم و تصویب آئین نامه داخلی هیئت امناء دانشگاه است. بنابراین نحوه‌ انتخاب رئیس هیئت امناء در ماده 10 اساسنامه و تصویب آئین نامه داخلی آن هیئت در ماده 12 ذکر شده است و این معنا مشعر به آن است که اهمیت انتخاب رئیس هیئت امناء فراتر از آئین‌نامه داخلی است و لذا به صورت جداگانه بدان تصریح شده است.

4- بر اساس ماده 8 اساسنامه نیز هیئت مؤسس مرکب از 9 نفر است، ولی در اساسنامه مزبور هیچ تصریحی نسبت به نحوه انتخاب رئیس هیئت مؤسس نشده است (برخلاف نحوه انتخاب رئیس هیئت امناء) و صرفاً تنظیم و تصویب آئین نامه داخلی به هیئت مؤسس ارجاع شده است و همان‌طور که در بند قبلی گفته شد، در این اساسنامه میان تنظیم و تصویب آئین نامه داخلی از یک سو و چگونگی انتخاب رئیس هیئت از سوی دیگر تفکیک قائل شده است و به عبارت دیگر اساسنامه از جهت چگونگی انتخاب رئیس هیئت مؤسس، ساکت است.

5- نکته مهم دیگر آن است که با توجه به ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی (رئیس فقید هیئت مؤسس و هیئت امناء) تشکیل جلسه هیئت مؤسس با ابهام مضاعف مواجه می‌شود و قانوناً مشخص نیست چه کسی مسئول دعوت و تشکیل جلسه است.

6- با توجه به درگذشت سه نفر از اعضای هیئت مؤسس (آیت الله موسوی اردبیلی ـ آیت الله هاشمی رفسنجانی ـ دکتر حسن حبیبی) و همچنین بر اساس برخی اخبار منعکس شده در شبکه های اجتماعی مبنی بر اینکه یک نفر از اعضای هیئت مؤسس بر این باور است که در زمان حیات آقای هاشمی از تداوم عضویت در هیئت مؤسس عذر خواسته و فعلاً نیز انگیزه‌ای برای حضور مجدد ندارد -در صورت صحت این گزارش- تعداد اعضای حاضر هیئت مؤسس به 5 نفر کاهش می‌یابد و براساس تبصره ماده 9 اساسنامه، ترکیب هیئت مؤسس باید در هر حال مشتمل بر تعداد دو سوم اعضاء یعنی شش نفر باشد؛ بنابراین تشکیل جلسه هیئت مؤسس با این تعداد با مشکل قانونی مواجه است، مگر آنکه بر اساس تبصره 2 ماده 8 اساسنامه، شورای عالی انقلاب فرهنگی رأساً پس از گذشت سه ماه نسبت به تکمیل اعضای هیئت مؤسس اقدام کند که طبیعی است این فترت و فاصله در فرآیند اداره‌ دانشگاه، یک چالش قانونی بزرگ محسوب می‌شود.

7- براساس ماده‌ 12 اساسنامه مصوب 89/11/26 شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسات هیئت امناء دانشگاه آزاد با حضور اکثریت کل اعضاء معتبر خواهد بود و در شرایط کنونی با توجه به انقضای دوره سه نفر از اعضای منتخب هیئت امناء توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و نیز ارتحال رئیس هیئت امناء (آیت الله هاشمی)، نصاب اکثریت کل اعضاء هیئت امناء نیز با مشکل مواجه می‌شود. مگر آنکه هیئت مؤسس پس از انتخاب رئیس جدید توسط مقام معظم رهبری یک نفر از اعضا‌ء خود را به‌عنوان جایگزین آیت الله هاشمی در هیئت امناء مشخص کند و درنتیجه، نصاب لازم هیئت امناء برای تشکیل جلسه تأمین شود.

با توجه به مراتب پیش گفته و اهمیت دانشگاه آزاد اسلامی، فقدان رئیس هیئت مؤسس و امناء، و همچنین نظر به عدم امکان حل مشکل قانونی دانشگاه براساس مواد اساسنامه، وظیفه مدیریت عالی نظام اقتضاء می‌کرد که برای حل این مشکل و بازسازی فرآیند قانونی مدیریت دانشگاه اقدام شود. شاید بتوان گفت مداخله‌ مدیریت عالی نظام در این زمینه نه تنها حق، بلکه تکلیف است.

*سیدیاسر جبرائیلی



  



نوشته شده در تاریخ 95/11/7 ساعت 1:49 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


فساد، فساد است، اصولگرا و اصلاح‌طلب نمی‌شناسد، گریبان هر کس را بگیرد، او را زمین‌گیر می‌کند
زاکانی در اجتماع مردم کاشان عنوان کرد:

فساد، فساد است، اصولگرا و اصلاح‌طلب نمی‌شناسد، گریبان هر کس را بگیرد، او را زمین‌گیر می‌کند

وجود ده‌ها بابک زنجانی در دولت
در این سال‌های اخیر آن‌گونه فساد شتاب گرفته است که قابل‌ مقایسه با سه دهه گذشته نیست، در دولت قبل هم مشابه این موضوعات بود اما اتفاقی که در این دولت در حال رخ دادن است، فوق‌العاده خطرناک است و ابعاد بسیار وسیع‌تری دارد.
نماینده ادوار گذشته مجلس شورای اسلامی گفت: سال 94 دستگاه نظارتی دیوان محاسباتی بررسی کرده است در هر بشکه نفت تا 8 دلار برای فروش تخفیف دادند؛ مگر 50 دلار چقدر است که 8 دلار برای آن تخفیف دادند.
 
وی افزود: بر اساس گفته‌های کیسینجر سیاستمدار پیر آمریکا، آینده رقابت و مواجهه بین دو تفکر لیبرال سرمایه‌داری و اسلامی که خاستگاه آن ایران است؛ این مواجهه بین دو کشور آمریکا و ایران رخ می‌دهد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: ایران اسلامی تمام‌قد در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا ایستاده است، کشور ما با افتخار و عزت 38 سال است بر بام منطقه ایستاده است، این جز فداکاری مردم و هدایت‌های امام (ره) و خلف صالح او مقام معظم رهبری نیست.

وی تصریح کرد: در نگاه اسلامی بر خلاف نگاه غربی، فرد فقط از بعد مادی تعریف نمی‌شود، بلکه انسان جنبه‌های متعددی دارد که برجسته شدن هر جنبه، باعث خلق یک ویژگی می‌شود؛ اما در غرب انسان فقط در بعد مادی خلاصه می‌شود، براساس این نگاه، انسانی تکامل‌ یافته است که به یک انسان آمریکایی تبدیل شود.

زاکانی بیان کرد: در نگاه غربی، جامعه، جمع جبری از افراد آن اجتماع است؛ اما در نگاه اسلامی، بر اساس گفته‌های شهید مطهری و سایر بزرگان، جامعه دارای یک هویت است، ما برای افراد و جامعه محدودیتی در جهت رسیدن به تکامل، محدودیتی قائل نیستیم.

وی اذعان داشت: برای این انسان ما جهاد اصغر، جهاد اکبر و جهاد کبیر در نظر گرفته‌ایم؛ مسلمین وقتی از تبوک برمی‌گشتند از جهاد اصغر برمی‌گشتند اما پیامبر اسلام (ص) آن‌ها را به جهاد اکبر توصیه کرد؛ اتفاقاً در همین جهاد اکبر بود که عده‌ای رفوزه شدند و انقلاب اولیه صدر اسلام به انحراف کشیده شد.

* دولت در حال بزرگ شدن است و به رقیب مردم تبدیل می‌شود

نماینده ادوار مجلس ادامه داد: جامعه ما در جهاد اصغر خوش درخشید، پس از حمله
فردی که اخیراً دستگیر شد و از دوستان آقای رئیس‌جمهور بود، حدود 4 هزار میلیارد به چندین بانک بدهی دارد.
دشمنان به ما، توانستیم در مقابل آن‌ها بایستیم و نگذاریم یک وجب از خاک کشور ما جدا شود؛ اما در جهاد اکبر ما با مشکلاتی مواجه شدیم، این سؤال مطرح است که چرا انقلاب اسلامی در خارج از کشور این‌قدر خوش درخشیده است اما در داخل با مشکلات زیادی روبرو است.

وی با اشاره به ریشه مشکلات ما در کشور تأکید کرد: همان نفسی که در انسان سبب بلایا و آسیب می‌شود، در جامعه ما با سه عنوان تجلی کرده است، نفوذ، فساد و سوءمدیریت از جمله این عناوین است.

زاکانی نفوذ را قدیمی‌ترین شیوه ضربه زدن دشمن دانست و گفت: نفوذ چیز جدیدی نیست و از اول انقلاب با آن روبرو بوده‌ایم؛ اما زمانی که دقت می‌کنیم می‌بینیم که صورت نفوذ تغییر کرده است، اگر نیروی نفوذی اطلاعات غلط را در اختیار مسؤولان کشور می‌گذاشت تا دچار اشتباه محاسباتی شوند، امروز شاهد این هستیم که بعضی مسؤولان کشور عامدانه تصمیم غلط می‌گیرند.

وی افزود: عده‌ای به دنبال این هستند تا با تصمیمات غلط مردم را در تنگنا قرار داده و به سبب نتایج این تصمیم غلط، مردم را مقابل نظام قرار دهند.

نماینده ادوار مختلف مجلس گفت: در مردم‌سالاری دینی، پس از انتخابات وظیفه مردم تمام نمی‌شود، بلکه مردم نقش مهمی در ادامه مسیر دارند؛ دولت حاضر است بار سنگینی به دوش بکشد اما بار مردم را به مردم واگذار نکند، روز به‌ روز دولت در حال بزرگ شدن است و دولت به رقیب مردم تبدیل می‌شود.

وی مردم‌سالاری دینی را متفاوت با نظام دموکراسی غرب دانست و تصریح کرد: در نظام ما مردم، مشارکت می‌کنند، کار و بار انقلاب را به عهده‌دارند و از طرفی بر امور نظارت می‌کنند؛ این با دموکراسی شعبده‌بازی غرب متفاوت است که امثال ترامپ از آن بیرون می‌آیند که خود یک عنصر وحشی و غارتگر هستند.

زاکانی گفت: مسؤول انقلابی بنا به گفته رهبر انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) نوکر و خدمتگزار مردم است و اعتبار آن‌ها به نوکری مردم است؛ مسؤولان با تمسک به اسلام، تبعیت از رهبری و خدمتگزاری به مردم ارزش پیدا می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: فساد در جامعه توسعه پیدا کرد و به جایی رسید که بعد از دوران دفاع مقدس، دولت وقت، با به کارگیری الگوی غلط اقتصادی، فاصله‌اش را در جامعه ما نهادینه کرد؛ در دوره قبلی مجلس در زمان رأی اعتماد آقای زنگنه، نماینده‌ای پشت تریبون رفت و شروع به توجیه کرد
آیا این همان شیوه‌ای است که امام (ره) فرمودند مسؤولان باید طعم فقر را چشیده باشند، فردی که طعم فقر را نچشیده چگونه می‌خواهد در مقابل آمریکا بایستد.
که دخل و تصرف در بیت‌المال اهمیتی ندارد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فساد امروز به یک حرکت جمعی و سازمان‌یافته تبدیل شده و می‌خواهد خودش را به پیکره سالم و پاک نظام اسلامی تحمیل کند؛ نظام ستم‌شاهی از رأس تا پایین فاسد بودند اما نظام اسلامی نظام پاکی و درستی‌هاست، در این نظام یک عده‌ برای خود دستگاه فساد تشکیل داده‌اند و تلاش می‌کنند هر مقاومتی را در مقابل خود بشکنند.

وی ادامه داد: فساد، فساد است، اصولگرا و اصلاح‌طلب نمی‌شناسد، گریبان هر کس را بگیرد، او را زمین‌گیر می‌کند؛ در این سال‌های اخیر آن‌گونه فساد شتاب گرفته است که قابل‌ مقایسه با سه دهه گذشته نیست، در دولت قبل هم مشابه این موضوعات بود اما اتفاقی که در این دولت در حال رخ دادن است، فوق‌العاده خطرناک است و ابعاد بسیار وسیع‌تری دارد.

زاکانی با اشاره به اتفاقاتی که در این دولت در حال رخ دادن است تصریح کرد: اتفاقی که در این دولت در حال رخ دادن است، می‌خواهد نظام را در حوزه اقتصادی در مقابل چند نورچشمی دست‌بسته کند، اعداد و ارقام بسیار بالاست؛ فردی که اخیراً دستگیر شد و از دوستان آقای رئیس‌جمهور بود، حدود 4 هزار میلیارد به چندین بانک بدهی دارد.

وی با اشاره به سخنان رهبری در رابطه با مبارزه با فساد اذعان داشت: رهبری خطاب به سران سه قوه اعلام کردند در مبارزه با فساد از نزدیک‌ترین افراد به شخص من هم چشم‌پوشی نکنید اما مسؤولان توجهی نکردند و فراموش کردند؛ امروز هنوز بعضی وزرا به اصل 142 قانون اساسی اعتنا نکرده و اموال خود را به دستگاه قضایی معرفی نکرده‌اند.

این فعال سیاسی با انتقاد از نوع زندگی مسؤولان در کشور بیان کرد: آیا این همان شیوه‌ای است که امام (ره) فرمودند مسؤولان باید طعم فقر را چشیده باشند، فردی که طعم فقر را نچشیده چگونه می‌خواهد در مقابل آمریکا بایستد.

وی افزود: کسانی که رأس داخلی فتنه بودند، گناه بزرگی انجام دادند؛ یکی از زشتی‌های بزرگ فتنه این بود که پس از دیدن دست رد مردم، به آمریکا نامه زدند که امروز جامعه ما مستحق مجازات است و درخواست تحریم کردند؛ سفیر آمریکا در بحرین رسماً اعلام کرد تحریم می‌کنیم تا همان مردمی که این نظام را آوردند، علیه آن قیام کنند.

*ده‌ها بابک زنجانی بدون‌سابقه در دولت فعلی داریم

زاکانی تأکید کرد: جنایتی که در دوران فتنه در حوزه اقتصاد انجام شد، این بود که در آن گردوغبار عده‌ای دست به
در طول 35 سال گذشته تا به‌ حال چنین اتفاقی نیفتاده بود؛ بسیار شیک و قانونی غارت می‌کنند، بابک زنجانی یک مجرمی است که مستحق اعدام است اما در این دولت 10‌ها بابک زنجانی داریم.
غارتگری زدند، یک نمونه آن پتروشیمی باختر بود که الآن بالغ‌ بر 10 هزار میلیارد تومان ارزش دارد؛ در آن زمان 51 درصد سهام این پتروشیمی را 130 میلیارد تومان خریدند.

وی ادامه داد: دولت قبل، وزارت اطلاعات و وزارت نفت شکایت کردند که سرمایه ملت را غارت کردند، چرا این دولت سکوت کرده و پیگیری نمی‌کند؛ امسال فقط در حوزه پتروشیمی 25 میلیارد دلار صادرات داشته‌ایم که بخش عمده آن مربوط به پتروشیمی باختر است.

نماینده ادوار مجلس گفت: موضوع بعدی شرکت بازرگانی پتروشیمی پی‌.سی‌.سی بود که 110 میلیارد تومان آن را فروختند و 50 میلیارد تومان آن را هم پرداخت نکردند؛ فقط دادگستری اعلام کرده است سال 91 و 92 این شرکت 3.7 میلیارد یورو که بالغ‌ بر هزار میلیارد تومان می‌شود، فروش داشته است که پول آن را پرداخت نکرده است، این جرائم را چه کسی پیگیری می‌کند.

وی بیان کرد: در طول 35 سال گذشته تا به‌ حال چنین اتفاقی نیفتاده بود؛ بسیار شیک و قانونی غارت می‌کنند، بابک زنجانی یک مجرمی است که مستحق اعدام است اما در این دولت 10‌ها بابک زنجانی داریم.

* نفت 50 دلاری را با 8 دلار تخفیف می‌فروختند

زاکانی در رابطه با فروش نفت گفت: سال 94 دستگاه نظارتی دیوان محاسباتی بررسی کرده است در هر بشکه نفت تا 8 دلار برای فروش تخفیف داده‌اند؛ مگر 50 دلار چقدر است که 8 دلار برای آن تخفیف داده‌اند، وقتی اسامی را بررسی کنید می‌بینید که همین افراد مسؤول دست داشته‌اند.

وی در مورد ظرفیت تولید در بخش پتروشیمی اظهار کرد: 16 میلیون تن ظرفیت تولید در بخش پتروشیمی داریم، هر میلیون تن 200 هزار شغل ایجاد می‌کند؛ دولت محترم که تحویل گرفت 3.7 میلیون تن ظرفیت زیر بار بوده است و انتظار می‌رفته این عدد بیشتر شود اما الآن به 2.5 میلیون تن رسیده است و بر اساس برآوردها به 1.4 میلیون تن می‌رسد.

این فعال سیاسی تأکید کرد: 13.5 میلیون تن ظرفیت تولید در بخش پتروشیمی کشور روی زمین مانده است، دولت همت کند و این ظرفیت را به کار گیرد؛ 2 میلیون و 600 هزار شغل آماده وجود دارد که با همت دولت می‌تواند به وضع اقتصادی کشور کمک کند.

وی با ابراز نگرانی از وضع موجود تأکید کرد: امروز یکی از جدی‌ترین خطرهایی که نظام اسلامی را تهدید می‌کند این است که دست حاکمیت نظام اسلامی را ببندند تا در حوزه اقتصاد نظارت نداشته باشد؛ همان‌طور که امکانات نظام را به عده‌ای نورچشمی می‌دهند تا قدرتی برای نظام باقی نماند.

زاکانی با اشاره به قراردادهای نفتی در این دولت خاطرنشان کرد: در این دولت مطرح
90 درصد سپرده بانکی کشور مربوط به 5 درصد جامعه است؛ سال 87 بررسی انجام شد و 200 میلیون شماره‌ حساب شفاف‌سازی شد، معلوم شد 150 میلیون از این شماره‌حساب‌ها زیر 50 هزار تومان موجودی دارند.
 
کردند باید قراردادهای نفتی بازنویسی شود تا سرمایه‌گذاری جدید جذب شود، گروهی در کشور مأمور شدند، گروهی هم در امارات مأمور شدند تا قراردادهای جدید بنویسند.

وی در مورد گروه اماراتی عنوان کرد: این گروه افرادی بودند که برخی وابستگی مستقیم به سرویس جاسوسی MI6 دارند، افرادی که در خارج بودند بدون اینکه کسی متوجه شود برای ما قرارداد نوشتند؛ اینجا صحبت از داشته‌های ملت مطرح است و اعداد و ارقام یک قران و دو قران نیست؛ جالب است که قراردادهایی که در خارج کشور نوشته بودند را اصل قرار دادند و قراردادهایی که در داخل نوشته‌ شده بود را قبول نکردند.

نماینده ادوار مجلس گفت: بر خلاف قانون اساسی، می‌خواستند بیگانگان را در اصل چاه‌های نفت ما شریک کنند، اگر قبلاً ما نفت را صادر می‌کردیم و اتفاقاتی آنجا می‌افتاد، امروز می‌خواستند آن‌ها را در اصل چاه‌های نفت شریک کنند؛ پس از کمی تحقیق دیدیم که شرکت‌های ایرانی هم در این قضیه دست دارند.

وی در رابطه با این افراد اظهار کرد: شرکت‌هایی که با همکاری هم باشگاه نفت و نیرو را شکل می‌دهند، وزیر نفت، وزیر صنعت و غیره، بله دوباره پای خودمان آمد وسط ماجرا؛ حالا حاکمیت می‌توانست حرفی بزند.

* 90 درصد سپرده بانکی کشور مربوط به 5 درصد جامعه است

زاکانی ادامه داد: این هم جزو عجایب است، 90 درصد سپرده بانکی کشور مربوط به 5 درصد جامعه است؛ سال 87 بررسی انجام شد و 200 میلیون شماره‌ حساب شفاف‌سازی شد، معلوم شد 150 میلیون از این شماره‌حساب‌ها زیر 50 هزار تومان موجودی دارند.

وی اضافه کرد: 50 میلیون بالای 50 هزار تومان است و تعداد کمی هم رفت‌وآمد پول در آن‌ها درجه بالایی را به خود اختصاص می‌دهد؛ زمانی که این موضوع را به مالیات ربط دادند دیدند کمترین مالیات را همین درصد کمی که دارای بیشترین گردش مالی هستند پرداخت می‌کنند.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه مشکل امروز کشور عدم شفافیت است گفت: باید مشخص شود هر فرد چقدر دریافت می‌کند و به همان میزان نسبت به جامعه تعهد داشته باشد، چرا همه‌ چیز در کشور ما محرمانه است.

وی در رابطه با قرارداد FATF تصریح کرد: وزیر اقتصاد در جهت شفافیت مالی انتقال اطلاعات، تعهد FATF را امضا کرده است و داخل کشور هیچ‌کس متوجه نشده است؛ پس از دستگیری فردی که مظنون به جاسوسی هسته‌ای بود گفته است که چنین تعهدی هم داده‌ایم، پس از پیگیری از وزارت اقتصاد فهمیده‌ایم که بله چنین تعهدی هم وجود داشته است.

زاکانی گفت: در جنگ مستقیم با آمریکا هستیم، عده‌ای توقع
سال 94 دستگاه نظارتی دیوان محاسباتی بررسی کرده است در هر بشکه نفت تا 8 دلار برای فروش تخفیف دادند؛ مگر 50 دلار چقدر است که 8 دلار برای آن تخفیف دادند.
دارند آمریکا مشکلات اقتصادی ما را حل کند؛ آمریکایی‌ها هستند که بدترین ضربه‌ها را به ما می‌زنند و بدقولی آن‌ها مشخص است، آن‌وقت مسؤولان علاقه ندارند که ملت متوجه شوند.

وی در رابطه با قطع یارانه عده‌ای افراد گفت: اینکه یارانه عده‌ای باید قطع شود طبیعی و روشن است، اما یارانه مردمی قطع می‌شود که واقعاً انصاف نیست؛ بعضی افراد حقوق چند صدمیلیونی دریافت می‌کنند و عده‌ای هم فقط با پول یارانه زندگی می‌کنند، مگر رهبر انقلاب نگفت این خیانت است، چرا دولت سکوت کرده است.

زاکانی تأکید کرد: یک درصد جمعیت جهان را داریم اما 7 درصد امکانات جهان در کشور ما وجود دارد؛ اگر تدبیر در کشور وجود داشته باشد، مشکل حل می‌شود، به همین دلیل است که رهبری انقلاب می‌فرمانید به آینده کشور امیدوارم.

وی با اشاره به علت به وجود آمدن مشکلات در برجام عنوان کرد: علت اینکه در برجام به مشکلاتی برخوردیم، این بود که پای عده‌ای در برابر دشمن لرزید، با مردم رو راست نبودند؛ در مقابل آمریکا با موضع بدهکارانه رفتار کردیم.

* می‌گفتند جاسوسان آمریکایی در ایران کار فرهنگی می‌کردند!

این فعال سیاسی تصریح کرد: زمانی که 4 جاسوس آمریکایی را در کشور دستگیر کردند، رئیس‌جمهور اعتراض کرد که این افراد فعالیت فرهنگی انجام می‌دادند چرا آن‌ها را دستگیر کرده‌اید، با فشار آمریکا این 4 جاسوس را با شیوه مذاکره تحویل آمریکا داده و 14 نفر ایرانی در ازای آن آزاد شدند و 14 نفر از لیست سیاه خارج شدند.

وی افزود: همچنان راضی نشدیم، اعلام کردیم 400 میلیون دلار زمان شاه برای خرید سلاح داشته‌ایم و اسلحه‌ای دریافت نکرده‌ایم، این پول را با احتساب سود آن مقرر کردیم که دریافت کنیم که یک میلیارد و 700 میلیون دلار شد؛ اولین پرداخت آن‌هم 400 میلیون دلار بود که در هواپیما تحویل گرفتیم.

زاکانی ادامه داد: این یعنی مذاکره، مشکل ما این بود که به آمریکا اعتماد کردیم؛ رهبری فرمودند اگر محدودیتی هم بر ما اعمال شود در نهایت بدعهدی آمریکا بار دیگر به ما ثابت می‌شود، اما ناراحتی ما از این است که پس از مشخص شدن اشتباهات در برجام، همچنان راضی به اعلام اشتباهات خود نیستند و همچنان تبریک می‌گویند.

وی عنوان کرد: 100 روز، شد هزار روز، اما اتفاقی نیفتاد؛ وظیفه ما این است که روشنگری کنیم و با فکر باز در انتخابات شرکت کنیم، به فضل الهی همان‌گونه که انقلاب اسلامی در جهان خوش درخشیده‌ است، ریشه این فساد و ظلم هم برچیده خواهد شد.


  



نوشته شده در تاریخ 95/11/7 ساعت 1:45 ع توسط سیدمهدی ملک الهدی


اعتراض رئیس جمهور به توئیتربازی مشاورش

  از قول رئیس جمهور نقل شده که وی خطاب به آشنا گفته است: شما در حال توئیتربازی هستید. وظیفه اصلی شما تولید پیام نیست، وظیفه اصلی شما طراحی عملیات است و شما این وظیفه را تعطیل کردید. ما تیم عملیاتی رسانه‌ای نداریم.

افزایش وام ازدواج به 20 میلیون تومان، افزایش حقوق بازنشسته‌ها و هیچ کدام برد ندارد و بیشتر از تیتر یک روزنامه ایران، آن طرف تر نمی‌رود. این بساط را جمع کنید، سطح کار را بالا بیاورید.

گفتنی است اخیرا حسام الدین آشنا در پست های توئیتری خود با ادبیاتی عجیب متعرض افرادی شده که احتمال می دهد رقیب انتخاباتی حجت الاسلام روحانی باشند.



  




  پیام رسان 
+ هر کسی نام کسی گفت سرش بالا رفت ما که از لطف تو داریم سری در سر ها ازدحام است سر کوی شما اذن بده لااقل ما بنشینیم همین آخرها

+ سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم برگ زردی با سماجت شاخه را چسبیده بود دستهای خویش و دامان توام آمد به یادم یا حسین

+ سلام دوستان عزیز

+ سال پر خیر وبرکتی داشته باشین دوستان پارسی بلاگ

+ سال نو به همه دوستلن عزیز مبارک

+ سال نو بغیر از تعویض لباس و کفش وغیره سالی برای تعویض رفتار ها وکردارهایمان باشد برایملن ابدی ومبارکتر خواهد بود

+ سال1397 برای همه دوستان عزیز مبارک باشد

+ پیشاپیش سال پر خیر وبرکتی را در پناه مهدی صاحب الزمان برایتان ارزومندم انشالله سال ظهور حضرت بقیه باشد

+ الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

+ روز میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها پرستار تن رنجور ولایت، پرستار ارزش های مقدس عاشورا، زینب کبری(س) بر همه پرستاران و پیروانش مبارک باد.




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ